Yüzbaşı
21 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 63 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar.

2 yıl önce açılmış bir konu dışında yeni bir öneri bulamadım.

Yaptığım ufak tefek araştırmalar sonucunda dikey süpürgelerde en büyük sorunun şarj süresi ve batarya ömrü olduğunu gördüm. Tam gözü karartıp DYSON alacaktım ama bataryasının her yıl yenilenmesi gerektiğini ve fiyatının 1250 TL olduğunu öğrendim. Sonrasında Bosch unlimited 6 serisini farkettim ve yedek batarya olması cazip geldi ancak bunlarda da yine batarya sorunu var ve ortalama yılda 1 batarya yani yaklaşık 1000 TL masraf gibi bir sorun var.

Bu konuda sizlerin önerileri nelerdir? Kullananlar bu sorunları yaşıyor mu yaşıyorsa nasıl çözüm getiriyor merak ediyorum. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba, yeni tür dolandırıcılık mı bu? ;

Donanımhaber'in farkındalık yaratma konusundaki gücüne istinaden bunu paylaşmak istedim, kimse haksız yere para kazanmasın, haram...

(Resim ektedir)

Kimseyi suçlama amacı içerisinde değilim, sadece güven vermediği için kararsız kaldım ve kargoyu reddettim. olay şöyle;

1. 29.05.2021 sabahı kapım çaldı açtım. kargo gelmiş, hiç bir kargo beklemiyorum, 25tl karşı ödemeli, kurye 25tl verip kargomu almamı söyledi...

2. Kargo PTT Kargo poşetine konmuş üstünde etiket var, fakat getiren kişi PTT elemanı değil, sıradan biri (üniforma, amblem logo vs yok)...

3. Etikette gönderici sadece "İSTANBUL MARKET" yazıyor. alıcı benim ve adresim yazıyor, telefonum yok...

4. Etiketteki Barkod noyu PTT de sorgulattığımda böyle bir kargo yok diyor...

5. Etikette kargoyu almamı teşvik için "HEDİYE PAKETİ" yazılmış. Kutuyu açayım bakayım dedim, 25tl vermeden olmaz dedi...

6. Bir saçmalık da şu ki etiketteki tarih, PTT 29 Mayıs da teslim almış, kargoyu taşımış, 29 Mayıs sabah 09:30'da teslim ediyor...

7. Neyse daha fazla uzatmayayım korgoyu şüpheli görüp teslim almadan istemiyorum deyip iade edin dedim yolladım...

İnsanın aklından binbir türlü senoryo geçiyor, günah almak da istemiyorum belki gerçekten gerçek Kargom gelmişti... Öyleyse Helal etsinler artık...

lakin benim bilmediğim ve bilenen bir üçkağıt yöntemiyse sizleri de bilgilendirmek istedim...

Yeni tür dolandırıcılık mı? Süpriz karşı ödemeli kargo geldi.

merhabalar,

müzik dinlerken onboard ses kartımdan cızırtı gelmeye başlayınca ikinci el bir ses kartı aldım, fakat bilgisayarıma takamadım, anakart üzerinde takaak yer bulamadım. yardımcı olabilecek var mı acaba?

Merhabalar yeni yavru kuşumun cinsiyeti hakkında yardımcı olabilir misiniz? kuşum erkek mi dişi mi ve tabii Daha önemlisi sağlıklı görünüyor mu? Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Yaklaşık 50 günlük (resimlerde).. Teşekkürler

https://resimag.com/p1/f6e2f82bce0.jpeg
https://resimag.com/p1/1ffbb41d952.jpeg
https://resimag.com/p1/e6314996fcf.jpeg

