Şimdi Ara

Upgrade işinde deneyimli olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 27 tane biriktirmeyi düşünüyorum Wizard Staff +7, on iki tane oldu bile. Bunları bir Inventory'de toplayıp +8 basmayı denemeyi düşünüyorum. Acaba siz böyle denediniz mi veya çıkar mı 1-2 tane? Eğer 2 tane çıkarsa hem birini satıp para da kazanabilirim. :)

Şimdi Middle Class'larda +7 >> +8 olayında ihtimal %10 fakat sanki Wizard Staff'larda bana bu upgrade ihtimalleri daha düşük gibi geldi.
    Eğer %10 ihtimali olduğunu kabul edersek 27 tanesinden 1 tane bile çıkmama ihtimali (0.9) üzeri 27 = 0,058149737003040059690390169 yani %6 falan. Fakat bu +7'lerin +8 olma ihtimalinin %10 olduğu doğru değilse yandık demektir. Siz denediniz mi veya sizin görüşleriniz nelerdir? Acaba 12 taneyken mi denesem +8 yapmayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen -- 29 Ocak 2006 2:25:36 >

• ben sana demedimmi full +7 yle anvile gideceksin diye ben 2 kere full +7 gittim 2sindede 2şer tane +8 kıyafet oldu... gerçi şans işi bi keresinde de 11 tane horncrossbow+7 den BUS ile 2 tane +8 yapmıştım.. full gitmende fayda var
  • Bak dostum ben bu taktiği kullanıyorum ve genellikle +8 yapabiliyorum Şimdi koydun diyelim itemi , sonra diyelim +1 den +5 e kadar basıcaksın , nasıl mı? Koyduktan sonra Upgrade Scroll ( Low Class a onu alın boşuna para vermeyin ) u da koyuyosunuz sonra OK 'eye basıyorsunuz . Tekrar OK'eye basıyorsunuz, sonra bir çizginin üstünde sağa sola giden bir ışık çıkıyor ya, işte tam o sıradayken S tuşuna basıp bir geri adım atıyorsunuz ... Ben bu tatikle yapıyorum ve genellikle oluyor . Ama tabiki hiçbirşey yüzde yüz deildir .. Ayrıca bu taktiğin bir artı noktası da ; 20 tane felan iteme gerek yoktur .. Al birtanesini bas paşa paşa. Birde eğer maddi durumun iyiyse oyunda , +7den sonra BUS+Trina bas ... +5 ten sonra da BUS bas . Umarım yardımcı olmuşumdur ... Şimdi size daha iyi anlamanız için videonun linkini de vereceğim ...

http://www.megaupload.com/?d=EW2VJKEF

****** olan yerlere m_e_g_a_u_p_l_o_a_d gelecek ( Çizgiler yok )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitirenadam -- 29 Ocak 2006 10:27:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bitirenadam

Bak dostum ben bu taktiği kullanıyorum ve genellikle +8 yapabiliyorum Şimdi koydun diyelim itemi , sonra diyelim +1 den +5 e kadar basıcaksın , nasıl mı? Koyduktan sonra Upgrade Scroll ( Low Class a onu alın boşuna para vermeyin ) u da koyuyosunuz sonra OK 'eye basıyorsunuz . Tekrar OK'eye basıyorsunuz, sonra bir çizginin üstünde sağa sola giden bir ışık çıkıyor ya, işte tam o sıradayken S tuşuna basıp bir geri adım atıyorsunuz ... Ben bu tatikle yapıyorum ve genellikle oluyor . Ama tabiki hiçbirşey yüzde yüz deildir .. Ayrıca bu taktiğin bir artı noktası da ; 20 tane felan iteme gerek yoktur .. Al birtanesini bas paşa paşa. Birde eğer maddi durumun iyiyse oyunda , +7den sonra BUS+Trina bas ... +5 ten sonra da BUS bas . Umarım yardımcı olmuşumdur ... Şimdi size daha iyi anlamanız için videonun linkini de vereceğim ...

http://www.megaupload.com/?d=EW2VJKEF

diğer yazdıgında sansurlendı.

• Doğru valla ama düzelttik kafamı varki sabahın körü
  • wizard için trina basma, ben bu taktigi 3 aydir uyguluyorum
    ve sana sevindirici bi haber söyliyim

27 taneden 2 tane kesin +8 çikar, sansliysan 3 tane çikabilir...

bu arada unutma +8 basmak için middle scroll alacaksin çünkü , item level artik low degil , middle +7 oldugu için
  • quote:

Orjinalden alıntı: cLk

ben sana demedimmi full +7 yle anvile gideceksin diye ben 2 kere full +7 gittim 2sindede 2şer tane +8 kıyafet oldu... gerçi şans işi bi keresinde de 11 tane horncrossbow+7 den BUS ile 2 tane +8 yapmıştım.. full gitmende fayda var

Tamam işte 27 tane olunca Inventory dolmuş oluyor (sadece 1 yer kalıyor oraya da Upg. Scroll gelecek).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acemi biri için araç tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Overdose*

wizard için trina basma, ben bu taktigi 3 aydir uyguluyorum
    ve sana sevindirici bi haber söyliyim

27 taneden 2 tane kesin +8 çikar, sansliysan 3 tane çikabilir...

