|
|

|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammstein -- 24 Temmuz 2019; 0:34:22 > |
|
1-okula alışmıştım oradan bir sevgilim bile oldu.. yaklaşık 2.5 sene çıktık. İyi kötü bitirdik. 2- ilk başta yazdığın çocuklar hâlen arkadaşız fakat zaman girdi araya (son 3 isim kim??) 3- takdir vs almıştım herhalde 4- ne kilo vermesi 115 kilo olduk(mutlu olacaksan bunu yazdıktan sonra vermiştim büyüdükçe aldık hâliyle) 5- boyum 1.84 oldu 6- anlatsam kafayı yersin eski nape yok artık :) 7- çıktık geri düştük sorma 8- ahahhahaha konuyu bile hatırlamıyorum fakat babam sağlam korkutmuş. 9- henüz değil… 10- ne yürüyüşü len cahil gidip konuşsaydın kızla. 11- hedef ne birader ne saçmalıyorsun adam gibi yazsaydın ya 12- evet 13- zaman zaman 14- pikniği geç 5-6 defa tatile bile gittik büyüdün be nape… 15- apolitik biri oldum umrumda değil 16- hayrı 17- dedemiz gözlerini yumdu nape.. amcamız ise kanserle mücadele ediyor şu anda.. abin ise evlendi artık seni kovacak kimse yok salondan. he bu arada artık tek başına İstanbul’da yaşıyorsun okulu bıraktın ticarete atıldın. Ailenden 1.5-2 yıldır para almıyorsun kendi kendine geçiniyorsun. Tebrikler gururlan :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Baban gözlerini yumdu artık koca adam oldun. Yıllar sonra da iyi kötü ticarete devam ediyorsun. İnanılmaz zor 1 sene geçirdin tekrar eskisi gibi olabilmek için son gücünle savaşıyorsun. Tebrikler nape asla vazgeçmedin fakat vazgeçmeye çok yaklaştın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|