Merhaba arkadaşlar,

Bir arkadaşıma en az 40" max 2.500 TL bütçeli Mi Box S ile kullanacağı görüntü kalitesi muadillerine göre iyi olan ve mümkünse dandik de olsa dahili uydu alıcısı olan TV lazım. Önerilerinizi bekliyorum.
Atatürk hava limanından Türk hava yolları ile yurt içi uçuşum var. Yanımda masaüstü bilgisayarımı da götürmek istiyorum (kasa+monitor). Kasa 42x40cm boyutlarında, monitör 56x40cm.
Normal bagaja verirsem özellikle monitörün kırılacağına eminim, kasa bi ihtimal. Ölçülerine göre uçakta yanıma koltukların üstüne koyabilirsem kırılmadan götürebilirim, kabin bagaj yani.
Laptop, tablet pc.. vb yanımda sıkıntı olmuyor fakat masaüstü pc için araştırdım tatmin edici bişey bulamadım. Thy müşteri hizmetleri de lafı geveledi.
2nci xray kontrolünden gecirebilirsen sorun olmaz gibime geliyor.
Bu konuda tecrübesi bilgisi olan varsa acil yardımcı olabilir mi? Uçak saatime saatler kaldı.
Vatan bilgisayardan 03.04.2016 tarihinde ram aldım (http://www.vatanbilgisayar.com/crucial-8gb-ballistix-sport-lt-ddr4-2400mhz-cl16-1-2v-pc-ram.html)

geçenlerde ram i vatana garantiye verdim (Kasım 2017 sonu gibi) . Garanti kapsamı içinde birkaç gün sonra fatura bedeli kadar para iadesi veya hediye çeki vereceğiz dediler (13 Aralık 2017).

Sorun şu; fatura bedeli 160tl, şuanda aynısı yeni ram 504tl (şuan vatan stokta yok). Benden kaynaklanmayan ram sorunu yüzünden 350tl beni mağdur ediyorlar.

Benzer bir durumda HP servisine laptop garantiye verdiğimizde arızayı yapamadılar. HP servisi aynı model laptop yok, ya paranızı iade edelim yada bu modele en yakın üst model verelim dediler. Hiçbir ücret vermeden sıfır üst modeli aldık.

Vatan bilgisayar neden sadece para iadesi diyor, beni illa 350tl mağdur ediyor anlamadım. Hukuki alt yapıyı hazırlayıp mahkemeye vereceğim.

Teknik, hukuki ve tecrübenize dayalı yardımlarınızı rica ediyorum.

Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, yurtdışından sipariş ettiğim Xiaomi Air 12 Laptop Windows 10 Home Chinese Version ile geliyor. Bunu bi şekilde Türkçe ya da en kötü ihtimalle İngilizceye çevirebilmem mümkün müdür? Lisanslı Türkçe kullanamazsam eğer, son çare olarak lisanssız Türkçe versiyon kuracağım. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar. Geçtiğimiz günlerde ekran kartım bozuldu, bir gün bilgisayarı açtığımda bozuk renkler ekranda dikey çizgilerle karşılaştım ve bozulduğu kanaatına vardım. İnternette biraz araştırdım ve ekran kartı fırınlamanın sorunu çözdüğünü gördüm. Ben de tüm plastikleri söküp folyo ile 5-6 dk 180derece fırında beklettim. Çıkarıp soğumasını bekledikten sonra kartı takıp çalıştırdım. Bir kaç gün kart çalıştı sonra yine aynısı oldu. Tekrar fırınladım tekrar çalıştı ve yine bir kaç gün sonra aynı sorunla karşılaştım. Kartı daha uzun vadeli kullanabilmem için farklı müdahele yöntemleri var mıdır ? Yoksa kart artık çöp müdür ?
Windows 10 için yeni bi kullanıcı hesabı ekleyeceğim ancak başlattan ayarları tıklayınca pencere açılır gibi oluyo kaybolup gidiyo her hangi bir hata da gelmiyo. Dosya gezgininden açmayı denedim yine aynısı oluyo açılacak gibi olup kapanıyor. Var mı bi çözümü ?
Hakkında
Forum İmzası:
GALATASARAY
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Otomobil
Citroen
Mobil cihaz
General Mobile
Operatör
Vodafone
Ses Sistemi
Logitech
Dünyadan Futbol
Manchester City FC
Dünyadan Futbol
Ballspiel-Verein Borussia Dortmund
İşlemci
Intel
Anakart
Gigabyte
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 665
İkinci El Bölümü Mesajları: 220
Konularının görüntülenme sayısı: 19.232 (Bu ay: 274)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.