Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.005
Cevap
18
Favori
71.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler Overgame Biraz önce MNG kargo şubesinden teslim aldım arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korner12 -- 29 Ağustos 2015; 10:21:56 >
  • Benim elimede azonce mng kargo tarafindan ulaştı.Overgame e hizmeti için çok teşekkür ederim. Bundan sonra vazgeçmem bu firmadan çok hizlilar ve ilgililer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazumatr -- 29 Ağustos 2015; 10:32:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi oyunlar beyler
  • Dili nerden seciyoruz?Ayarlar kisminda goremedim.

edit:buldum.ps4 un sistem diline gore ayarliyormus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 29 Ağustos 2015; 10:45:42 >
  • Source kullanıcısına yanıt
    Çok saol kardeş. Ilk duski taktım yükleme falan olmadı bozuk disk sandım bidaga geri yolla değişim falan aklima geldi
    Sonra bi ps4 u kapayim dedim kapanirken baya bekledi 3 biple kapandi anladinki sistem ile alakalı bi hata olmuş tekrar disji taktım şimdi oynuyorum.

• Hadi hayırlı olsun hocam ;)

• By..Emre kullanıcısına yanıt
    Overgame de 179tl hemde sony bayisi ordan almanız daha iyi olur formundaki cogu kisi ordan aldı oyunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk 10 gb lık bölüm indi.şimdi arka kısımda iniyor.bu 10 gb lık böümle nereye kadar oynayabilirim ? bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizlion

ilk 10 gb lık bölüm indi.şimdi arka kısımda iniyor.bu 10 gb lık böümle nereye kadar oynayabilirim ? bilgisi olan var mı?

İlk 2 bölümü oynamıştım, daha devam ediyordu.
  • Oyun bitti

Matt,Josh ve yabancı adam dışındaki herkes hayatta kaldı. Matt ve Josh'u nasıl kurtarabilirdim orasını çözemedim ama diğerlerini kurtarabildim. 8.bölüme kadar oyun mükemmel gidiyordu ancak doğa üstü canavarlara vs geçince gözümde değeri azaldı. Keşke ilk bölümlerdeki gibi psikopat katil üzerinden devam etselermiş.
  • PlayerX kullanıcısına yanıt

Mattin yaşamasi icin kule devrilirlen kizi kurtarmak yerine karsiya atla yi secmen lazim
    josh icinde 9.bolumde sanirim sam le mike suya giriyorya orda duz gitmeknyerine sola dogru gidip gunlugu bulmak lazim.
    Yabanci adamda önemli deyil. Kurtarman gereken sadece 8 kisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 29 Ağustos 2015; 11:55:26 >
  • PlayerX kullanıcısına yanıt

Hocam bende şu doğaüstü olaylara girişince senaryo değiştiği için biraz senaryo gözden düştü. Ama adamlar harika bir plot twist yapmışlar Hannah'ın ölmemesi Wendigo falan olması he birde Josh zaten kurtulmuyor o her türlü ölüyor
  • mgsfanboy kullanıcısına yanıt

Josh u kurtarmanin yolu var hocam. Zaten herkezi kurtar diye kupa var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 29 Ağustos 2015; 11:58:12 >

• şu saw filminden bozma sahnede ben erkeği kurtarmayı seçmiştim fakat testere tam tersini yaptı erkek öldü kız kurtuldu
  • french press kullanıcısına yanıt

Oyunun ilerki bolumlerinde nedenini anliyacaksiniz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: french press

şu saw filminden bozma sahnede ben erkeği kurtarmayı seçmiştim fakat testere tam tersini yaptı erkek öldü kız kurtuldu

Oyunda her şey göründüğü gibi değil. Oynamaya devam edersen ne demek istediğimi anlarsın.

• oyunu oynuyorum. oyunun türü çok farklı. grafikler güzel. müzikler hoş. dolapdan çıkan porsuktan korkmayan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

oyunu oynuyorum. oyunun türü çok farklı. grafikler güzel. müzikler hoş. dolapdan çıkan porsuktan korkmayan varmı

Ya sorma o porsuğun allah bin belasını versin kolu parçalıyordum az kalsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: crypto81

quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

oyunu oynuyorum. oyunun türü çok farklı. grafikler güzel. müzikler hoş. dolapdan çıkan porsuktan korkmayan varmı

Ya sorma o porsuğun allah bin belasını versin kolu parçalıyordum az kalsın..

kurt sandım ilk önce ama porsukmuş
  • oyun kaç saat sürüyor ?
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.