Binbaşı
03 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
25 üye
Görüntülenme
Toplam: 71 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Merhaba, bir kurulum yapmam için pcyi güvenli modda açmam gerekiyordu. Msconfig-boot sekmesinden güvenli modu aktif hale getirdim. Bilgisayar artık sürekli güvenli modda açılıyor. Fakat güvenli modda msconfig kısmını açamadığım için eski haline döndüremiyorum. Nasıl çözebilirim ?

Windows 10 kullanıyorum. Açarken f8e basmayı, shifte basılı tutarak kapatmayı denedim.ayrica güvenli modda arama kısmına CMD, msconfig vs yazamıyorum. Daha doğrusu arama kısmına hiçbir şey yazamıyorum. Fakat klavye çalışıyor.

Düzenleme: sistem geri yükleme yapmam ise yaramadı.
Eğlencesine bir maç attık sizle de paylaşmak istedim Takımım ve sağdaki de ben

Selam herkese,

Maç sırasında gaza getirmek için hadi lan kazanırsak foruma atıcam demiştim.Öyle çok önemli bi maç sayılmaz aslında ama, sözümü tutmam gerek Pek konu açan birisi değilim, forum hareketlensin az.

Bu da böyle anımdır
Selamlar,

Bilgisayarımdaki usb girişleri sürekli sorun çıkarmaya, algılamamaya başladı.Ben de internette araştırıp sürücüleri kaldırıp tekrar kurma tarzı bir çözüm gördüm. Fakat sorun şu ki yeniden kuramadım

Normalde kendi kendine düzelmesi gerekiyormuş sanırım, ama bende düzelmedi. Usb girişlerinin hiçbirini kullanamıyorum. Belki yardımcı olur diye resim de ekliyorum aşağıya.

Buradan veya pmden yazabilirsiniz, teşekkürler.

Selamlar,

Bilemiyorum belki çok basit bir şey ama yine de sormak istedim.Saçımı yıkarken fark ettim bu durumu.Başımı belli bir süre öne eğdikten sonra alın kısmında 1-2dklık bir uyuşukluk hissediyorum.Başlayalı en fazla 2 ay olmuştur, daha önce hiç başıma gelmemişti. Bu durumu daha önce yaşayan,veya bu konuda bilgisi olan varsa pmden veya buradan ulaşırsa sevinirim.
Cs skin Kalista'ya geliyor, ayrıntılar:

www.surrenderat20.net/2015/09/91-pbe-update.html?m=1
Evet arkadaşlar uzun zaman önce haberi çıkmıştı. Sonunda PBE sunucusuna eklenmiş.Detaylar linkte.

www.surrenderat20.net/2015/04/introducing-chroma-packs.html?m=1

Mobildeyim, arama yaptım fakat konusu çıkmadı. Açıldıysa affola
Hafta sonu indirimlerinden Tris veya Thresh'in kostümünü almayı düşünüyorum kararsız kaldım, sizce hangisi daha iyi?
Hakkında
Meslek: Öğrenci
Forum İmzası:
Wings out
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.952
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 2.959 (Bu ay: 86)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.995 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.