Şimdi Ara

[UPLANDI] [NedenAllahım] 2016 Haziran'a mesaj bırakın. Konu uplanacak :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
30
Favori
13.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 12 Eylül 2015; 23:04:57 >
    ..
  • Haziran 2016'dan Mektup,

Yüce Ben,
    Bir yıl önce, karar verdiğin ve azimle çalışmaya başladığın sporu bırakmamışsındır umarım. Bugünlere vücudundaki kas kütlesini arttırarak idealindeki vücut ve kiloya ulaşmış olmanı temenni ediyorum.

2015'in yaz dönenimde Lehçe ve Çince eğitiminde kendini ilerletmiş olman gerekiyor. Ne kadar meraklı olduğunu görebiliyorum. 1 yılda temel düzeyde de olsa öğreneceğin birçok şey var. Emin olabilirsin.

2014 yılında hazırladığın okuma listesine artık başla. Zamanı geldi; geçiyor. Önceliklerin, seni ve mesleki alandaki saygı ve sevgini yüceltecek eserler olsun.

Ee artık bilgisayarındaki termal macununu bir yenile. Ama bu sefer kaliteli bir macun al. Geçen sene yaptığın gibi 2tlye gidip termal macun alma.

Basketbolu bırakmadığını varsayıyorum.

2015 yaz tatilinin efsane geçmemesi için hiçbir
    Sebep yoktu. Umarım sonradan sıkıntılar çıkmamıştır.

Bir Doğu Karadeniz turu güzel olabilir. Şansını denemelisin.

Kıyıda köşede bir birikim yapsan iyi olacak. Dolarlarını bozdurma. Büyük kar sağlayacak.

2.sınıf da bitmek üzere. O dersleri veremezsen s.çtın. Alttan dersin kalmaması için iyi bir sen geçirmelisin.

Yeter artık şu kıyafetlerine de yeni bir şeyler eklemeyi unutma.

Saçlarını taramayı unutma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• -Onunla nasıl gidiyor?
    -Okul yılı,stajın nasıl geçti?
    -Kilo fazlan vardı verdin mi? boyun uzadı mı hiç? saç uzattın mı?
    -Üniversite sınavı noldu? çalıştın mı hiç ? başardın mı ?

-Onunla mı? O kim?
    -Okul yılın,stajın iyi geçti.Okul birincisi oldun.Erasmus+ ile Italya'yı gördün.
    -Kilo vermedin,içkiye sardın.Boyun biraz uzadı.Saçların artık uzun,tam istediğin gibi.
    -YGS'de iyi iş çıkardın.Okulda birincisin.LYS'ye hiç çalışmadın bakalım ne yapcaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Pun -- 8 Haziran 2016; 0:21:22 >

Aklıma geldikçe editlerim.

-Sayılır tercihlerdeki en iyisi en azından.
    -Saldım 100 kilo oldum sayılır ilaçlar şişiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lanet Olası Federal -- 7 Haziran 2016; 15:05:49 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

"Give all your shit away and start living."
  • 2015 haziranından emre konuşuyor.

Hayatın iyi hoş lise 3 bitmek üzere. 4 kere ayrıldıgın kız varya ona tekrar döndün ama bu sefer ayrılmamakta kararlısın. Ama aradığın kız değil aradığını buldunmu. Gelecekteki hayalin okuduğun mesleği üni ile pekiştirmek ist dışı bi üni tutturup hem hastanede çalışıp hem okumak.Ygs ye çalıştınmı Bu arada osmanın 17 lira borcu var. Onu al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nate Dogg -- 1 Haziran 2015; 16:55:55 >
    dizi durumları nasıl şuanda 24ün 6. sezon 17. bölümündeyim
    1 sene daha geçmiş olacak hayatımdan nasıl geçirdim
    bu yaz iyice dinlenip eğlendim mi
    aklıma gelirse yazarım+ 2017 etkinliğine katılmayı unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhcd -- 2 Haziran 2015; 18:00:08 >
    Spor yapıyor musun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• umarım tıp fakültesinin ilk senesini başarıyla bitirmişsindir, bilgisayar kodlama vs. işlerini de bırakmadıysan helal. oyun oynamaya zaman bulabiliyorsan senden bir ricam var, gözünü seviyim çok asılma oyunlara bırak çık hava al. he bir de umarım o çok istediğin şey de gerçekleşmiştir (kötü düşünmeyin )

