Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.005
Cevap
18
Favori
71.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Overgameden aldigim Oyun benimde elime ulaştı kutusunu baya bir sardıkları için kırık çıktı köşesi ama olsun Dr hezimetinden sonra hemen 1 günde elime ulaşmasi iyi oldu. Bu gece basliycam bende bakalım nasılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x3x kullanıcısına yanıt
    10 bölüm var aralıksız oynarsan 8 9 saat sürüyor yavaş oynarsan 12 13 saat surer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x3x

oyun kaç saat sürüyor ?

Ortalama 8-9 saat. Eğer her yeri incelersen 10 saati geçer.
  • Oyun cok guzel olmus.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

oyunu oynuyorum. oyunun türü çok farklı. grafikler güzel. müzikler hoş. dolapdan çıkan porsuktan korkmayan varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeşim baya sardı oyun birazda akşama birakayim bazen insan anlık tirsiyor güzel çok korkuncluk yok ama oyuna iyice dalip kulaklikla oynanirsa çok tirsabilir insan.Oyunda birde psikolog var anlatmayayimda çok güzel olmuş her yönüyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: x3x

oyun kaç saat sürüyor ?

7-8 saat arası
  • Farklı sonlar olması icin oyunu kac kere bitirmek gerekir yani tek birkerelik oynamamak icin ne yapmali

• quote:

Orijinalden alıntı: korner12

Teşekkürler Overgame Biraz önce MNG kargo şubesinden teslim aldım arkadaşlar...

199tl.Abi 5 sene sonra ilk kez Türkiye'ye geldim,dedim oyunlar burda cok daha ucuzdur....bir Teknosa ya girdim etiketlerin üstünde 280-260tl görünce sok gecirdim ve bir saticiya bu rakamlarin ne demek oldugunu sordum.O da bisey degil,oyunun fiyati bu deyince resmen bir sok gecirdim.Burda oyunlar 50-60€.Insanlarin bi cogunun maddi durumu bu rakami rahatlikla ödüyecek düzeyde olmasina ragmen millet alirken on takla atiyor.Orada asgari ücret 1.000tl birde genelleme yaparsak,bu adam oyun oynamak istese bir oyun maasiin 4 de 1 ine esit.Kimse bu nedir demiyormu? Türkiye de yasasaydim,oyun falan oynamazdim.O paraya ayda bir oyun alacagina bir ogrenciye burs baglarsin..Tabiiki buradaki maksadim kimseyi elestirmek veya kötülemek degil.

• Maksadın eleştirmek ve kötülemek olsun bence ayıp veya kötü birşey değil bu.Mahalledeki birkaç arkadaşım konsollarını hep satmak zorunda kaldı oyun fiyatları yüzünden.Buradaki arkadaşlar Endonezya psn vb. Gibi yerlerden ucuza oyun bulabiliyorlar anca ama o bile pahalı çoğu kişiye göre.Acil birşeyler gerekiyor ama birşey olduğu yok.

• İndirimle 179 TL'ye alabilirsin. Ayrıca US PSN'de 175 TL, shopto'da 194 TL, Amazon'da (Almanya) 231 TL'den satılıyor. (1$: 2.92 TL, 1€: 3.30 TL)
  • Şuanda en mantıklı kutulu olarak overgame den almak hem Türkçe oyuna destek de sağlamış olunur.
    Tabi resmi yerlerdende spota düşen var bunuda es gecmiyorum ama fiyat bakimindan en uygun overgame.
    Su oyundaki atmosferi görünce ah bide bu atmosferde bi silent hill çıksa dedim kendi kendime.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

İndirimle 179 TL'ye alabilirsin. Ayrıca US PSN'de 175 TL, shopto'da 194 TL, Amazon'da (Almanya) 231 TL'den satılıyor. (1$: 2.92 TL, 1€: 3.30 TL)

Yok hocam kur bazindan konusmuyorum.Türkiye de enflasyon bazinda fiyatlandirmasi yapilmasi lazim.Rusya da bildigim kadari ile böyle bi sistem mevcut.Aldigin maas 1.500-2.000tl ise bi oyunun min.180tl olmasi cilginlikdan baska bisey degildir.Durumun cok iyi bile olsa 200 küsür tl verip oyun almak hele ki ulkede durumu o kadar zor vatandasimiz varken bana baya tuhaf kacar.Tabiiki burda sahsi fikirler ön plandadir.Kopya kullanimina karsiyim fakat böyle fiyatlandirmalar,insanlari bu yöne tesvik etmesi kacinilmaz sondur...
  • Türkiye'de gerçekten oyun fiyatları aşırı saçma, bana komik geliyor, birde para verip alanlar var, adam 3 günlük oyun için dünya para veriyor, kiralasa daha mantıklı, ya da psn store'dan alacak daha ucuza. Türkiye'de herkezi enayi yerine koyuyorlar zaten, o yüzden yıllardır kutulu oyun almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alimnkl

Türkiye'de gerçekten oyun fiyatları aşırı saçma, bana komik geliyor, birde para verip alanlar var, adam 3 günlük oyun için dünya para veriyor, kiralasa daha mantıklı, ya da psn store'dan alacak daha ucuza. Türkiye'de herkezi enayi yerine koyuyorlar zaten, o yüzden yıllardır kutulu oyun almam.

İnsanlar kör olunca heveslerinin esiri olunca böyle oluyor işte. Almayın kardeşim işte ben türkiyeden oyun almıyorum sadece last of us remastered aldm oda uygun fiyata yakın çıktı diye.

• Seriyi tekrar izlerken gördüm.Oyundan bir resim ve önemli bir noktasına ait spoiler içerir.

https://store.donanimhaber.com/c8/32/d4/c832d47e58bb6a5cb132f2b78d89999d.png
    Burada bunu görmüş müydünüz ? Josh yaptığı şakaları anlatırken bunu göstermemişti bunuda mı josh koydu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsclobberintime -- 29 Ağustos 2015; 17:11:22 >

• Malesef ülkemizde kutulu oyunlar pahalı hem mustafa yiğit bey biz sony exculesive oyunları uygun fiyatlarla getiriyoruz diyor.Ama 199 TL çok pahalı ama digital oyun olarak ülkemizde en ekonomik konsol xbox one eacces uygulaması ile yıllık 65 TL ile fifa15,titanfall gibi birçok eagames oyunlarını oynanabiliniyor.Bide xbox one da bölge kısıtlaması yok hangisi ucuz ise o bölgeden oyun alınabiliniyor.Yani iştediğin bölgeden tek hesapla oyun alabiliyorsun.
  • Oyun hakkında şöyle açıklayıcı detaylı bir yorum yapan yokmu?

Sayfalarca fiyat yorumu okumaktan ginah geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 29 Ağustos 2015; 17:46:44 >
  • Konsol tarihinde oynadığım en sağlam oyunlardan biri... Benim için birinci sıraya mafia 3 ikinci sıraya bu oyun geliyor. Tam bi efsane eşimle beraber oynuyoruz. Normalde izlemez beni oynarken ama bu oyunun her dakikasında yanımda film gibi diyor... açıkcası 10/9 alır benden.

• quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Oyun hakkında şöyle açıklayıcı detaylı bir yorum yapan yokmu?

Sayfalarca fiyat yorumu okumaktan ginah geldi.

Benim incelemem var hocam isterseniz bakabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_109449740/f_//tm.htm#109449740
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.