G

Yüzbaşı
18 Aralık 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
42 üye
Görüntülenme
Toplam: 99 (Bu ay: 0)
Gönderileri

araç 2018 clio 4 touch plus. ön şöför kol dayama fabrika çıkışlı. aracıma özel üretim alcantara , kaz tüyü , deri vb kılıf düşünüyorum ama internette bazı yerlerin bu kılıfları çok geç ulaştırdığına dair şikayetler okudum

mümkünse kargo ile gönderim yapan yer ile alışveriş düşünüyorum. ürün linklerinide paylaşırsanız benden sonra almak isteyecek arkadaşlarada bir yol göstermiş oluruz. tekrar teşekkür ederim.

Bass anfim : qline 1500.1 4000 watt

Ses anfisi olarak qline 250.4 düşünüyorum

Aracin arka kolonlarıni 16 cm'e çevirebilir miyim? Forumda sigdigini soyleyenler vardı şu an 13 cm'lik morell coaxiel 140w 70 rms takım var.

Bass'im dd 700 rms çift bobin

On ve arkalara Vibe düşünüyorum 16 cm'lik. Çıkacak midrange ve coaxieli pandizot yaparak değerlendirme niyetindeyim.

Şu an massive 4.60w stereo anfi var ama oldukça az ses alıyorum. Bass gayet yeterli ama diğerlerinde dengelemk için neler tavsiye edersiniz?

oldukça eski msi gaming m5 z170a anakartım var.(yaklaşık 5.5 senelik)

1 tb olarak düşünüyorum. hız kaybı yaşamayacağım stabil hızlı bir m2 ssd istiyorum.

2019 senesinden beri aracımı 2 yıldır kaskolu kullanıyorum. 2020 senesinde 1720 tlye axadan kasko yaptırdım ama inanın 1000 tl lik kaskolar gibi içi bomboş

araç : 2018 clio touch 1.5 dci 90 hp S&S

tramer , hasar kaydı , hiçbirşey yok

şu an axa en boş 1500 tl fiyat veriyor aynı içi boş kasko için. güya indirimli fiyatmış. arkadaş millet ww aracına 1100 tlye beninkinden daha dolu kasko yaptırıyor. sadece bana mı özel bu fiyatlar düşünmüyor değilim

trafik sigortasıda geçen sene ethicaydı (458 tl) şu an en ucuz ak sigorta çıkıyor 512 tl geçen sene yaptırdığım yer fiyat vermiyor.

12 kasımda sigorta ve kaskom bitiyor. yardım ve çözüm önerilerinize açığım

acer predator xb241 hbmip 24 inç monitörümü display port ile bağladığımda ekranında gri çizgiler yüzünden satın aldığım yer olan itopya.com.tr ( eera bilgisayara) 30 temmuzda UPS kargo ile gönderdim. ürün 1 ağustos 2017 tarihinde firma tarafından teslim alındı ( kargo barkodu elimde mevcut) 21 ağustos'ta firmayı aradığımda ürün için gerekli incelemelerinin bitmediğini en kısa sürede servisi ve garantisini veren penta bilgisayara göndereceklerini ilettiler. ona da tamam dedim.

24 ağustosta bu sefer penta bilgisayarı arayarak ürünün seri numarasından serviste olduğunu öğrendim. 4 eylülde penta bilgisayardan ürün hakkında mail gönderdiler. mailde şöyle :

Ürün arıza açıklaması olmadığı için Acer personeli standart kontrollerini sağlamıştır. Ürünü arıza tanımınıza istinaden tekrar kontrollerini sağlamak üzere Acer servisine gönderebilirsiniz. Bahsettiğiniz gibi üründe donanımsal bir arıza mevcut ise servisin vereceği rapora istinaden iade/değişimi sağlanacaktır.

4 eylül tarihinde itopya adlı müşteri kazıklayıp parasını almaktan başka işe yaramayan şirketi tüketici hakem heyetine şikayet ettim.

