Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.005
Cevap
18
Favori
71.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam mesaji duzelttim tekrar bahsettigin olayi yazdim bak bi daha istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda spoiler butonu çalışmadı sildim mesajı sonra yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 30 Temmuz 2017; 22:34:31 >
  • wither kullanıcısına yanıt
    Benim de calismiyo ustteki spoilerleri kopyayaladim onu acinda 3-4 spoiler birden aciliyo su an anladim hocam sahneyi yazdim simdi zaten o sahneyi de

• - Mike ın parmakları kurtuluyor , kapanı 3 kez açmayı denemek lazım.
    - Sam kapıyı kapasa da bir şey değişmiyor , heyecan olsun diye konmuş bir sahne.

- Bölüm seçerek oynayınca oyundan çıkıp tekrar başka bölüm seçmemen lazım , hep devam seceneğiyle oyuna girmen gerekli,yoksa ilk bitirdiğin şekile dönüyor tüm bölümlerde yaptıkların.Trophy kupaları için toplanan eşyalar için sorun yok ama gir topla çık başka bölüme geç.

- Sam in kovalama sahnesinde sam kaçabiliyor.son sahnede asansör boşluğu gibi bir yere sığınıyor.
    Ama oyunun ilk bölümünde chris ile poligonda atış yaparken sincabı vurursan, kovalama sahnesinde kaçamıyor.Ne alaka diceksin , sincabı vurunca o anda bir karga sam e saldırıp alnını yaralıyor.Kovalama sahnesinde sam kacarken merdivenlere düşüyor kafasını çarpıyor.İşte o anda sam in alnı daha önce yaralanmışsa kanamaya başlıyor , piskopat saklansa da kan izinden sami yakalıyor.Karga ilk bölümde saldırmamışsa düşüş sırasında daha önce yarası olmadığından alnı kanamıyor , kaçabiliyor.Mike la başka bir yerde buluşuyor.Platin kupa için önemli burası.

- Bazı kelebek etkileri bende de açılmadı

- Havlu düşmüyor hiç bir şekilde :)

Oyunda iki karakter istesen de ölmüyor , sadece oyunun son sahnesinde ölebiliyorlar.Oyunun son sahnesine en az bir karakterin canlı ulaşması lazım mecburen yapmışlar yani.Diğer 6 karakter de 2 ya da 3 sahnede ölebiliyor sadece.

Oyun bence de çok iyiydi , hatta neslin en iyi oyunlarından biri bana göre.

• Oyunun ilk yarısı ile ikinci yarısı arasında baya fark var. Biraz zaman tanıyın. Kesinlikle iyi bir oyun

• wither kullanıcısına yanıt

Hocam o kadar guzel aciklamissin ki, tekrar oynayasim geldi.. Cok cok tesekkur ederim kafamda neyi merak ediyosam hepsini giderdiniz. O Sam'in karga sincap olayiyla bagdasmasina asiri sasirdim bu kadar kucuk karar bile neleri etkiliyo gercekten muthis oyun ya. Gercekten neslin en iyi oyunlarindan biri ama boyle oyunlara sahip cikilmali desteklenmeli. Oyunu bitirdikten sonra o bonuslardaki oyuncularin konusmalarini, senaristi, yapimciyi hepsini dinledim. Oyunun nasil olusturuldugunu falan. Muthis bir emek var ortada. Cidden hakki verilmesi gereken bir oyun iyi ki oynamisim. Tesekkur ediyorum tekrardan cevaplariniz icin, cok sag olun..

• Cok gusel yazmissiniz hocam tebrik ederim. Oyun bu tarzı sevenler için bulunmaz nimet. Bende ilk ps4 aldığım zaman hemen almistim aynı sizin gibi mest olmuştum, umarım devamı gelir.

• PS4 e giriş oyunum Until Dawn ile olacak, şuan indiriyorum. Bakalım nasılmış, yorumlar iyi duruyor
  • darkerdi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

Supermassive Games şuan başka bir oyun üzerinde çalışıyor ama Until Dawn'nın kesinlikle devamı gelecektir diye düşünüyorum.
  • Oyunu bedava indirmek için son günler acele edin (:

• Son güne yetiştim hemen indirdim. Herkes çok güzel bir oyun diyor.
    Oynadığım zaman düşüncelerimi belirteceğim.
  • Mukemmel bir oyundu turkce altyazili olmasi oyunu anlayip ilerlememi sagladi. Guzel kararlar verdigimi dusunuyorum ama pisman olduğum anlar da oldu. Basrollerini taninmis aktorlerden olusturmuslar bu da ayri guzeldi. Plus ile alip oynadim bende. Indirmeyenler bir sans versinler.. eminim cok sevecekler....

• Oyun en son ne zamana kadar ucretsiz olacak?
  • ADAM

• Oyunu beğendim ilk bitirdiğim ps4 oyunu oldu.

Sadece çok yavaş yürünüyor bazen kanser etti.

Birde bazen kolu kıpırdatma diyor ve kıpırdatmıyorum gerçekten çok hassas sanırım. Bu yüzden oyunun gidişatı çok değişti.
  • Oyun size hadi oyun süresini uzatalım diye yürütmüyor o kısımları. Atmosfere daha çok sokmak için hazırlanmış yürüdüğünüz devamlı hikaye ve olanlar hakkın da yeni birşeyler öğrendiğiniz müziklerle desteklenmiş bu kısımlar yani boş değil zaten olsa oyun bu kadar beğenilmezdi ve üzerinde çalışılmış kamera açılarına kötü, başarısız, dandik diyen insanlara ise söylenecek hiçbirşey yok.

Jess'in kaçırıldıktan sonra madenler de jess'in sesini takip ettiğiniz ve onu kurtarmaya çalıştığınız kısım dışın da koşma tuşu zaten hiç aramıyorsunuz.
  • Arkadaslar bugün reklam yapmayayım bakırköyden bir dükkandan until dawn aldım fakat oyun ingilizce. Normalde türkçe olması gerekmiyor mu nasıl düzelteceğiz?

• emreyavuzz61 kullanıcısına yanıt
    oyun 1. bölgedir hocam

• Elimde satılık türkçe promo disc mevcut,fiyat 50 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreyavuzz61

Arkadaslar bugün reklam yapmayayım bakırköyden bir dükkandan until dawn aldım fakat oyun ingilizce. Normalde türkçe olması gerekmiyor mu nasıl düzelteceğiz?

Konsolunuzun menü dili Türkçe ise ve oyun hala inglizce ise yapacak pek birşey yok.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.