Şimdi Ara

Usb 3.0 ön panelde olan kasa önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Fiyat konusunda çok abartıya kaçmadan Max 170-180 TL civarında bir kasa ve sistemime uygun psu arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. İkinci el de alırım sıfır da alırım yeterki kafaya uysun. Aslına bakarsanız önceliğim sağlamlık ve aşırı kaliteden ziyade işlevsellik. Önceki kasam Aerocool VXR 600w idi çok sağlam bi kasa değil evet ama çıkıp üzerinde de top oynamıyorum kasa olduğu yerde duruyor :) Kasanın üzerinde ahşap sunta olduğu için yüksekliği max 50 cm olabilir bu kasada usb ler üstte olduğu için sıkıntı yaşadım. Usb takılı iken bikaç kez kasayı ileri ittirme sonucu usb ler ve ses çıkışları zarar gördü. O yüzden mutalak ön panelde olmalı. Yan panelde olursa da sağ tarafta olmalı keza sol taraf yine kapalı.

Şimdiden teşekkürler.

Orijinalden alıntı: UgLeR

Merhaba arkadaşlar Fiyat konusunda çok abartıya kaçmadan Max 170-180 TL civarında bir kasa ve sistemime uygun psu arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. İkinci el de alırım sıfır da alırım yeterki kafaya uysun. Aslına bakarsanız önceliğim sağlamlık ve aşırı kaliteden ziyade işlevsellik. Önceki kasam Aerocool VXR 600w idi çok sağlam bi kasa değil evet ama çıkıp üzerinde de top oynamıyorum kasa olduğu yerde duruyor :) Kasanın üzerinde ahşap sunta olduğu için yüksekliği max 50 cm olabilir bu kasada usb ler üstte olduğu için sıkıntı yaşadım. Usb takılı iken bikaç kez kasayı ileri ittirme sonucu usb ler ve ses çıkışları zarar gördü. O yüzden mutalak ön panelde olmalı. Yan panelde olursa da sağ tarafta olmalı keza sol taraf yine kapalı.

Şimdiden teşekkürler.

o kada ayrıntı vemmişsin ki kendi aradığını kendin bulmuşsundur kanımca....saygılar...

• Valla kardeşim aradığın kriterlerde çok ucuz bir kasa var. Tasarımı gayet güzel ve USB 3.0 var ön panelinde. Üstelik pencereli.

Usb 3.0 ön panelde olan kasa önerisi

https://www.webdenal.com/redrock-c810br_838199.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayjan -- 28 Temmuz 2016; 9:38:27 >

• Corsair 100R

Bende kullanıyorum, gayet kullanışlı ve sadeliği ile şık bir kasa. Corsair kalitesinden bahsetmeye gerek yok sanırsam. İstediğin gibi tüm portlar da ön tarafta.

Tek eksisi içinde bir adet fan ile gelmesi. Alırken en azından bir tane daha fan alıp onuda öne takarsanız gayet güzel oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: rnistr

Zalman Z3 Plus önde 2 tane 3.0 USB panelli 2 de normal var. HİGH COOL düğmeside var çok rahat.

Bahsettiğin modeli bulamadım Z3 plus üstte görünüyor usbler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belirttiğin bütçenin biraz üstünde ama çok iyi yav..

http://www.sinerji.gen.tr/dark-n10-usb-30-5x12cm-fan-fan-kontrolculu-pencereli-atx-kasa-pmu67175

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.