Şimdi Ara

Urf tasarımı ayık kafayla yapılmamış

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normal oyunda zed ultisi 80snde geliyor. Urfta 20
    Normal oyunda Fizz e 9 snde geliyor. Urfta 3
    Normal oyunda veigar ultisi 70snde geliyor. Urfta 20

Normal oyunda kassadin ultisi itemle 3snde geliyor. Urfta da 3.
    Normal oyunda kassadin ultisi mana yeterse itemle 4 5 stack oluyor. Urfta max 2.....

E adama sormazlar mı zaten mana kullanımı yok, tamam teemo mantar limiti gibi limit koyarsın da normal oyunda bile 6 levelken 2 stack yapılıyor. urf da amaç skilleri mana problemleri çekmeden daha kısa sürede kullanmak yani sürekli skill basmak o zaman 2 stack sınırındaki amaç ne bari 6 yapın. Karşımdaki zed 15snde bir ulti atıyor ben ise 2 stackle olmayan hasarı vurmaya çalışıyorum. Hangi kafa ile yapmışlar. nasıl bir mantık var ne oran var ne orantı. Saçmalık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siz dua edin Kassadin'i o moda dahil ettiklerine

• urf ta mantık ve orantı araman daha saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanSunHwa

urf ta mantık ve orantı araman daha saçma.

• Urfta base den flashla çıkıyorum. Kassadğn ultisinin 3 sn olması makul gibi. Normalde kassadin ultisinin cd 6/4/2 şeklinde 6 ile 16. Seviyeler arası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 5 Mart 2017; 12:11:41 >
  • 2014 de kassadin yasaklanmıştı o modda. Dua et modda var :D

• Olmasa daha iyiydi. Ben anlatamadım galiba. Cooldown zaten değişmedi stack sayısı normalde 4 5 oluyor urfta 2. Şimdi buradaki ultra nerde? Tüm herolarda en azından cooldown azalıyor kassadinde değişmiyor bir de ustune stack sınırı geliyor hem de 2. Ultra rekabet faktörü mu minimum rekabet faktörü mü belli değil saçmalık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herzaman olduğu gibi bir işi mahvedip şikayetler artınca da ya çok şey yapmışız düzelttik diyecekler hep böyle olmuyormu?
  • Kassadin urfta nerf yiyor buff yiyeceğine
  • Dediğinde haklısın ama Riot Kassadin'i sevmiyor hocam anlayın şunu. Urf ilk geldiğinde yasaklamıştılar hatta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığa istemsizce güldüm

• Taric denk gelirse zarlamayın mainim diye söylemiyorum çok op
  • Kassadin gayet op hocam ben ki hayatımda belki bir iki kez oynadığım halde sağa sola tek atabildim. Bırakalım da karşıdakiler karşılık verebilsin bir nebze

• Ne bekliyodun 0.5 sn kassadin ultisi mi ?
  • Aldreigh kullanıcısına yanıt
    Yazdığımı okumadın muhtemelen. Şimdi ben diyorum ki normalde 5 stack kasabilen kassadin ultra rekabet faktörü değil de minimum rekabet faktörü gibi 2 stack yapmışlar. Şimdi ben normalden daha az stack kasabiliyorsam URF modunun ne anlamı kaldı. Hiç bir şey yapmadan normal kassadin koysalar bile daha iyi veya kassadin hiç koymayacaklar random geliyor karşına da ses geliyor oyna bakalım.nasil oynayacaksan 2 stack ile.

Tüm herolarda ya sabit kalmış ya da cooldown aşağı çekilmiş. Diğer durumlarda değişiklik yok. Kassadin ise cooldown indirmeyi bırak stackle sınırı normalden aza çekilmiş ben ne anladım bu işten.

• dostum stackin aşağı çekilme sebebini önceki urfta kassadin oynasaydın anlardın. stack mesela 5 olduğunda (sayıları tamamen kafamdan sallıyorum hiçbi fikrim yok) ulti 1000 mana istiyor diyelim. senin maksimum mana miktarın bundan azsa ultini kullanamıyordun urfta mana yok şeysi çıkıyordu. ultini 6 stackli kullanabilmen için mana itemleri kasman gerekiyordu urfta. bunun önüne geçmek için azaltılmış. ben burada bir sorun göremiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.