Şimdi Ara

Unutamıyorum Giden Sevgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hayatımda ilk ve tek sevdiğim kızı unutamıyorum. Tam 4 sene beraberdik. Öyle şimdi ki nesil gibi değildi bizim aşkımız farklı idik. Hayallerimiz vardı. Evlenecek mutlu olacak çocuklarımız olacaktı. Ben 14 düm o 13 dü tanıştığımız da. Ben hayatımda bir defa seni seviyorum diyebildim birine o da buydu. Çocukça başladı aşkımız sevgimiz ama beraber büyüdük.

17 yaşında iken Yani 4. yılımızda trafik kazasında kaybettim onu. Son nefesini yanımda verdi. Hiçbir şey yapamadım. Gözleri kapandı açılmadı bir daha. Işte ben o gündür yaşıyorum ama bilmiyorum nasıl yaşıyorum. 5 sene oldu bugün vefat edeli. İlk vefat ettiği anda nasılsan halen aynıyım. Zaman geçmiyor benim için. Onu hala unutamiyorum. Kızlardan nefret eder hale geldim. Katlanamiyorum artık kız görmeye. Aklıma hep o geliyor. Artık kızlarla bile konuşmuyorum akrabalar ve hocalar dışında.

Unutamiyorum ... Tüm fotoğrafları silmistim unutmak için. Gecen g5un hardiskten bir foto buldum. Görünce perişan oldum yine. Bazen dakikalarca bakıyorum eskileri düşünüyorum.

Yazmak istedim birilerine anlatmam lazım içim sıkıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ağlayıp rahatlayacaksin bol bol... Allah rahmet etsin.

• Kader kardeşim kader.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gercekse kimsenim basina vermesin

• benim ki olmedi ama beni oldurecek sanirim ... her siteden engellemis numarasini degistirmis. ... sevgili yapmis ben napayim . allah rahmet eylesin

• cok kotu durum, basin sagolsun kardesim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayrılık falan olsa unutulur her türlü ama böylesi zor be. kötü durum gerçekten üzüldüm adına.
  • Allah rahmet eylesin. Senin de yardimcin olsun. Aldatsa falan unutulur bi şekilde ama durumun zor. Unutmaya çalış

• Gercekse zor
    Csb ise

• Git tedavi ol internete karasevda tedavi yaz

• Üzüldüm gerçekten Allah rahmet eylesin.Sonuçta hayat devam ediyor sağlam dik durmak lazım.Allah yardımcın olsun.

• Çok geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun kardeşim

• CSB olmadığı hüsnüniyeti ile, Allah sabır versin, Allah rahmet eylesin. Hayat bazen ve çoğu zaman böyle acımasız olabiliyor. İyi vakitler kötü vakitlere nazaran çok daha az. Senin O'nun anılarını yaşatman, O'nu hatırlatman bile eminim O'nun tarafından hissediliyordur.
  • Umarım CSB değildir, çünkü acını anlayabiliyorum.

Kundakta yan yana ayakta sallandığım. 16 yaşına kadar et-tırnak olduğum, her günümü birlikte geçirdiğim, 16 yıllık dostum, arkadaşım, kardeşim ,sıra arkadaşım, dert ortağım, omuz yasladığım, birlikte gülüp, birlikte ağladığım, küçükken şekerimi, büyüyünce paramı bölüştüğüm, herşeyim dediğim arkadaşımı trafik kazasında kaybettim. Hastanede 2 gün yattı, kapısında saatlerce ağladım uyan diye. Kalk lan amk daha Vegas'a gitcez, nikah şahidim olacaksın, çocuklarımıza gençlik anılarımızı anlatcaz diye bağırdım. Bağırdım ama o uyanmadı. Bir daha hiç uyanmadı, kaç gece mezarına sarılıp uyudum kim bilir. Şimdi ben 24 yaşındayım. 8 sene olmuş. Okuyacağım yoktu aslında, sırf onunla üniversite hayalleri kurduğumuz için çalışıp kazandım. Kardeşim ordan bile destek oldu bana :/ Sırada Vegas var, oraya da gideceğim, onun için. Erkek çocuğum olursa onun ismini vereceğim.

Çok kötü oldum şu anda devam edemiyorum arkadaşlar, burada anlatılacak şey değil bunlar da, dayanamadım. Bir kader dostun olduğunu bil istedim. Metin ol kardeş, bu hayatta her türlü acı var, kendini bırakma sakın, güçlü olmaya çalış. Çünkü o da böyle olmanı isterdi, bunu unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 25 Mart 2014; 10:40:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Umarım CSB değildir, çünkü acını anlayabiliyorum.

Kundakta yan yana ayakta sallandığım. 16 yaşına kadar et-tırnak olduğum, her günümü birlikte geçirdiğim, 16 yıllık dostum, arkadaşım, kardeşim ,sıra arkadaşım, dert ortağım, omuz yasladığım, birlikte gülüp, birlikte ağladığım, küçükken şekerimi, büyüyünce paramı bölüştüğüm, herşeyim dediğim arkadaşımı trafik kazasında kaybettim. Hastanede 2 gün yattı, kapısında saatlerce ağladım uyan diye. Kalk lan amk daha Vegas'a gitcez, nikah şahidim olacaksın, çocuklarımıza gençlik anılarımızı anlatcaz diye bağırdım. Bağırdım ama o uyanmadı. Bir daha hiç uyanmadı, kaç gece mezarına sarılıp uyudum kim bilir. Şimdi ben 24 yaşındayım. 8 sene olmuş. Okuyacağım yoktu aslında, sırf onunla üniversite hayalleri kurduğumuz için çalışıp kazandım. Kardeşim ordan bile destek oldu bana :/ Sırada Vegas var, oraya da gideceğim, onun için. Erkek çocuğum olursa onun ismini vereceğim.

Çok kötü oldum şu anda devam edemiyorum arkadaşlar, burada anlatılacak şey değil bunlar da, dayanamadım. Bir kader dostun olduğunu bil istedim. Metin ol kardeş, bu hayatta her türlü acı var, kendini bırakma sakın, güçlü olmaya çalış. Çünkü o da böyle olmanı isterdi, bunu unutma.

basiniz sagolsun

• Saolun hocam, böyle şeyler olunca insanın hayata bakışı değişiyor. Sanki hiç ölmeyecekmişiz gibi hırs yapıyoruz, ego yapıyoruz. Halbuki hiç birisi önemli değil işte. Çekip gidiyorsun sonuçta, arkanda güzel anılar bırakabildiysen ne mutlu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.