Şimdi Ara

Upgrade işinde deneyimli olanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ahmetkb

quote:

Tekrar OK'eye basıyorsunuz, sonra bir çizginin üstünde sağa sola giden bir ışık çıkıyor ya, işte tam o sıradayken S tuşuna basıp bir geri adım atıyorsunuz ...

birde sag ayagını hızlıca yere 3 kere vurman lazım

• Bence hiç uğraşma bunlarla git pazardan al bi tane. Beramus'da +8 wizard'ı 30m'e satıolar. Pazarlık yapsan 25m'e bile alabilirsin
  • Xigenon'da 55-60 m gibi zannedersem fiyatı. Zaten bana göre pahalı -o kadar parayı bir arada görmedim bile:)- ve de kendim yapıp denemek istiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: C@RtHeR

citizen kardeş 27 tane +7 vizarda ortalama kaçm gerekiyo sölermisin

Ben 14 tane alıyorum hepsine basıyorum şansım varsa 2-3 tane, şansım yoksa 1 tane falan çıkıyor. Hatta hiç çıkmadığı da oldu fakat 1 kere oldu yanlış hatırlamıyorsam. Bunun için 1m den fazla gidiyor olmalı. 100'e tamamlıyorum Low Class Upgrade Scroll'leri ve 30'lara düşüyor bittiğinde. Ayrıca Elemental ve Dispell Scroll'leri gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen -- 30 Ocak 2006 0:11:28 >
  • by +7 wizardlar nerden çıkııyor da bu kadar fazla biriktirdin?
  • +1 olarak alıyorum Upgrade yapıyorum. +1'ler de Moradon'da satılıyor zaten, ya da Abyss Dungeon'da çıkıyor.
  • Bugün 14 tane (2 sıra) +1 koydum +7 çıkmadı.
    Sonra 7 tane (1 sıra) +1 koydum yine +7 çıkmadı.
    Daha sonra gittim 21 tane +1, onlardan 1 tane +7 çıktı. +8 denemeye kalktım yandı.
    Sonra gittim Inn Hostess'e biriktirdiklerimden 5 tane aldım. Onların hepsine bastım. Bir tanesi +8 oldu. Artık benim de +8 Wizard Staff'ım var. :P
  • ooo tanımazsın bizi artık citi
  • BEyler wizard staff +1 up. item mord. dan rospen in yanıdaki armordan alabilrisniz ayrıca öle ışıklar çıakrken s ye baskmak ne .. davraşnış orda kırmızı geçti diyelim sen geri tuşuna basınca item geri mi gelcek arkadas ın da deiği gibi bide 3 kere ayağını yere vur wziard +7 ye bus trina mı basan öldürme beni ben 14 tane den 1 tane +8 çıkarttım ama 27 tane den eğer güsel bişi yakarsan çıkma ihtimali yüksek arkads 4 tanden fp yaktı 2 tanesi oldu bende inanamadıom ama yaprı
  • ya birkaç sorum olcak 1. si: ben +7 wizardı bus la bassam yanar mı?
    2. si : ben hiç bir classı +7 yapmayı bilmiyorum en fazla 4 yaptım o da 1 e koya koya bilen varsa bana söleye bilirmi?
    Cevap verirseniz çok sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Bugün 14 tane (2 sıra) +1 koydum +7 çıkmadı.
    Daha sonra gittim 21 tane +1, onlardan 1 tane +7 çıktı. +8 denemeye kalktım yandı.
    Sonra gittim Inn Hostess'e biriktirdiklerimden 5 tane aldım. Onların hepsine bastım. Bir tanesi +8 oldu. Artık benim de +8 Wizard Staff'ım var. :P

tebrıkler
  • arkadaslar bu bilgileri sadece pazar fiyatları düsün diye veriyorum.....

