Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
71.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu bütün kupalarıyla beraber bitirdim extended kodu matt ve emily ile ekstra bölüm oynatmayı saglıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Oyunu bitirdim gerçekten çok iyiydi özellikle sinematik şekilde olduğu için memnunum yoksa mümkün değil oynamazdım. Sonuna gelince
    ne yazık ki hepsini kurtaramadım. Sadece Sam, Josh(gözlüklü olan) ve matt(zenci olan) kurtuldu. Özellikle ashley in ölümü beni dumura uğrattı keşke kapağı açmayıp grupla devam etseydim dedim. Ama işte Jessica'nın sesini duyunca gittim. Son sahnede de Mike kendini kurtarır sandım şaltere koştum. Mal gibi bekleyip öldü.Bu arada oyunun başrolü Sam(Hayden Paniattre) tam bir balondu bence oyunun yarısına kadar küvetten çıkmadı. Bu arada o Mike denen çocukta Joel, Nathan, indiana Jones gibi sanki hergün düzenli vertigo öldürüyor gibi tek atması ve mermisi in hiç bitmemesi çok saçmaydı. Ne de olsa herşey onun yüzünden oldu. Bu arada Josh malının öldüğüne sevindim. Ama bu doktor hill ne ayak çözemedim. Bir de bu Dr. Hill i ben nereden hatırlıyorum. Bir dizi yada filmden hatırlıyorum ama çıkaramadım.

Bir daha oynamam sanırım böyle gerilim türünü sevmiyorum pek diğer tercihlere youtube dan bakarım artık. Oyun gerçekten güzel herkese tavsiye ederim.

Dr hill the exorcist filminden hatırlıyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

Extended kodu şu an bir işe yarıyor mu?

Patch veya DLC ile gelecekse, kodu şimdiden kullanmayalım.

ben kodu kullanmadım. sanırım şimdilk calişmiyor kod. yabancı forumda okumuştum.
    oyunun başlarında Matt ve Emily çanta almaya gidiyorlarya o kısmı oynuyormusuz. ama hiçbir gameplay videosunda görmedim. kodu kullanmayıp biraz beklemek lazım sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: İMAX 3D

Orda yazmamis olabilirler avrupa bölgesinde oyun türkçe alt yazılı geliyor uk ve tr psnde oyun türkçe ps4 sistemi türkçe ise otomatik türkçe gelir zaten

UK PSN'deki sürümde büyük ihtimalle Türkçe altyazı yok. TR ve UK PSN'deki oyunların hem kodları hem de boyutları farklı. Ayrıca bilgi kısmında sadece İngilizce dil seçeneği gözüküyor.
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Tr psn e gelen türkçe oyunların hangileri ıngilizce çıktı bana gösterir misin orda yazmiyor diye ıngilizce olacak anlamına gelmez tr psnde olan türkçe oyunlar her zaman türkçe çıkar ıngilizce çıkmaz öyle bisey olsaydı kimse oyun almazdı herkes diğer psnlerden alırdı ps4 sistemi türkçe ise otomatik türkçe altyazili gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cr4b

quote:

Oyunu bitirdim gerçekten çok iyiydi özellikle sinematik şekilde olduğu için memnunum yoksa mümkün değil oynamazdım. Sonuna gelince
    ne yazık ki hepsini kurtaramadım. Sadece Sam, Josh(gözlüklü olan) ve matt(zenci olan) kurtuldu. Özellikle ashley in ölümü beni dumura uğrattı keşke kapağı açmayıp grupla devam etseydim dedim. Ama işte Jessica'nın sesini duyunca gittim. Son sahnede de Mike kendini kurtarır sandım şaltere koştum. Mal gibi bekleyip öldü.Bu arada oyunun başrolü Sam(Hayden Paniattre) tam bir balondu bence oyunun yarısına kadar küvetten çıkmadı. Bu arada o Mike denen çocukta Joel, Nathan, indiana Jones gibi sanki hergün düzenli vertigo öldürüyor gibi tek atması ve mermisi in hiç bitmemesi çok saçmaydı. Ne de olsa herşey onun yüzünden oldu. Bu arada Josh malının öldüğüne sevindim. Ama bu doktor hill ne ayak çözemedim. Bir de bu Dr. Hill i ben nereden hatırlıyorum. Bir dizi yada filmden hatırlıyorum ama çıkaramadım.

