Şimdi Ara

unutkanlık nasıl yenilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 18 yasıma kadar zehir gibi beynim vardı.. fotografik hafıza denen sey bende baskındır..o sayede bir defa gordugum seyi unutmazdım... devamlı okul birincisiydim...

su an 27 yasındayım.. hafızamın artık eskisi gibi degil...bir sey gene hafızama geliyor ama ilk harfi geliyor... örnegin samatya devlet hastahanesine gidecektim..bir türlü ismi aklıma gelmiyor... S harfi geliyor... sagmalcılar geliyor... Samatya kelimesi gelmiyor... Genelde hep ilk harfler aklıma geliyor.. Devamını 2-3 dk zorladıktan sonra aklıma geliyor... Eskiden oyle degildi....

Gecenlerde eniştemin ismi aklıma gelmedi o derece :) surekli enişte enişte diyoruz... adamın ismi lazım oldu bi yerde... cıkartamadım ismini bir süre :)

Onumde 1 yıl hazırlanmam gereken kpss sınavı var... Tarih cografya turkce hatta matematikte dahi beynimi hafızamı cok verimli kullanmam gerekli... Eskisi gibi olabilmem icin tavsiyeleriniz nelerdir...

• takip edeceğim konuyu
    Hayat İnsanların Birbirini, S*kme Oyunudur.

http://www.sakirtlerinefendisi.blogspot.com
  • Ginko Biloba solgar veya başka bi marka olabilir ama solgar iyidir yeşil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Luffy1907

Ginko Biloba solgar veya başka bi marka olabilir ama solgar iyidir yeşil

gingko bilboa bu konuda en etkili bitkisel takviye olarak goruluyor ama gecen bir eczaneye sordugumda (hafıza problemim olmasada daha iyi odaklanma icin dusunuyodum) gingko yu 35 40 yastan once pek onermediklerini dolasim problemi yapabilecegini soyledi neye dayanarak bilmiyorum tabii.o yuzden iyice arastir derim ama en azindan omega takviyesi ve bazi zihinsel pratikler ile baslayabilirsin yardimi olacagini dusunuyorum.

Psn LuffyBey Psn SerhatKilic_
    Xbox Live SerhatKilic

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Nasıl İçilir?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peynir ekmele

Orijinalden alıntı: sevemem1985

arkadaslar 18 yasıma kadar zehir gibi beynim vardı.. fotografik hafıza denen sey bende baskındır..o sayede bir defa gordugum seyi unutmazdım... devamlı okul birincisiydim...

su an 27 yasındayım.. hafızamın artık eskisi gibi degil...bir sey gene hafızama geliyor ama ilk harfi geliyor... örnegin samatya devlet hastahanesine gidecektim..bir türlü ismi aklıma gelmiyor... S harfi geliyor... sagmalcılar geliyor... Samatya kelimesi gelmiyor... Genelde hep ilk harfler aklıma geliyor.. Devamını 2-3 dk zorladıktan sonra aklıma geliyor... Eskiden oyle degildi....

Gecenlerde eniştemin ismi aklıma gelmedi o derece :) surekli enişte enişte diyoruz... adamın ismi lazım oldu bi yerde... cıkartamadım ismini bir süre :)

Onumde 1 yıl hazırlanmam gereken kpss sınavı var... Tarih cografya turkce hatta matematikte dahi beynimi hafızamı cok verimli kullanmam gerekli... Eskisi gibi olabilmem icin tavsiyeleriniz nelerdir...

sana istersen bi hoca adresi vereyim ciddiyim çoğu kişiye yararı olmuş bi hoca camide ist göbeğinde bu işi yapar hayrına yapar pm atarım istiyosan

• Omega 3 kapsül al tercihen önerim ViTAPOL. Hem ucuz hemde kalitelidir amerikan malı. Ömür boyu kullan zaten 200 kapsül 25 lira bişey.

Birde söyle birşey diyeceğim 18 yasındakı beyındeki bilgi ile 27 yaşındakı bilgi tartışmasız önde bence bır nebzede olsa normaldir.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.