bu arada unutma +8 basmak için middle scroll alacaksin çünkü , item level artik low degil , middle +7 oldugu için

3 tane olursa en iyisi olur. :) Gerçi 1 tane çıksın yeter bana.

quote:

Orjinalden alıntı: bitirenadam

Bak dostum ben bu taktiği kullanıyorum ve genellikle +8 yapabiliyorum Şimdi koydun diyelim itemi , sonra diyelim +1 den +5 e kadar basıcaksın , nasıl mı? Koyduktan sonra Upgrade Scroll ( Low Class a onu alın boşuna para vermeyin ) u da koyuyosunuz sonra OK 'eye basıyorsunuz . Tekrar OK'eye basıyorsunuz, sonra bir çizginin üstünde sağa sola giden bir ışık çıkıyor ya, işte tam o sıradayken S tuşuna basıp bir geri adım atıyorsunuz ... Ben bu tatikle yapıyorum ve genellikle oluyor . Ama tabiki hiçbirşey yüzde yüz deildir .. Ayrıca bu taktiğin bir artı noktası da ; 20 tane felan iteme gerek yoktur .. Al birtanesini bas paşa paşa. Birde eğer maddi durumun iyiyse oyunda , +7den sonra BUS+Trina bas ... +5 ten sonra da BUS bas . Umarım yardımcı olmuşumdur ... Şimdi size daha iyi anlamanız için videonun linkini de vereceğim ...

http://www.****.com/?d=EW2VJKEF

Trina'ya vereceğim parayla zaten alınır +8 Wizard Staff. :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Arkadaşlar ben 27 tane biriktirmeyi düşünüyorum Wizard Staff +7, on iki tane oldu bile. Bunları bir Inventory'de toplayıp +8 basmayı denemeyi düşünüyorum. Acaba siz böyle denediniz mi veya çıkar mı 1-2 tane? Eğer 2 tane çıkarsa hem birini satıp para da kazanabilirim. :)

Şimdi Middle Class'larda +7 >> +8 olayında ihtimal %10 fakat sanki Wizard Staff'larda bana bu upgrade ihtimalleri daha düşük gibi geldi.
    Eğer %10 ihtimali olduğunu kabul edersek 27 tanesinden 1 tane bile çıkmama ihtimali (0.9) üzeri 27 = 0,058149737003040059690390169 yani %6 falan. Fakat bu +7'lerin +8 olma ihtimalinin %10 olduğu doğru değilse yandık demektir. Siz denediniz mi veya sizin görüşleriniz nelerdir? Acaba 12 taneyken mi denesem +8 yapmayı.

baba kesinlikle 5 tanesi falan olur 5 veya 4 ben çok yaptım hepsinde oldu

• citizen kardeş 27 tane +7 vizarda ortalama kaçm gerekiyo sölermisin
  • o kadar wizarddan en az 1 tanesi olur derim ben ama 2 tanede olur 3 tanede olur ben 27 taneedn balıma 5 tane çıkardım hiç taktiksiz
  • quote:

Tekrar OK'eye basıyorsunuz, sonra bir çizginin üstünde sağa sola giden bir ışık çıkıyor ya, işte tam o sıradayken S tuşuna basıp bir geri adım atıyorsunuz ...

birde sag ayagını hızlıca yere 3 kere vurman lazım
  • Valla hiç belli olmaz hava çok laglıysa hiç de çıkmayabilir ama lag yoksa en az 2 tane çıkar
  • ben wizardı +8 için 15 tane +7 bastım ama hiçbiri olmadı sonra upgde vereceğim parayla alırım dedim aldım upgradede benim hiç şansım yok o yüzden basılı item alıyorum hep geçen mirage basayım dedim +2 den +3 geçerken yandı varmı böle bi olay ya
  • ya bu BUS-Trina bunlar ne demek?

bende sword breaker baacam +8e ama korkuyom bu bus veya trina nedir nerden alınır ne işe yarar?
  • şans işi bence. oyuna yeni başlamış bi arkadaşım var benim. adam daha hiçbişe bilmiyo nerdeyse. buna gittim +7 wizard yaptım. sonra bu bana nasıl upgrade oluyo diye sordu. bile bile söylemedim söylersem +8e denicek diye.(+8 yanıyo ya illa +8 yapcak) çok zor diorum +8 olması 15 20 tane den anca 1 tane oluyo falan. neyse sölemedim buna. dün oyunda bi gördüm bunu elindeki wizard yanıyo. nası bastın len dedim. 1 tane wizard almış upgrade yolunu da öğrenmiş o wizardı +5 den+6 yaparken yanmış bu da direk üstüne +7 yi denemiş +8 olmuş ulan sırf ona +7 wizard yapmak için 4-5 tane yaktım ben adam ilk +7 den +8 yapmaz mı. acemilik şansı işte

• bende 10 tane +7/12 hp paper mage armor yaktım hic biri +8 olmadı
  • solenılen yontemle +10 a basılan iron bowu gormusutm ve +10 olmustu
  • bende 4 tannesınden sonuncusu gectı

ıb +10 yapabılmek ıcın dupelıcen
  • büyük ihtimalle en az 1 tane çıkar. ama 12 taneyi deneme
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.