Şimdi Ara

URF bitmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler ben eski urfu günde 15 20 oyun atan biriyim o derece severdim fakat riot resmen URF tan soğutmaya çalışıyor

1- Öncelikle all random URF saçmalığını getirdi klasik mapte eğlence moduna rastgele saçmalığı neymis çeşitlilik olmuyormuş e zaten bu eğlence modu neden ranked gibi düzenliyoruz

Neyse dedik devam ettik

2- Bu sene herkese ekstra tenacity yani sivisma özelliği eklemişler stun snare vs hep cöp olmus lissandra Leona lulu morguna lux bunlar eskiden zevkliydi şimdi sadece hasar kaynaklı olmuşlar cc lerin etkisi 0 a yakın olmuş e urfun eglencelerinden biri de bu kanser seysiydi o da bitmiş

Kısacası riot urfu sevmemize engel olmaya çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmesne -- 25 Şubat 2017; 13:1:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence random olması çok daha iyi diğer türlü karşıya hep fizz shaco gibi kanser herolar alıp oyundan soğutuyorlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

Bence random olması çok daha iyi diğer türlü karşıya hep fizz shaco gibi kanser herolar alıp oyundan soğutuyorlardı

Karşıya gene TF, Malzahar, Fizz geliyor bize Rammus geliyor
  • Riotun yaptığı en mantıklı iş random urtf.Tek sorun rotasyondaki herolar geliyor çoğu zaman bütün herolar açık olmasina ragmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Random olması güzel ama hero algoritması zayıf gibi geldi. Genellikle bi takımda fark oluyor ve biraz havuz dar gibi geldi. Urfa göre heroları kendi içinde sınıflayıp eşleştirirken ona göre dağıtsa aslında daha dengeli olabilir gibi geldi.
  • adım gibi eminim random olmasa herkes op karakterleri alıyor eğlencesi yok diyerek ağlayacaktınız. adamlar sizi eğlendirmek için daha ne yapsın? eğlence modunda çok op diye ağlyıorsunuz
  • Urfta bile op karakterleri pickleyip kazanmak için oynayan varlıklar var. İyi olmuş. Daha urf oynamamış biri olarak konuşuyorum, random olması ve cc chain yapamamaları harika fikir. Geçen sezon urfta bile sürekli aynı pickleri yapan tipler doluydu. Split yaparak bitirmeye çalışanlar falan. "Bön közönöncö mötlö ölöyöröm" diyen insanlar da kazanabileceği "mario" tarzı oyunlar oynarsa; bizler de eğlence modlarında rahat ederiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ahri Cosplay Dediğin...
    11 yıl önce açıldı
    Riotçular Çalıdan Çıktı!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence de arurf daha iyi. Tek sıkıntımız jayce ryze ve garen saçmalığı.
  • Garen gerçekten çok güçlü, q, w ve r'yi sökseniz yine win alırsınız :D

Fırtına yağmacısının hiddeti ile giriyorsunuz, e w q fulluyorsunuz.youmuu, gecenin kıyısı, drakhtar, ebedi, ölümün dansı, bot(latede hayalet dansçı) alıyorsunuz.

Kombomuz şöyle: youmuu+gecenin kıyısı; daha sonra e e e e e e e e e e e e e e e gerektiğinde flash atmayı unutmayın.

Sinirli rakipleriniz acı çekerken hıncını sizden çıkarmak maksadıyla çirkin şeyler yazabiliyor, o yüzden all chati kapatın :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne zaman girsem oynamadığım tüm şampiyonları veriyor zar atıyorum daha beterini veriyor en son taric çıktı alt + f4 yaptım çıktım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.