|
Oyunlarla aram iyi değildir. Benim bahsettiğim Adobe gibi popüler uygulamalar Linux te olmayışıdır. Sen şimdi sanallaştırmadan bahsedersin Linux altında Windows çalıştırmalardan ... Sunucuların tercih ettiğini yıllardır biliyorum yer yer dh forumunda da yıllardır dile getiririm. Gerçekler durum neyse onu kabul ediyorum. Biz burada sunucu odaklı değil son kullanıcı bireysel kullanımda Linux ne kadar yaygındır ele alınıyor. Sunucu işletim sistemlerinden Microsoft un sunucu işlemcilerinden ve sunucu işletim sistemlerinden filan mı bahsediliyor ? Linux son kullanıcılar olarak ele alırsak sunucular kadar hiç te parlak değildir. Sen sunuculardaki bariz tercih edilmesini gidip masaüstü son kullanıcıları da katarsan komik olur O yazılı makaleyi tek tek çürütebilecek misin ? Tek tek hayır o sorun çözüldü şu dağıtımlılarda var gibi ( kaynaksız da olur :)) ) ... Bir de hepsinin çözüldüğü bir dağıtımlısı hangisidir yoksa yok mudur ? Linux niye böyle Nobara Linux ile oyunlar için baya elden geçirmişler acaba ? Neyin çabasıdır ? Acaba Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Ben oyunlarla aram yoktur Nobara dan bahsediyorum . Sen de sanırım yıllardır kullanıyorsundur? Kullanmıyorsan da herhalde kıyaslama noksanlığı ile veya idrak edemiyor oluşunla mevcut klasik bilinen Linux dağıtımlıları kullanıyorsundur ... Neden bu özelleştirmeler var ? Sen şimdi custom Windows 10 windows 11 lerden de bahsedersin. Zaten Microsoft işletim sistemlerinde bu reva görülmez. O çok övülen Linux dağıtımlılarında hayırdır ne iş bu custom oyun odaklı Linux dağıtımı projesi türetmişler?! Al buradan da yak parçalanma fragmantasyon! ... İlerde daha da dallanırsa şaşırmam! Pardus bile kendi başına fragmantasyon ... Debian a geçildi Tübitak taki çekirdek kadrosu tepki gösterdi dağıtıldı istifalar çoğu Hollanda ya gitti ... Geriye kalanlar da artık ortada ... 2024 teki felaket Kernel olayı sıcaktır . Microsoft çalışanı sayesinde şansa fark edildi kurtuldu Linux camiası itibari vs ... |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt