Şimdi Ara

Urgot otp çar kasıyorum.Urgot oynamanın incelikleri nelerdir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan için botlara karşı iyi gidiyor bu çok oynanan şampiyonun incelikkleri nelerdir? 1V1 de nelere dikkat edilmeli urgota karşı güçlü ve zayıf çarlar hangileridir?Hızlı lane nasıl itilir?Urgot prolarını bekliyorum

• Urgot Lanede ADClerin tamamını ezebilir, Topta ve Midde çoğu heroyu ezebilir ama Teamfightlerde tam bir çöptür.
  • Bence urgotu topta oyna, urgotun özelliği adlere karşı güçlü olması.

Hızlı lane ittirmenin skill spamlamaktan başka bir taktiği var mı bilmiyorum.

Urgot oynarken olabildiğince fazla ward atmaya çalış.Çünkü kaçma şansı yok.
  • EverChanging kullanıcısına yanıt
    hocam çok iyi nunu oynuyorsunuz dediler taktik verir misiniz
  • Isla Tortuga kullanıcısına yanıt
    o kadar iyi nunu oynuyorum ki maçın başında 21 izleyici varken sonda 7 kişi kalmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum Hocama Kesinlikle öyle
  • Ne bir carry ne bir tank. Taktik oynamayı gerektiren bir hero. Kısmen kovalama mekanizması olmasına rağmen kaçma mekanizması yok. Düşük eloda ultin iş yapabilir ama Yüksek eloda biraz sıkıntılı. İç içe bulunan rakibin carry sine ultini atıp kendi takımına gönderebilirsin. Ultin rakip herolara fear attığı için direk ölüme gitmiş olmuyorsun. Oftank hali zevklidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • By_DoMiNo kullanıcısına yanıt
    Güçlü bir şampiyon her oynadığımda daha çok fark ediyorum manaveren,karabalta ve donmuş yürek çıktıktan sonra 1 v 1 hatta 2v1 de ölmeyen bir çar muramanadan sonra 1000 mana hasar azaltmaya dönüştüğünde pasifi+w su ile ölümsüz oluyor çar.Tanklara karşı biraz güçsüz fakat kırılgan şampiyonlara karşı güçlü.Ortada giden bir oyunda güzel işler yaabiliyor ama takım geri düştüğünde pek iş yapamıyor.
  • Rework yiyecek zaten. Boşver ustalaşmayı.
  • yaptığın şey o kadar anlamsız ki
  • rework lazım hero çöp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.