Şimdi Ara

USB ile Windows 11 yükleyenler dikkat: Güvenlik güncellemesi alamayabilirsiniz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • USB ile Windows 11 yükleyenler dikkat: Güvenlik güncellemesi alamayabilirsiniz!
    Microsoft kullanıcıları, bazı elle yapılmış Windows 11 yükleme medyalarıyla gerçekleştirilen yeni PC kurulumlarının, gelecekteki güvenlik güncelleştirmelerini alamamasına neden olabilecek bir hataya sahip olabileceği konusunda uyarıyor. Hata, Ekim ve Kasım sürüm yamalarıyla yapılmış USB ve CD yükleyicilerini etkiliyor.

Microsoft, hatayı Windows 11 (sürüm 24H2) için bilinen sorunlar sayfasında yayınladı: "Windows 11, sürüm 24H2'yi yüklemek için medya kullanıldığında, cihaz Windows güvenlik güncelleştirmelerini kabul edemeyeceği bir durumda kalabilir. Bu durum yalnızca, Ekim 2024 veya Kasım 2024 güvenlik güncelleştirmelerini içerecek şekilde oluşturulan medyalarda meydana geliyor."

Windows Update veya Microsoft Update Catalog web sitesi aracılığıyla Ekim veya Kasım yamalarını alan PC'ler sorundan etkilenmiyor.

Ayrıca Bkz.Windows 11'in HDR özelliği oyun deneyimini alt üst etti!

Aralık 2024 yamasıyla yeniden yükleme yapmak gerekiyor

Sorunu gidermek için Windows 11 medya yükleyicinizi Aralık 2024 yama güncellemesiyle yeniden oluşturmanız ve Windows'u yeniden yüklemeniz gerekiyor. Microsoft ayrıca, kalıcı bir düzeltme üzerinde çalıştığını söylüyor.

Kaynak:https://learn.microsoft.com/en-us/windows/release-health/status-windows-11-24h2#issues-might-occur-with-media-which-installs-the-october-or-november-update

• Hintli pajeet CEO Microsoftun başına geldiğinden bu yana her yıl Windows guncellemelerinde bug çıkıyor.

Hintli pajeet CEO şirketin her yerine çapsız hintli pajeetleri doldurduğu için Windowsta hep sıkıntı çıkıyor

Hintli pajeet 2014 te şirketin başına geçmiş 2014 sonrası Windows leş bir hale geldi.

DEI, Woke, Kadın ve Hint pajeetlerin hepsini Microsofttan kovup Windows 11 Kernelinin Windows NT 10 sıfırdan yazılması lazım
  • Hintli pajeet CEO Microsoftun başına geldiğinden bu yana her yıl Windows guncellemelerinde bug çıkıyor.

Hintli pajeet CEO şirketin her yerine çapsız hintli pajeetleri doldurduğu için Windowsta hep sıkıntı çıkıyor

Hintli pajeet 2014 te şirketin başına geçmiş 2014 sonrası Windows leş bir hale geldi.

DEI, Woke, Kadın ve Hint pajeetlerin hepsini Microsofttan kovup Windows 11 Kernelinin Windows NT 10 sıfırdan yazılması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple_M1 -- 27 Aralık 2024; 14:36:54 >
  • İlgili kişiler kısa sürede bunu da çözerler.

Bence Microsoft bunlarla uğraşacağına güncellemeleri sorunsuz vermeye baksın öncelikle.
  • Biz kullanıcıların ilk kapattığı şey arka planda peering ile çalışan windows update bits servisi zaten. Sonunda yararımıza bir bug oluşmuş.
  • Geçen gün durduk yere kapandı bilgisayar. sonra winload.efi hatası verdi usbden win11 çalıştırıp başlangıç onarma yaptımda öyle açıldı. virüs taraması da yaptım ama neden oldu çözemedim.yaklaşık 1,5-2 yıldır formatsız kullanıyordum galiba.

• Aralık ve sonrasındaki güncellemelerine odaklanın diyor ... Ekim Kasım her türlü eskidi...
  • Windows 10’un gözünü seveyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi geçin Ubuntu ya bunla uğraşmak zulüm. Ubuntu ya bir geçin 3 ay alışma süresi. Sonra ben ne işkence çekmişim diyorsunuz çok windowsa ihtiyacınız varsa da qemu kvm araştırın linux içinde Windows native yakın performans veriyor burda anahtar nokta gpu passthrogh.

