|
USB ile Windows 11 yükleyenler dikkat: Güvenlik güncellemesi alamayabilirsiniz!
-
-
Hintli pajeet CEO Microsoftun başına geldiğinden bu yana her yıl Windows guncellemelerinde bug çıkıyor.
Hintli pajeet CEO şirketin her yerine çapsız hintli pajeetleri doldurduğu için Windowsta hep sıkıntı çıkıyor
Hintli pajeet 2014 te şirketin başına geçmiş 2014 sonrası Windows leş bir hale geldi.
DEI, Woke, Kadın ve Hint pajeetlerin hepsini Microsofttan kovup Windows 11 Kernelinin Windows NT 10 sıfırdan yazılması lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple_M1 -- 27 Aralık 2024; 14:36:54 > -
İlgili kişiler kısa sürede bunu da çözerler.
Bence Microsoft bunlarla uğraşacağına güncellemeleri sorunsuz vermeye baksın öncelikle. -
Biz kullanıcıların ilk kapattığı şey arka planda peering ile çalışan windows update bits servisi zaten. Sonunda yararımıza bir bug oluşmuş. -
Geçen gün durduk yere kapandı bilgisayar. sonra winload.efi hatası verdi usbden win11 çalıştırıp başlangıç onarma yaptımda öyle açıldı. virüs taraması da yaptım ama neden oldu çözemedim.yaklaşık 1,5-2 yıldır formatsız kullanıyordum galiba.
-
Aralık ve sonrasındaki güncellemelerine odaklanın diyor ... Ekim Kasım her türlü eskidi... -
Windows 10’un gözünü seveyim -
Abi geçin Ubuntu ya bunla uğraşmak zulüm. Ubuntu ya bir geçin 3 ay alışma süresi. Sonra ben ne işkence çekmişim diyorsunuz çok windowsa ihtiyacınız varsa da qemu kvm araştırın linux içinde Windows native yakın performans veriyor burda anahtar nokta gpu passthrogh.
Bu da benchmark.BlandManStudiosyoutubeAre Gaming VMs Fast? KVM/VFIO Benchmarks vs Native Installhttps://www.youtube.com/watch?si=q4e0_ScyZeXLg-I9&v=w473rRf9aYA&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linux Super User -- 27 Aralık 2024; 13:52:13 >
-
Steam vs çalışıyor mu? -
Tabiki Steam gog epic games EA hepsinin launcherı var. Steam direk Ubuntu mağazadan indiriyorsunuz diğer üçü için lutris indiriyorsunuz. İçinden launcherı giriş yapıyorsunuz 3 platformun oyunları aynı yerde görünüyor.
Tüm bu oyunlar native çalışıyor Steam üzerinde. Hatta steamın linux desteği Windows desteğinden fazla çünkü Steam OS bir linux distrosu.
Şimdi yukarıda eksik olan oyunlar var gördüğünüz gibi onları oynamak için de protonu aktif ediyorsunuz tek tuşa basmanız yeter. böylece Steam kütüphanenizin yüzde 90 ı oynanabilir olacak.
-
Windows 11 başlı başına bir hataydı zaten. Böyle giderse vista gibi olacak. -
O kelimeyi yazmasaydı cevap verirdim. Linux 5 yıldır kullanıyorum. Ama bu şekliyle blokladım ancak.
-
Bu konuda bile araya Linux güzellemeleri yapılıyor ya :D . Pardon birsürü dağıtımı var artık hangisi ise ... Linux diyor... Fragmatasyon ve neredeyse hepsindenki farklı paketleme sistemi ile kendi içinde mevcut olanları kurmka bile işkence.
Ek olarak Windows taki birçok uygulama aynısı Linux dağıtımlılarında yok! Sürücü desteği zaten bir diğer belası ...
Linux dağıtımlıları eski ve genel donanımlara sahipseniz bir anlamı vardır. Birçok sürücü Windows ta tam özellikleri varken Layneks te resmi olarak çıkartılmış olanlar bile tam birebir aynı şeyleri sunmuyor.
Hiçbir işe yaramayan ama çok hızlı kendi çapında uçuyor bana ne bize ne ?
Keşke Apple gibi yayın destek olsa... Ama yok ... Kullanan kesimler de bellidir. Sunucu vs . Bir de umutsuz idealistimsiler ... Ben de gönülden keşke her sürücü ve uygulama desteği olan bir Linux dağıtımlısı olsa diyorum ama yok işte!
Gerçekler budur...
-
Bu Windows dolandırıcıları hep hintli. Yabancıları telefonla dolandırıyorlar. Hatta bir beyaz şapkalı hacker bu dolandırıcılarla oyuncak gibi oynuyor. Videolar çekiyor.
Microsoft'un arge ve yazılım geliştirme merkezi hindistanda. 2020 verilerine göre 10.000'e yakın yazılımcı çalışıyormuş.
Acaba diyorum bu dolandırıcılar, alttan alttan bu yazılımcılara bir miktar ateşleyip bug oluşturun da bizde iş yapalım mı diyor. Var bir şeyler. (komplo teorisidir) -
Linux'un desteklediği platformlar:Alpha, ARM, AVR32, Blackfin, ETRAX CRIS, FR-V, H8/300, Itanium, M32R, m68k, Microblaze, MIPS, MN103, PA-RISC, PowerPC, s390, S+core, SuperH, SPARC, TILE64, Unicore32, x86, Xtensa
Windows'un desteklediği platformlar:IA-32, ARM, X86-64, ARM64, Itanium
Evet kesinlikle sürücü desteği az, o kadar az ki platform başına 1 tane sürücü yayınlayın geçmişler. Gereksiz uygulamalarınla dolu, dr çöplüğü windows'un da kolay gelsin. Arada açar oyun da oynarsın.
-
O saydıkların ev ve kurumsal kullanıcılarda Windows kadar nüfuslu değillerdir.
Ne demek istediğim ortadadır.
İkisinde de ortak platformlar ayrıca dikkat çekiyor... Ortak olanlar nedeni de bellidir...
-
Ev veya kurumsal olması bir şeyi değiştirmiyor. Sürücü olarak Linux daha fazla platform destekliyor. Oyun Vs olarakta valve bile deckte kendi distrosunu kullanıyor. Terminal kullanımı zorunlu değil, terminal olmadan da birçok dağıtım kullanabilir. Diğer sahipli yazılımlar çok ihtiyacım yok ondan dolayı olup olmaması umrumda değil.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hintli pajeet CEO Microsoftun başına geldiğinden bu yana her yıl Windows guncellemelerinde bug çıkıyor.
Hintli pajeet CEO şirketin her yerine çapsız hintli pajeetleri doldurduğu için Windowsta hep sıkıntı çıkıyor Hintli pajeet 2014 te şirketin başına geçmiş 2014 sonrası Windows leş bir hale geldi. DEI, Woke, Kadın ve Hint pajeetlerin hepsini Microsofttan kovup Windows 11 Kernelinin Windows NT 10 sıfırdan yazılması lazım |
Benzer içerikler
- sfs ne demek
- whatsapp aramaları sessize alma
- netgsm şikayet
- whatsapp bildirim gelmiyor
- ses yükseltme programı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X