ben c de oynmuyom ve bugüne kadar 16 tane wizard +8 bastım
    olay tamamen codların boslugunu yakalamakla alkalı upgrate olayı içinde bi yazlım y6azılmıs olduguna göre
    bunu codları olması gerekiyo ve bunu yazan sizin benim gibi bi insan
    ilk olarak hangi serverda olursanınz olun 3 bölümde upgrate yapmayın +6 basarken bile en az 10 tane yakarsınız ve sansınız kalmaz +8 basma ihtimalınız sıfır gibi bisey
    2 serverde yapacaklarınız bir sayfa dolusu wizard +1 alın ve +4 e kadr durmadan basın +4 de 3,4 tane yakıcaksınız fazla yanarsa upgrateden cıkın ver yine girin devam edin ardarda 3 taneden fazla yakarsanız direk upgrateden cıkın ve boyle 8 9 tane +7 cıkartın
    ondan sonra 1 servere girin ve üstünüza en az 10 tane middle fp alın yanlız bunların hepsi ya rouge yada cristal olsun farklı item katmayın def. ları yüzünden +8 ihtimali azalıyo bu fp middle upgrate scroll basmaya baslayın +2 basın sırayı bozmadan 3+ basmaa baslayın bütün fp bitince wizard lara gecin %50 ilk wizard cıkıyo ama biraz lag varsa 3 veya 4 cıkar bunlarda cıkmazsa bütün hepsine basın %90 cıkıyo 1 veya 2 tane artık böylede cıkmaza gidin bi dus alın :D

• 27 tane Mage Cotton Robe +7.
    Giren +7 sayısı: 27
    Çıkan +8 sayısı: 0

Acaba oyunda kimsenin başına gelmiş midir. Neyse ondan sonra 1 tane bastım +7, ve o +8 oldu. Bu arada birkaç şey keyfettim söylemenin faydası olur sanırım.

- Birkaç tane +7 üst üste yandığı zaman sakın daha fazla denemeyin. Benim başıma gelen olup 27'si de yanabilir.
    - Tek bir tanesinden de çıkabiliyor illa ki toplayıp hepsini basmaya gerek yok anlaşılan.
  • valla geçen 20m param vardı gittim 8-10 tane hornx aldım bastım 4-5 tane falan +6 oldu. sonra gittim biraz daha aldım bi 4-5 daha oldu bu arada 2 tane plate+7/12dex yaptım. sonra +6 lara bastım ard arda yanmaya başladılar sonra 3 tanesi +7 oldu. sonra kapadım anvili son 2m falan kaldı yanımda +7/12dex half plate vardı açtım tek sefer bişey yakmadım bus ile bastım +8 oldu vallahi ne diyim :)
  • tamamen şansına bakar o iş...
  • bu taktik sanırım sadece bana terslik yapıyor
    çünkü geçenlerde 21 tane +7 wizard stafı ard arda bastım hepsi yandı
    galiba sadece şans işi
  • bence bi 10 tane basıp beklemek lazm sonra bi tane koyunca yetiyo galiba.bir de bişey keşfettim arada belli bir döngüye giriyor +3>+4 e +4>+5 bile 2-3 tane yanıyor sonra rahatlıyor gibi sanki +6>+7 geçiş kolay. bunu gözleyen oldu mu? ha gayret çözücez algoritmasını! :D
  • +3'ten +4 yaparken 14 taneden 5 tanesi yanıyor. Bir keresinde art arda devamlı yanmıştı. +5 yaparken fazla yanmıyor 1 tane falan sanırım. +6 yaparken de bir yarısı falan gider. +7 de genellikle 2 tane falan çıkar. Tabii bunlar 14 tane içinden. Siz 27'li yapıyorsanız bilemiyorum.
  • bende wizard basıyorum +7 ye ben bir tanesine yaklaşık 400k veriyorum (bi kaçtaneden +7 çıkarmak için) +7 den +8 e blessed la basılsa çoq +8 çıkar ama onun içindfe baya bi cz de bus aramk lzm eğer bu yolla bus yapan varsa çoq rahat item +8 leyebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Bugün 14 tane (2 sıra) +1 koydum +7 çıkmadı.

Tebrikler Zaten Azimle ....n Betonu Taşı Delermiş :)
  • ben direk +9 basarım gel basayım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.