Bu da benchmark.
    BlandManStudiosyoutube
    Are Gaming VMs Fast? KVM/VFIO Benchmarks vs Native Install
    https://www.youtube.com/watch?si=q4e0_ScyZeXLg-I9&v=w473rRf9aYA&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linux Super User -- 27 Aralık 2024; 13:52:13 >

• Linux Super User kullanıcısına yanıt
    Steam vs çalışıyor mu?
  • sefa.elver kullanıcısına yanıt

Tabiki Steam gog epic games EA hepsinin launcherı var. Steam direk Ubuntu mağazadan indiriyorsunuz diğer üçü için lutris indiriyorsunuz. İçinden launcherı giriş yapıyorsunuz 3 platformun oyunları aynı yerde görünüyor.

USB ile Windows 11 yükleyenler dikkat: Güvenlik güncellemesi alamayabilirsiniz!
    USB ile Windows 11 yükleyenler dikkat: Güvenlik güncellemesi alamayabilirsiniz!store.steampowered.com
    SteamOS + Linux Titles
    https://store.steampowered.com/linux

Tüm bu oyunlar native çalışıyor Steam üzerinde. Hatta steamın linux desteği Windows desteğinden fazla çünkü Steam OS bir linux distrosu.

Şimdi yukarıda eksik olan oyunlar var gördüğünüz gibi onları oynamak için de protonu aktif ediyorsunuz tek tuşa basmanız yeter. böylece Steam kütüphanenizin yüzde 90 ı oynanabilir olacak.

• Windows 11 başlı başına bir hataydı zaten. Böyle giderse vista gibi olacak.
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt

O kelimeyi yazmasaydı cevap verirdim. Linux 5 yıldır kullanıyorum. Ama bu şekliyle blokladım ancak.

• Bu konuda bile araya Linux güzellemeleri yapılıyor ya :D . Pardon birsürü dağıtımı var artık hangisi ise ... Linux diyor... Fragmatasyon ve neredeyse hepsindenki farklı paketleme sistemi ile kendi içinde mevcut olanları kurmka bile işkence.

Ek olarak Windows taki birçok uygulama aynısı Linux dağıtımlılarında yok! Sürücü desteği zaten bir diğer belası ...

Linux dağıtımlıları eski ve genel donanımlara sahipseniz bir anlamı vardır. Birçok sürücü Windows ta tam özellikleri varken Layneks te resmi olarak çıkartılmış olanlar bile tam birebir aynı şeyleri sunmuyor.

Hiçbir işe yaramayan ama çok hızlı kendi çapında uçuyor bana ne bize ne ?

Keşke Apple gibi yayın destek olsa... Ama yok ... Kullanan kesimler de bellidir. Sunucu vs . Bir de umutsuz idealistimsiler ... Ben de gönülden keşke her sürücü ve uygulama desteği olan bir Linux dağıtımlısı olsa diyorum ama yok işte!

Gerçekler budur...

• Bu Windows dolandırıcıları hep hintli. Yabancıları telefonla dolandırıyorlar. Hatta bir beyaz şapkalı hacker bu dolandırıcılarla oyuncak gibi oynuyor. Videolar çekiyor.

Microsoft'un arge ve yazılım geliştirme merkezi hindistanda. 2020 verilerine göre 10.000'e yakın yazılımcı çalışıyormuş.

Acaba diyorum bu dolandırıcılar, alttan alttan bu yazılımcılara bir miktar ateşleyip bug oluşturun da bizde iş yapalım mı diyor. Var bir şeyler. (komplo teorisidir)
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

Linux'un desteklediği platformlar:Alpha, ARM, AVR32, Blackfin, ETRAX CRIS, FR-V, H8/300, Itanium, M32R, m68k, Microblaze, MIPS, MN103, PA-RISC, PowerPC, s390, S+core, SuperH, SPARC, TILE64, Unicore32, x86, Xtensa

Windows'un desteklediği platformlar:IA-32, ARM, X86-64, ARM64, Itanium

Evet kesinlikle sürücü desteği az, o kadar az ki platform başına 1 tane sürücü yayınlayın geçmişler. Gereksiz uygulamalarınla dolu, dr çöplüğü windows'un da kolay gelsin. Arada açar oyun da oynarsın.

• Toporov kullanıcısına yanıt

O saydıkların ev ve kurumsal kullanıcılarda Windows kadar nüfuslu değillerdir.

Ne demek istediğim ortadadır.

İkisinde de ortak platformlar ayrıca dikkat çekiyor... Ortak olanlar nedeni de bellidir...

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Ev veya kurumsal olması bir şeyi değiştirmiyor. Sürücü olarak Linux daha fazla platform destekliyor. Oyun Vs olarakta valve bile deckte kendi distrosunu kullanıyor. Terminal kullanımı zorunlu değil, terminal olmadan da birçok dağıtım kullanabilir. Diğer sahipli yazılımlar çok ihtiyacım yok ondan dolayı olup olmaması umrumda değil.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.