Bildirim
UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (49. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Benim elimede azonce mng kargo tarafindan ulaştı.Overgame e hizmeti için çok teşekkür ederim. Bundan sonra vazgeçmem bu firmadan çok hizlilar ve ilgililer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazumatr -- 29 Ağustos 2015; 10:32:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi oyunlar beyler -
Dili nerden seciyoruz?Ayarlar kisminda goremedim.
edit:buldum.ps4 un sistem diline gore ayarliyormus.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 29 Ağustos 2015; 10:45:42 > -
Çok saol kardeş. Ilk duski taktım yükleme falan olmadı bozuk disk sandım bidaga geri yolla değişim falan aklima geldi
Sonra bi ps4 u kapayim dedim kapanirken baya bekledi 3 biple kapandi anladinki sistem ile alakalı bi hata olmuş tekrar disji taktım şimdi oynuyorum.
Hadi hayırlı olsun hocam ;)
Overgame de 179tl hemde sony bayisi ordan almanız daha iyi olur formundaki cogu kisi ordan aldı oyunu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk 10 gb lık bölüm indi.şimdi arka kısımda iniyor.bu 10 gb lık böümle nereye kadar oynayabilirim ? bilgisi olan var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: denizlion
ilk 10 gb lık bölüm indi.şimdi arka kısımda iniyor.bu 10 gb lık böümle nereye kadar oynayabilirim ? bilgisi olan var mı?
İlk 2 bölümü oynamıştım, daha devam ediyordu. -
Oyun bitti
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 29 Ağustos 2015; 11:55:26 >
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 29 Ağustos 2015; 11:58:12 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: french press
-
oyunu oynuyorum. oyunun türü çok farklı. grafikler güzel. müzikler hoş. dolapdan çıkan porsuktan korkmayan varmı -
quote:
Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_
oyunu oynuyorum. oyunun türü çok farklı. grafikler güzel. müzikler hoş. dolapdan çıkan porsuktan korkmayan varmı
Ya sorma o porsuğun allah bin belasını versin kolu parçalıyordum az kalsın..
quote:
Orijinalden alıntı: crypto81
quote:
Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_
oyunu oynuyorum. oyunun türü çok farklı. grafikler güzel. müzikler hoş. dolapdan çıkan porsuktan korkmayan varmı
Ya sorma o porsuğun allah bin belasını versin kolu parçalıyordum az kalsın..
kurt sandım ilk önce ama porsukmuş -
oyun kaç saat sürüyor ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X