Şimdi Ara

Upload hız problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben ttnett 24mbit 75gb adil kullanım kotalı vsds2 kullanısıcıydım, dün itibariyle Turknete geçiş yaptım. Paket 75mbpsye kadar download 150gb adil kullanım kotası ve 2mbps upload hızlı internet paketine geçtim.
    Fakat hız testleri hiç bir zaman 1.6mbps'yi geçemedi. Konu ile ilgili müşsteri hizmetlerini aradım, fakat upload ile ilgili bir güncelleme yapamayacaklarını söylediler. Bu konuyla ilgili ne yapabiliriz arkadaşlar?

Upload hız problemi

• Upload hız problemi
  • Türknet böyle maalesef.Ayrıca yayın yapmayı düşünüyorsanız upload sabit olmadığı için sürekli ping çıkacaktır.100 bitrate bile verseniz böyle maalesef.
  • 0.2mb/s olarak düşünün. O da 1.6mbps demek oluyor. Türknet in hız profillerindeki mbps dan MB/s çevirisi yanlış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

0.2mb/s olarak düşünün. O da 1.6mbps demek oluyor. Türknet in hız profillerindeki mbps dan MB/s çevirisi yanlış.

Ama düzeltmeyide düsünmüyorlar :) Görünüse göre
  • mk148a kullanıcısına yanıt
    usta senn hız 77mbs mi turknet dehttp://prntscr.com/f56wag ben ne alırım turknet 75 veremiyoruz diyor altyapın bu kadar destekliyor diyor
  • ha 1mb ha 2mb
    profesyonel uploader isen vds kiralayacaksın.
    veri akışı için diyorsan yapacak birşey yok.bakır kablo ve mevcut altyapı ile daha fazlasını beklememiz hayalcilik olur.
    ülkemizin altyapısı yerlerde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    superonline hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eren16 E kullanıcısına yanıt
    Yabancı forumlarda VDSL ile 20 up üzeri hızlar alan var. Türkiyede verilmiyor.
  • berkkan05 B kullanıcısına yanıt
    arıza kayıdı açtır Çözüm merkezi aradığında 70 sabitletmeyi dene hattı.
  • eren16 E kullanıcısına yanıt
    VDSL gayet yeterli ülkede ki.Hatta bazı iss'lerde upload testleri her zaman hattın desteklediği son hızdan başlayıp düşüyor.Mesela superonline vdsl 50 mb upload ile başlayıp 20-30 sonra 4 mbps ye iniyor.Sınırlandırma olmasa rahat kaldırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

Yabancı forumlarda VDSL ile 20 up üzeri hızlar alan var. Türkiyede verilmiyor.

Adam kendi agziyla söyledi reyiz. 1 tane 60 tl ye hat alinip 500 kisiye dagilmasin diye uploadi az veriyoruz diye herkesin 60 tl ödeyecek internete bütcesi olsa uploadlar cok cok yükselir

yani bu ne demek alsinda herkese yeticek hat var ama biz az verip cok kazanmaya calisiyoruz diyorlar kisaca
  • KaanDE34 K kullanıcısına yanıt
    2007 yılı için evet doğru ozamanlarda sadece uğraşan kişiler internet alıyordu ve genellikle bu kişiler internet paylaşımını nasıl yapacağını biliyorlardı fakat artık günümüzde talep okadar artıyorki bilen bilmeyen herkes internet kullanıyor. adam komşusuna nasıl internet vereceği aklına gelemez bide artık eskisi gibi komşuluk yok :D .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

2007 yılı için evet doğru ozamanlarda sadece uğraşan kişiler internet alıyordu ve genellikle bu kişiler internet paylaşımını nasıl yapacağını biliyorlardı fakat artık günümüzde talep okadar artıyorki bilen bilmeyen herkes internet kullanıyor. adam komşusuna nasıl internet vereceği aklına gelemez bide artık eskisi gibi komşuluk yok :D .

Bunu onlara anlatmamiz lazim iste..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.