Yüzbaşı
10 Mart 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 99 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Dell G2722HS model monitörü almayı düşünüyorum. 4-5k aralığında 27" alternatif monitör önerileriniz var mıdır?

Merhaba, son zamanlarda sistemi yoran oyunlarda restart problemi yaşıyordum. OCCT ile power testi yapmama rağmen bir sorun görünmüyordu. Bugün itibariyle testi başlatır başlatmaz restart problemiyle karşılaştım. Sorun PSU gibi görünüyor yine de foruma sormak istedim. Sorunun kaynağı ne olabilir, alternatif olarak hangi test veya işlemleri yapabilirim merak ediyorum.

Sistem Özelliklerim; i5 10400f, RX590 Pulse, 8x2 16GB Bellek, 5 adet 120mm fan ve Corsair VS650 (PSU Link)

PSU yaklaşık 6 yıllık.

Merhaba, bir süredir ugreen marka bluetooth adaptör aracılığıyla xbox 8. nesil gamepad kullanıyorum. Ancak zaman zaman takılmalar oluyor ve oyun zevkini büyük ölçüde baltalıyor. Orijinal xbox wireless adaptörler piyasada pek yok ve olsa bile çok pahalı. 8BitDo markasının bir adaptörünü gördüm aliexpress ile 80 liraya alabiliyorum. Ürünü kullanan var mıdır ya da tavsiyede bulunabilecekler var mıdır? Şöyle rahat rahat oyun oynayamadık gitti.  

merhaba, ms store üzerinde ms'nin kendi temalarını indirip denemek istedim ardından ss'lerdeki sıkıntıyla karşılaştım. Temaları kaldırdım ancak sorun devam ediyor. Çözümünü bilen var mıdır?

Tema değişimi sonrası çıkan çarpı işareti
Tema değişimi sonrası çıkan çarpı işareti

merhaba oynadığım bazı oyunlarda darboğaz yaşıyorum ve oyun zevkini diplere düşürüyor. en ekonomik şekilde nasıl bir çözüm üretebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum. özellikle ac odyssey oynarken çok drop yiyorum.

sistem parçaları: 1080p, rx 590, 2x8gb 2133mhz ram, i5 6600

merhaba, son günlerde video izlerken tam ekrana geçtiğimde görseldeki gibi bir bozulmayla karşılaşıyorum. bu durum 1 saniye kadar sürüyor ve düzeliyor. ekran kartım sapphire rx 590 pulse, sorunu çözmemde yardımcı olursanız sevinirim.

Video izlerken görüntüde bozulmalar
Merhaba, monitör alma arifesindeyim. Monitöre az çok karar verdim ama ekran boyutu konusunda emin olamadım. Bu nedenle sizlerin görüşlerine başvurmak istedim. Tek kişilik oyunlar ve dizi/film gibi işlevlerde kullanıyorum. PC başında ekranla aramda 70 cm. mesafe var. Film izlerken 2 m. kadar uzaklaşıyorum. Bunları göze alarak 24" mi almalıyım yoksa 27" mi?

Düşündüğüm monitör:

ASUS 23,8" VA24EHE

ASUS 27" VA27EHE
merhaba, yaklaşık bir aydır sapphire'in rx590 pulse ekran kartını kullanıyorum. Performansından çok memnunum ancak ses konusunda sıkıntı yaşıyorum. özellikle geceleri rahatsız eden bir uğultu yayıyor. ses cızırtı vs. gibi değil sadece fanın dönüş hızından kaynaklı rahatsız eden bir ses çıkıyor.

bu sorunu servis çözer mi ve ya kendim fan değişimi yaparak halledebilir miyim? önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
merhaba, yarın ekran kartı almaya gideceğim. ancak hangi kartı alsam bilemedim. tavsiyelerinizi bekliyorum.

sistemimde i5 6600 işlemci 8gb ram var

sapphire rx580 pulse

sapphire rx580 nitro+

sapphire rx590 pulse
merhaba, corsair vs650 güç kaynağımdan son zamanlarda traktör motoru gibi ses gelmeye başladı ve bu ses evin başka odalarından bile duyulabiliyor. haliyle çok rahatsız edici oluyor. ürünün kutusunda 3 yıl garanti yazıyor ancak distribütör firma 2 yıl garanti verdiklerini söylüyor. Yani garantiden de faydalanamıyorum. Bu gürültünün sebebi nedir ve ben bu sorunu nasıl çözerim? Aydınlatırsanız çok memnun olurum.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.973
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 18.758 (Bu ay: 291)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.424 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.