şeklin şemalin adama benzedi mi merak ediyorum umarım hala sırık gibi ortalıkta dolanmıyorsundur

1 sene içinde ölmemiş olman dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramazovX -- 1 Haziran 2015; 17:00:53 >
    Eğer insanlar dünyayı ve hayatlarını hayalsiz ve yanılgısız gerçekten olduğu gibi görebilseydiler, bir an önce ölmek için anında bir nedenleri olacaktır. Tanrıya inanmıyorum anlıyor musun, etrafına bir bak adamım acı içerisindekilerin feryat ve figanları kulağına çok hoş geliyor olmalı ben bunlardan tiksiniyorum. Varlığına inanmadığı birşeye küfredip duran köylü ateistlerden... Senin kardeşliğin acının kardeşliğinden başka birşey değil. Eğer bu acı arada bir geçer gibi olmayıp daimi olsaydı, bunun ağırlığı dünyayı evrenin duvarlarından söküp unufak oluncaya dek paramparça edip yaratıldığı ilk güne geri fırlatırdı. Kardeşlik, adalet, sonsuz hayat? Hadi ama adamım bana insanı ölüme ve hiçliğe hazırlayan bir din göster işte o dine katılabilirim ama seninkisi hayallerle, yanılgılarla ve yalanlarla dolu başka bir hayata hazırlıyor, insanı bir gün bile olsun ölüm korkusu olmadan yaşamamaya mahkum ediyor. Diğer hayattan korkmak yerine böyle bir kabusu kim tercih eder?
  • bench 45, deadlift 60, squat 55, ohp 30, row 35, inch 35 basıyosun vücut agırlıklarında daha nizami degilsin, eger devam edebildiysen şimdi muazzam agırlıklar giriyorsundur, karın kasların çoktan gözükmüş bulkta filansındır belki
    ilk sınav sans eseri iyiydi bunda batırdın mı?
    ailenle mi yasıyosun?
    gözleri cizdirdin mi?
    durusun bozuk mu?
    yüzünde sivilce var mı?
    memişler ne alemde hala man boobs var mı ameliyat falan oldun mu yoksa görüntü kendiliginden gecti mi?
    şu an en tiksindigin şeyi yapıyosun bilgisayar basında cürüyosun hemen bırakıp pcsiz istedigin hayata dönebildin dimi inşallah?
    Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • neler değişscek :::.

• Ruscayi iyi ce ogrendin mi ? Suan 1. Sinifin sonunda olman lazım sinavlar da yakindir hazir misin ? Kiz arkadasinla olan sorunlari cozdun mu ? Araniz nasil arkadas ortamin nasil? Gelecek eleman ne oldu geldi mi iyi anlastiniz mi ? Spora tekrar baslamak istiyodun basladin mi ? Saclarini kestirdin mi ? Hic orda calistin mi ya da calisiyor musun ? Evet ise nerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne bilim ben ya adamı -- 1 Haziran 2015; 17:12:36 >
    birden sustun.
    düşmemek için saçlarına tutundu dünya..
  • Vücudum nasıl olucak acaba göbek gidicek mi
    Kızlarla aram nasıl olucak acaba
    Hayalime ulaşabilecek miyim

Sevgilin oldu mu ? (Hislerine karar verebildin mi ?)

Terbiyen düzeldi mi ?

Ailenle ilgili önemli bi değişiklik oldu mu ?

Kendine 'gerçek bir dost' bulabildin mi ?

Asosyalliğe devam mı yoksa ?
    Hayırlısı İnşallah.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.