Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.995
Cevap
20
Favori
77.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Giriş

Mattin yaşamasi icin kule devrilirlen kizi kurtarmak yerine karsiya atla yi secmen lazim
    josh icinde 9.bolumde sanirim sam le mike suya giriyorya orda duz gitmeknyerine sola dogru gidip gunlugu bulmak lazim.
    Yabanci adamda önemli deyil. Kurtarman gereken sadece 8 kisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 29 Ağustos 2015; 11:55:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam bende şu doğaüstü olaylara girişince senaryo değiştiği için biraz senaryo gözden düştü. Ama adamlar harika bir plot twist yapmışlar Hannah'ın ölmemesi Wendigo falan olması he birde Josh zaten kurtulmuyor o her türlü ölüyor

Josh u kurtarmanin yolu var hocam. Zaten herkezi kurtar diye kupa var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 29 Ağustos 2015; 11:58:12 >

• şu saw filminden bozma sahnede ben erkeği kurtarmayı seçmiştim fakat testere tam tersini yaptı erkek öldü kız kurtuldu

Oyunun ilerki bolumlerinde nedenini anliyacaksiniz hocam

Orijinalden alıntı: french press

şu saw filminden bozma sahnede ben erkeği kurtarmayı seçmiştim fakat testere tam tersini yaptı erkek öldü kız kurtuldu

Oyunda her şey göründüğü gibi değil. Oynamaya devam edersen ne demek istediğimi anlarsın.

• oyunu oynuyorum. oyunun türü çok farklı. grafikler güzel. müzikler hoş. dolapdan çıkan porsuktan korkmayan varmı
    Zotac GTX 660Ti AMP Edition - İntel Core İ7-3770 LGA 1155 - Msi H77MA-G43 Anakart - 4 GB Kingston 1600 MHZ Ram - Thermaltake V3 600 Watt Kasa - Seagate Barracuda 500 Gb Hdd - Philips 221T Lcd Monitör
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

oyunu oynuyorum. oyunun türü çok farklı. grafikler güzel. müzikler hoş. dolapdan çıkan porsuktan korkmayan varmı

Ya sorma o porsuğun allah bin belasını versin kolu parçalıyordum az kalsın..

Orijinalden alıntı: crypto81

quote:

oyunu oynuyorum. oyunun türü çok farklı. grafikler güzel. müzikler hoş. dolapdan çıkan porsuktan korkmayan varmı

Ya sorma o porsuğun allah bin belasını versin kolu parçalıyordum az kalsın..

kurt sandım ilk önce ama porsukmuş
    Zotac GTX 660Ti AMP Edition - İntel Core İ7-3770 LGA 1155 - Msi H77MA-G43 Anakart - 4 GB Kingston 1600 MHZ Ram - Thermaltake V3 600 Watt Kasa - Seagate Barracuda 500 Gb Hdd - Philips 221T Lcd Monitör
  • oyun kaç saat sürüyor ?
  • Overgameden aldigim Oyun benimde elime ulaştı kutusunu baya bir sardıkları için kırık çıktı köşesi ama olsun Dr hezimetinden sonra hemen 1 günde elime ulaşmasi iyi oldu. Bu gece basliycam bende bakalım nasılmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: x3x

oyun kaç saat sürüyor ?

Ortalama 8-9 saat. Eğer her yeri incelersen 10 saati geçer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Sağol kardeşim baya sardı oyun birazda akşama birakayim bazen insan anlık tirsiyor güzel çok korkuncluk yok ama oyuna iyice dalip kulaklikla oynanirsa çok tirsabilir insan.Oyunda birde psikolog var anlatmayayimda çok güzel olmuş her yönüyle.

Orijinalden alıntı: x3x

oyun kaç saat sürüyor ?

7-8 saat arası

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2026] Renault Austral | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Samsung 48" S90F | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Farklı sonlar olması icin oyunu kac kere bitirmek gerekir yani tek birkerelik oynamamak icin ne yapmali

Orijinalden alıntı: korner12

Teşekkürler Overgame Biraz önce MNG kargo şubesinden teslim aldım arkadaşlar...

199tl.Abi 5 sene sonra ilk kez Türkiye'ye geldim,dedim oyunlar burda cok daha ucuzdur....bir Teknosa ya girdim etiketlerin üstünde 280-260tl görünce sok gecirdim ve bir saticiya bu rakamlarin ne demek oldugunu sordum.O da bisey degil,oyunun fiyati bu deyince resmen bir sok gecirdim.Burda oyunlar 50-60€.Insanlarin bi cogunun maddi durumu bu rakami rahatlikla ödüyecek düzeyde olmasina ragmen millet alirken on takla atiyor.Orada asgari ücret 1.000tl birde genelleme yaparsak,bu adam oyun oynamak istese bir oyun maasiin 4 de 1 ine esit.Kimse bu nedir demiyormu? Türkiye de yasasaydim,oyun falan oynamazdim.O paraya ayda bir oyun alacagina bir ogrenciye burs baglarsin..Tabiiki buradaki maksadim kimseyi elestirmek veya kötülemek degil.

• Maksadın eleştirmek ve kötülemek olsun bence ayıp veya kötü birşey değil bu.Mahalledeki birkaç arkadaşım konsollarını hep satmak zorunda kaldı oyun fiyatları yüzünden.Buradaki arkadaşlar Endonezya psn vb. Gibi yerlerden ucuza oyun bulabiliyorlar anca ama o bile pahalı çoğu kişiye göre.Acil birşeyler gerekiyor ama birşey olduğu yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.