Merhaba
Daha çok oyun oynamak için kullanılacak bir bilgisayar arıyorum.
Benzer özelliklere sahip, 1-2 noktada farklılıkları olan bazı bilgisayarları belirledim. bunlar arasında öneriniz hangisi olur?
Lenovo ve Asus biraz daha uçlarda olanlar. Lenovo bataryadan dolayı daha uygun sanırım. ona düşmeye gerek var mı ya da Asus fiyatına çıkmaya değer mi? Yoksa diğer 3lüden birini almak yeterli olur mu?
Öyleyse hangisini önerirsiniz? Monsterda ddr4 ram var, Dellde IPS ekran yok frekans daha düşük ama işlemci daha iyi, MSI daha önce hiç kullanmadım fikrim yok.
Displayport -VGA Monitör
Bilgisayarda 2 displayport çıkışı var. Displayport vga dönüştürücü kullanıyorum. Sık sık bozuluyor, yenisini alıyorum. Son aldığım dönüştürücüden sonra bilgisayarı ilk açtığımda ekrana görüntü gelmiyor, çıkarıp diğer displayport girişine takınca çalışıyor. Tekrar kapanınca bilgisayar, yine çıkarıp diğer girişe takmam gerekiyor. Çözüm fikri olan var mı?
Ekran süresi şifresi
Merhaba
iphone ekran süresi şifresi hatası ile telefonu sıfırlama sorunu yaşıyoruz. Eski şifreyi değiştirmeye izin vermiyor, her yenileme talebinde 60 dk sonra deneyin diyor. Hem de ilk anda, değiştirme ekranına girdiğimiz gibi. o şifre olmadan da sıfırlayamıyoruz telefonu. Bu şifreyi nasıl değiştirebiliriz. Apple da yardımcı olamadı. Sıfırlamanın tek yolu itunes ama onda da telefon büyük ihtmalle çöker ve çöp olur diyorlar. Öncelikle ekran süresi şifresi değiştirme, o olmazsa herhangi bir şekilde sıfırlama ile ilgili yardım edebilecek biri var mı? Şimdiden teşekkürler
Sakal Traş Makinesi
|
Z3 Satışı Neden Yok
|
HIREMCO ZAPPER HD PLUS FULL HD UYDU ALICI
|
Cevap: EN İYİ KOMBİ
|
Ekransız Format Atmak
|
Samsung dışında öneri
|
|
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 13 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 728
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 12.635 (Bu ay: 189)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası