Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı sorunu yasayan ya da yasayacak olan arkadasları bilgilendirmek amacı ile ögrendigimi yazıyorum.

Oyun kutusunun arkasında kücük siyah dümya logosu oluyor arkadaslar oyunun türkçe olması icin orda 2 yazması gerekiyor. 1-3-all yazdıgında türkçe olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba kupada yardım edebilecek var mı ?

• Benim de ilk bitirdiğim PS4 oyunu oldu. Resmen beni konsola kilitledi.
    Bazı yerlerde düşünmeye bile vakit olmadığı için duygularımı kullanarak daima ilerledim.

Sonuç olarak ;

Chris ve Sam'i hayatta tutabildim. En son ampul sahnesinde Mike ampülu kırınca bir an ona yardım etmek istedim ama bu sefer Sam'in kurtaramayacağımı düşündüğüm için kapıya koştum.

Mike Reis'i özleyeceğiz.
  • guzel oyundu gercekten. yeni bitirme sansim oldu
  • Gece vakti oyunu bitirdim. Muazzam bir oyun olmuş. Amerikan sinemasının bütün klişelerini harika bir şekilde kullanmışlar. Çocukken hep Jason filmleri izlerdim. O tadı gerçekten aldım. Grafik anlamında oyun coşmuş durumda. Gerçek hayatın içinde gibisiniz. Rahatlıkta söyleyebilirim ki bu zamana kadar oynadığım en iyi grafikli PS4 oyunu. Özellikle karakterlerin gerçek halini biliyorsanız ağzınız açık kalıyor. Hayden ablamızı uzun bir süredir takip etmiyordum. Oyunda görünce bir de havlu ile koşturunca yılların özlemini gidermiş oldum Oyun bunların yanında bir de Türkçe olarak geliyor. Çeviri bir iki nokta dışında güzel yapılmış. Akıcı bir şekilde diyaloglar devam ediyor. Oyunun performansı ise internette okuduğum gibi beni hayal kırıklığına falan uğratmadı. Toplam 10 saat oynamışsam bunun en fazla 10 dakikasında framerate 25 lere falan düşmüştür. O da çok yakın çekimlerde ve dehşet efektlerin sahnede olduğu zaman olmuştur. Oyunu oldukça akıcı bir şekilde sıkıntısız şekilde tamamladım. Dert edilecek hatta internette yazılacak kadar bir problem yok. Oyun sabit 30 olsaymış daha iyi olurmuş ama herhalde oyun motorunu böyle çalıştırmayı daha uygun görmüşler.

Oyunun eleştirilebilecek ama bence kesinlikle yanlış eleştirilecek yanı bulmaca çözmememiz. Aslında böyle de olması gerekiyor. Sonuçta bir dağda mahsur kalmış gençleri oynuyoruz ve gerçek hayatta olsaydı aynen bu şekilde olurdu diye düşünüyorum. Eğer korku için keşif yapmayı seviyorsanız oyun bir nimet. Şurada ne varmış, şuraya da gireyim şunu da okuyayım derseniz oyunda yaşananlar kafanıza oturuyor. Yalnız bu durum biraz da oyunun akıcılığını baltalıyor. Tam bir tünelden yukarıya korku içinde çıkarken sağ tarafa gidip totem bulmaya çalışmak akıcılığı öldürmüş. Yine de bulmadan da oynama şansınız var. Kafanıza göre takılmak sizin elinizde.

Bu arada oyunu oynarken sürekli olarak böyle grafiklere sahip bir Resident Evil oyunu yapsalar harika olurmuş diye aklından geçiren başkası var mı

• CaSsErDoDo C kullanıcısına yanıt
    Oyun zaten tam olarak Amerikan slasher türü filmler baz alınarak hazırlanmış. Öncesindede yazmıştım bu ekipten birde Telltale Games'den Amerikan korku sinemasının klasiklerini yapmasını çok istiyorum özellikle bu ekip o işi harika becerir. İnteraktif oynanışla bir 13.Cuma yada Hellraiser falan muazzam olur.

Bulmaca olmaması bencede doğru karar hiç gereği yok. Supermassive Games kesinlikle bu nesilin süprizlerinden birine imza attı umarım bu kaliteyi bozmadan devam ettirirler.
  • Keşke buna benzer yapımlar gelse

• Yapmayın böyle oyunlar arkadaş sonra merak edip 4 5 defa bitiriyoruz

Bende ölenler hep pisi pisine gitti matt geyiğe vurdum ondan daha oyunun başında gitti zaten devam etsrydi nolurdu merak ediyorum..jess mikeın ayağı takıldı geç kalmış oldum ondan öldü ....ashley e üzüldüm ulen günlüğü okudun bu vendigolar sesi taklit edebiliyor ne diye sesi takip etmeye gittin

Josh a gıcık oldum bi noktadan sonra itici olmaya başladı..bu arada doktorun akıbetini de anlamadım

• SPOILER

Oyunun başında kendimi ölen ikiz kız kardeşlerin intikamını almaya programladım ve bu yüzden Sam'i kesin kurtarmam gerekiyordu ve kurtarmayı başardım

Bir kaç istisna hariç diğer hepsini öldürmek istiyordum. Ashley ve Chris samimi gelmişti bana onlar ölmeseydi daha iyi olurdu ama pisipisine gittiler o biraz kötü oldu.

Özellikle Emily'e hiç acımadım. Matt i seviyodum ama ölse de pek bir şey kaybetmezdim. Jessica bok yoluna gitti Mike ise son sahnede öldü biraz yazık oldu ama karaktersiz olduğu için ona da üzülmedim. Josh ise tam bir muamma

İlerleyen zamanlarda verdiğim kararları değiştirip tekrar oynamayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

Yapmayın böyle oyunlar arkadaş sonra merak edip 4 5 defa bitiriyoruz

Bende ölenler hep pisi pisine gitti matt geyiğe vurdum ondan daha oyunun başında gitti zaten devam etsrydi nolurdu merak ediyorum..jess mikeın ayağı takıldı geç kalmış oldum ondan öldü ....ashley e üzüldüm ulen günlüğü okudun bu vendigolar sesi taklit edebiliyor ne diye sesi takip etmeye gittin

Josh a gıcık oldum bi noktadan sonra itici olmaya başladı..bu arada doktorun akıbetini de anlamadım

2 kere oynadim, ilkinde jessica olmemisti sadece asansorden asagi dusmustu. Oyle oynarken sesi duyunca Ashley ile pesinden gideyim de kurtarayim o zaman dedim (tam o sirada Jessica'nin olmedigini, uyandigini gosteren kisa bir sahne girmisti.) gittim, kapagi kaldirdim oldu Ashley.

Ikinci oyunda Ashley ta bastan olmustu zaten, Mike ile yetisememistim ama sonra Ashley ile giderken sesi yine duydum, ne alaka ya?

Ya bu arada bu oyunda ne kadar cok secim var boyle, hepsini gormek icin ne yapmamiz gerekiyor?

Edit:
    Tamam yav, wendigo dusmanin sesini taklit edebiliyormus, yabancinin kitabinda yaziyordu, Jessica da hayattaysa jenerikte "o ben degilim" diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 26 Eylül 2017; 13:36:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

Gece vakti oyunu bitirdim. Muazzam bir oyun olmuş. Amerikan sinemasının bütün klişelerini harika bir şekilde kullanmışlar. Çocukken hep Jason filmleri izlerdim. O tadı gerçekten aldım. Grafik anlamında oyun coşmuş durumda. Gerçek hayatın içinde gibisiniz. Rahatlıkta söyleyebilirim ki bu zamana kadar oynadığım en iyi grafikli PS4 oyunu. Özellikle karakterlerin gerçek halini biliyorsanız ağzınız açık kalıyor. Hayden ablamızı uzun bir süredir takip etmiyordum. Oyunda görünce bir de havlu ile koşturunca yılların özlemini gidermiş oldum Oyun bunların yanında bir de Türkçe olarak geliyor. Çeviri bir iki nokta dışında güzel yapılmış. Akıcı bir şekilde diyaloglar devam ediyor. Oyunun performansı ise internette okuduğum gibi beni hayal kırıklığına falan uğratmadı. Toplam 10 saat oynamışsam bunun en fazla 10 dakikasında framerate 25 lere falan düşmüştür. O da çok yakın çekimlerde ve dehşet efektlerin sahnede olduğu zaman olmuştur. Oyunu oldukça akıcı bir şekilde sıkıntısız şekilde tamamladım. Dert edilecek hatta internette yazılacak kadar bir problem yok. Oyun sabit 30 olsaymış daha iyi olurmuş ama herhalde oyun motorunu böyle çalıştırmayı daha uygun görmüşler.

Oyunun eleştirilebilecek ama bence kesinlikle yanlış eleştirilecek yanı bulmaca çözmememiz. Aslında böyle de olması gerekiyor. Sonuçta bir dağda mahsur kalmış gençleri oynuyoruz ve gerçek hayatta olsaydı aynen bu şekilde olurdu diye düşünüyorum. Eğer korku için keşif yapmayı seviyorsanız oyun bir nimet. Şurada ne varmış, şuraya da gireyim şunu da okuyayım derseniz oyunda yaşananlar kafanıza oturuyor. Yalnız bu durum biraz da oyunun akıcılığını baltalıyor. Tam bir tünelden yukarıya korku içinde çıkarken sağ tarafa gidip totem bulmaya çalışmak akıcılığı öldürmüş. Yine de bulmadan da oynama şansınız var. Kafanıza göre takılmak sizin elinizde.

Bu arada oyunu oynarken sürekli olarak böyle grafiklere sahip bir Resident Evil oyunu yapsalar harika olurmuş diye aklından geçiren başkası var mı

Oyunun grafikleri gercekten muthis, o yuzler vs. gercek adam gibi duruyor. CoD WWII cikiyor ya simdi, onun grafikleri de gercek gibi duruyor bakalim, bir o yaklasmis gorunuyor bunun grafiklerine.

Ama en sevdigim nokta merdivenleri tek tek cikmalari oldu. Her basamaga itinayla basiyorlar, oyle yokus cikar gibi ayak basamaklarin ortasinda durmuyor diger oyunlar gibi.

Bulmaca konusuna gelince, sadece bulmaca degil oyunda neredeyse baska hicbir sey yok. Oyun degil yani, secim yapiyorsun, silah atesleme bile secim, arada ilerliyorsun o kadar. Text Adventure'larin grafikli versiyonu gibi olmus. Arada Bir de tuslarina basiyorsun kosarken, sol tarafi hic kullanmiyorsun neredeyse cunku oyuna hic benzememis. Beyond bile cok daha oyunumsuydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 20 Eylül 2017; 8:16:53 >

• Nedenini %100 bilmemekle birlikte ilk defa bir ps ex oyununu sevmedim. Ama birkaç fikrim var nedene dair. Oynuyorum bu aralar bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 9 Ekim 2017; 19:41:34 >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Oyunun ilk 2-3 bölümü bayık bir teen slasher hikayesi gibi gelebilir , ilerde oyun açılıyor ve çok keyifli hale geliyor.Benim için ps4 ün en iyi exc lerinden biriydi.

Oyunda ilerledim hala bayık diyorsan ona birşey diyemem tabi.

• wither kullanıcısına yanıt
    5.bölüm olması lazım oradayım

• Oyunu bitirdim oyun hakkındaki düşüncelerim. Spoiler içerebilir onun için,

Oyun baştan sona karanlık hep karanlık.

Karanlığın içinde her an hölooööğğ diye çıkan yaratıklar kafalar anlık görüntüler var(bir yerden sonra mala bağlıyorsun yine nereden çıkacak diye. Alışkanlık yapıyor çıkmayınca şaşırıyorsun etkilemiyor bir noktadan sonra)

tipik amerikan gençlik korku tarzı bir gurup genç ormana gider sırayla ölürler. Tek fark öleceklerin kaderi senin elinde olması)

korku desen korkutmuyor ama ilk başta gerilim öğeleri içeriyor daha sonra bu öğeler bayınca germiyor da

Senaryoda çok da şaşırtan bir mevzu yok korku filmi izleyenler için gayet yavan.

Oyunu yapanlar manual derecesinde testere filmi hayranı o kesin oradan çok şey almışlar

Kamera açısı yönlendirme vs beğenmedim.

Aşırı küfür var oyunda abd liler günlük hayatta bu kadar küfür konuşuyorlarsa kötüymüş. Gta bile daha düzgün sayılır.

Mevzuları birbirine bağlama konusunda çok aptal bağlantılar kurmuş senaristler çok vasat

Oyuna bakıyorum ne diye oynadım diye anlam da veremedim. Zaman kaybı oldu. Tek tesellim para vermeden oynamam.

Sony ex sınıfında kesinlikle değil.

Tüm karakterleri nedense gebermesini istedim hep onu seçtim.

Favori karaktetim psikiyatr oldu baba adammış

*son olarak bu tavsiye değildir alan alsın oynamak isteyen oynasın. Project scorpio nun dediği gibi çöp oğlu çöp.

• Yeni başlayacağım, acep toplanabilirlere vs lere baksam video olarak.. Sağlam spoiler yer miyim?
    Yoksa yardırıp gideyim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drima

Yeni başlayacağım, acep toplanabilirlere vs lere baksam video olarak.. Sağlam spoiler yer miyim?
    Yoksa yardırıp gideyim mi?

Yersin. Bakmazsan oyun daha zevkli olur. Zaten oyunu bitirdikten sonra eski bölümlere dönerek eksik Trophy’leri tamamlayabiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Oyunu bitirdim oyun hakkındaki düşüncelerim. Spoiler içerebilir onun için,

Oyun baştan sona karanlık hep karanlık.

Karanlığın içinde her an hölooööğğ diye çıkan yaratıklar kafalar anlık görüntüler var(bir yerden sonra mala bağlıyorsun yine nereden çıkacak diye. Alışkanlık yapıyor çıkmayınca şaşırıyorsun etkilemiyor bir noktadan sonra)

tipik amerikan gençlik korku tarzı bir gurup genç ormana gider sırayla ölürler. Tek fark öleceklerin kaderi senin elinde olması)

korku desen korkutmuyor ama ilk başta gerilim öğeleri içeriyor daha sonra bu öğeler bayınca germiyor da

Senaryoda çok da şaşırtan bir mevzu yok korku filmi izleyenler için gayet yavan.

Oyunu yapanlar manual derecesinde testere filmi hayranı o kesin oradan çok şey almışlar

Kamera açısı yönlendirme vs beğenmedim.

Aşırı küfür var oyunda abd liler günlük hayatta bu kadar küfür konuşuyorlarsa kötüymüş. Gta bile daha düzgün sayılır.

Mevzuları birbirine bağlama konusunda çok aptal bağlantılar kurmuş senaristler çok vasat

Oyuna bakıyorum ne diye oynadım diye anlam da veremedim. Zaman kaybı oldu. Tek tesellim para vermeden oynamam.

Sony ex sınıfında kesinlikle değil.

Tüm karakterleri nedense gebermesini istedim hep onu seçtim.

Favori karaktetim psikiyatr oldu baba adammış

*son olarak bu tavsiye değildir alan alsın oynamak isteyen oynasın. Project scorpio nun dediği gibi çöp oğlu çöp.

Hiç katılmıyorum. Harika bir oyundu.

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Hiç bulaşmayayım o zaman, bilgilendirme için teşekkürler
  • Oyunu ne zamandır hafızada tutuyordum ve sonunda başladım. Oyunu nedense çok beğendim bence tam bir başyapıt. Konu olarak klasik olsa da oynanış ve oyun etkileşimi gayet iyi ve merak uyandırıcı. En az 2 kere daha oynarım bitirdiğimde bu oyunu. Devam oyunu gelse bari.
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.