ürünün şu an nerede olduğuna dair fikrimde yok. arkadaşlar ne yapmam gerekiyor?

arıza tanımını kutu üstüne kargoya verirken uzun uzun yazıp şeffaf mektup şeklinde yapıştırmıştık . ama penta bilgisayar böyle bir şeyin olmadığını iddia ediyor

arızalı ürün takibine girdiğimde (http://www.penta.com.tr/destek/arizali-urun-takibi/ linkinden )

bildirim no : 3751535 Ürün seri no : MMT5VEE0046350630E4200

YAPILAN İŞLEM ARIZA BELİRTİLMEMİŞ NORMAL TEST EDİLDİ 1 SAAT HDMI BAĞLANARAK FİLM İZLENDİ SORUN GÖRÜLMEDİ
şeklinde yazı çıkıyor. çıldırmamak elde değil.

arkadaşlar sorum çok basit gelebilir ama hangisini almalıyım?

ekran kartım evga gtx 1070 ftw

battlefield 1 , gta 5 , company of heroes 2 oynuyorum.

tn panel mi ıps panel mi tercih etmeliyim.

monitör konusunda fazla bilgi sahibi değilim

en ucuz acer predator :

https://www.itopya.com/Acer-24--Predator-XB241H-HDMI-DP-Nvidia-G-sync-144-Hz-Gaming-Monitor.html

en ucuz asus rog swift :

https://www.webdenal.com/asus-pg248q_915643.html?gclid=CjwKEAiAxKrFBRDm25f60OegtwwSJABgEC-Zw1-uOVfCiKoDmdlerzuxfIyEiRgGSCfqqshtakTZZxoCV4zw_wcB

yardımcı olacak arkdaşlara şimdiden teşekkür ederim.

4k monitörler çok pahalı olduğu için bunlarda karar kıldım. gtx 1070 ile gsycn de performans alabileceğim bir ileriye dönük monitör arıyorum. ay sonunda kesin olarak alacağım.
uzun bir aradan sonra emektar g2 telefonumu değiştirme gereği duydum. yaklaşık 2.5 senedir kullandığım emektar telefonumun 2.kez ekranı'nın çatlaması ve hoparlörünün patlamasından dolayı g5 almaya karar verdim

hepsi burada'da ithalatçı garantili modelleri 1800 tl nin altında ama kredi kartına taksit seçeneği yok

n11de kredi kartına 9 taksite kadar seçenekler var ama delta servis 2yıl garanti veriyor.

hangisinden almalıyım?
arkadaşlar yeni sistem topladım

yedekteki gta5 oyunumu eskiden kurulum yaptığım yere kopyalayıp , social clubı ve diğer gereken seylerı indirmeme rağmen açamamaktayım.

code 202'den tutunda diğer bir sürü hata almaktayım

kayıt defterinden rockstar , social club dahil diğer girdileri silip kurmayıda denedim. sonuç sıfır.

bu konuda destek olabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

oyun rsc keydir. non-steam.
Msi m5 anakartimda 2tb seagate hdd ve 480 gb lik kingston hyperx savage bagli. Urunleri inventustan aldim. Anakart ve ssd nin uyusmamasi gibi bir sorunla karsi karsiyayim. Sata 1den 5e kadar butun portlara ssdyi takip calistirmama ragmen bilgisayari kapatip actiktan sonra bot ekrani cikiyor. Ssdyi bir gorup bir gormeme gibi sacma sapan hatalar aliyorum. Sistem daha 20 gunluk. Urunu iade edip samsung evo 240 gb lik bir ssd mi almaliyim?

Kasa cm mastercase pro 5
Psu: corsair cx850m
Islemci: i7 6700k
Anakart: msi gaming m5
Ram : kingston hyperx savage 2 ×8 gb ddr4 3000 mhz.
Hakkında
Forum İmzası:
Apple iPhone 7 Plus 32 gb Black
Forum İkinci El İmzası:
[link=https://forum.donanimhaber.com/m_117045625//tm.htm
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Renault
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Turkcell
ISS
Vodafone
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
Steam
xxxrommel39xxx
TV
LG
Motosiklet
Honda
İşlemci
Intel
Anakart
MSI
Sabit Disk
Seagate
Milli Takımlar
Turkiye
Formula 1
Ferrari
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.310
İkinci El Bölümü Mesajları: 90
Konularının görüntülenme sayısı: 12.933 (Bu ay: 551)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 231 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.