Şimdi Ara

Upgrade işinde deneyimli olanlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • belki inanmıcanız diceniz ama ben papere döncektim elbise yapıodum bende aynı +8 wizard yapma hevesindeyim yanımda da 2 adet +7 wood staff 1 tane de +7 wizard wardı 2 elbise yandı arkasından woodları koydum onnarda yandı arkasından wizard ı koydum olduu.. ama nazara geldi hesabı soydular bende bıraqtım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilnefana

3.serverdayım, lag yok.. gayet rahat basıyorum...

+7 olanları basarken videoya alıcam.. ne olmuş nası olmuş herkes görsün.. bizde yalan yok..

Upgrade başarılı olduğu zaman yanan ışık eğer çabucak yanıyorsa daha çok çıkıyor, benim bugün öyleydi. Fakat geç yanıyorsa lag oluyor tehlikeli. Bilmiyorum fazla alakası var mı, fakat yine de olabilir.

Ben fiyatı bu arada 45 milyona düşürdüm bakalım alan olacak mı. :) Eğer alınırsa bir süre rahat ederim herhalde potion parası çıkar en azından.

Upgrade işinde deneyimli olanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen -- 24 Şubat 2006 16:32:21 >

• zaten +1den basıyorum hepsini... sürekli basıyorum anam ağladı be bas bas bitmio ki bu kdr staff...
  • citizen sabırla beklemen lazım ama sana şunu söleyim en iyi satışlar geceleri oluyor...
  • X1 mi daha uygun acaba X3 falan mı. Gece nereye koymalıyız pazarı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

27 tane Mage Cotton Robe +7.
    Giren +7 sayısı: 27
    Çıkan +8 sayısı: 0

Acaba oyunda kimsenin başına gelmiş midir. Neyse ondan sonra 1 tane bastım +7, ve o +8 oldu. Bu arada birkaç şey keyfettim söylemenin faydası olur sanırım.

- Birkaç tane +7 üst üste yandığı zaman sakın daha fazla denemeyin. Benim başıma gelen olup 27'si de yanabilir.
    - Tek bir tanesinden de çıkabiliyor illa ki toplayıp hepsini basmaya gerek yok anlaşılan.

ben 11 tane alınca olmuştu 1 tane +8. 35 lwlde 2 manner varken hemde. ne kerametse 50+ olcaz o günden beri 1 tane +8 basamadım
  • ben bi gün cafeye gitmiştim 175 tane low clas kağıt aldım 15 tane low clas elemental scroll 10 tanede middle class başladım basmaya 15 tane falan +6 oldu +6 olunca lighting damage bastım sonra +7 ye bastım 3. +6 +7 oldu sonra 4 tane daha bastım yine +7 oldu sonra diğerlerine +7 bascakken 6 tane pattlattım sonra 2 tane +6 kaldı +7 lere +8 basıyım dedim üst üste 6 tane patlattıktan sonra 2. si oldu ve elimde 2 tane +6 kaldı bunlarıda patlatayımda kurtulayım dedim ilkine bastım +7 olurken patladı diğerne bastım +7 oldu sonra +8 bastım oldu yaklaşık 3.5m e 2 tane +8 wizard bastım ( o sırada altanss da cafedeydi kendisi bizzat şahit )

• bak beni dinle ben 5 tane +8 yaptım satf değil
    bak
    +7 ya
    bak
    ilk önce
    1 slottan ıpgrade yap
    patlarsa
    gene
    1 slottan upgrade yap
    eğer patlamassa gene 1 tane +8 çıkarabilirsin
    eğer patlamassa bu sefer 2 slota koy buda +8 olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: güzelim_türkiye

bak beni dinle ben 5 tane +8 yaptım satf değil
    bak
    +7 ya
    bak
    ilk önce
    1 slottan ıpgrade yap
    patlarsa
    gene
    1 slottan upgrade yap
    eğer patlamassa gene 1 tane +8 çıkarabilirsin
    eğer patlamassa bu sefer 2 slota koy buda +8 olur

sen ne dion olm yau:D

• quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

quote:

Orjinalden alıntı: ilnefana

3.serverdayım, lag yok.. gayet rahat basıyorum...

+7 olanları basarken videoya alıcam.. ne olmuş nası olmuş herkes görsün.. bizde yalan yok..

Upgrade başarılı olduğu zaman yanan ışık eğer çabucak yanıyorsa daha çok çıkıyor, benim bugün öyleydi. Fakat geç yanıyorsa lag oluyor tehlikeli. Bilmiyorum fazla alakası var mı, fakat yine de olabilir.

Ben fiyatı bu arada 45 milyona düşürdüm bakalım alan olacak mı. :) Eğer alınırsa bir süre rahat ederim herhalde potion parası çıkar en azından.

Upgrade işinde deneyimli olanlar

citizen kanka gel x1 e hadi goleme devam edek wizard yakışmış gördüm ben bugün seni aynı clandayız biz citizenle hava yapıom he ama doğru

• Sanırım high class itemlarda upgrade çok daha riskli. Dün 4 takım Fpyi +6 ve 3 tane bone cleveri +3 yapamadım. BUsla yapmama rağmen hepsi yandı. Ayrıca 5 tanede +6 grim scyte yaktim. En son elime bir tane, en ucuz olduğu için, dagger aldım. 1den 8e kadar bastım ve yanmadı :) Sinirden +9a bastım nihayet yandı :) Gittim pazardan aldım bende ensonunda.
  • beyler ben miredge yi +8 e basarken keydediyorum sanıyorduım başlatmayı unutmuşum offfffffff hemde yanmamamıştı ama bürsürü şey aktım ama wizart tan çok güzel upgrade yapılyo
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.