Bir daha oynamam sanırım böyle gerilim türünü sevmiyorum pek diğer tercihlere youtube dan bakarım artık. Oyun gerçekten güzel herkese tavsiye ederim.

Dr hill the exorcist filminden hatırlıyoruz :)

Yok oradan değil.Tahmin ettiğim gibi Prison Break John Abruzzi Yalnız şu Game of Thrones taki "The Hound" a da benziyor biraz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• koca oyunda sadece 1 kişinin ölmesini istemedim, o da öldü anasını satayım

hepsine ağır uyuz oldum

oyun çok güzel ya keşke sürekli bu tarz interakfit filmler yapsalar

bayılıyorum
  • Oyunu bir daha oynamaya karar verdim ama gerekli verileri bulduktan sonra. Mesela üstte bütün karakterleri kurtarmak için ne yapılması gerektiği verilmiş o tamam şimdi bana bütün kelebek etkilerini açmak için ve bütün ipuçlarını bulmak için bir rehber lazım. Yardımcı olursanız sevinirim. bu arada benim oyun önsipariş değil. Em ile matt'in çanta bölümünü oynayamadım o yüzden. Youtube da da bulamadım türkçe şekilde var mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun için uygulama gelmiş arkadaşlar gayet iyi bir uygulama

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playstation.untildawn

• Dostlar birşey sorucam size ;

Şimdi dikkatimi çektide HK Psn'de oyun + 25 min Lik bir paket ile veriyor.

Ama malum TR Psn'den alsam diyorum ama orda ek paket yok sanırım değil mi sadece düz standart mı TR deki oyun ?
  • quote:

Tr psn e gelen türkçe oyunların hangileri ıngilizce çıktı bana gösterir misin orda yazmiyor diye ıngilizce olacak anlamına gelmez tr psnde olan türkçe oyunlar her zaman türkçe çıkar ıngilizce çıkmaz öyle bisey olsaydı kimse oyun almazdı herkes diğer psnlerden alırdı ps4 sistemi türkçe ise otomatik türkçe altyazili gelir

TR PSN'deki oyunda elbette Türkçe dil desteği var. UK PSN'deki oyunda Türkçe dil desteği yok diyorum sen bana TR PSN'deki oyundan bahsediyorsun. Yazdığım mesajı tekrar okursan anlarsın.
  • Geç oldu biraz ama olsun SOnunda n11'den 177 TL ye oyunu sipariş verdim Bakalım bende gelsin oynıyım oyunu hayırlısı ile : )
  • Ekstra dlc kodunu girdim kuruldu gorunuyor (diskte olan icerik ama sadece extended edition alanlara aktif oluyor bence ) oynayamadim ekstra kimseyle oynadimda farkinami varmadim :)
  • quote:

Gerçekte doktor yok, Josh'ın hayal ürünü

• Arkadaş by d&r gerçekten çok lakayıt bir firma ya, dün izmir mavişehir şubesindeyim çalışana değil direk mağaza müdürünü yakaladım sordum oyunu sisteme baktık beraber 8 adet stok girişi yapıp oyunu almışlar gözüküyor ellerinde var, ben bekliyorum hemen getirtiyorum oyunu depodan demesi beklerken bugün gelmiş giriş yapmışız pazartesi satmaya başlarız dedi :) arkadaş bu nasıl bir mantık bu nasıl bir tok satıcılık böyle ya bugün forum bornovaya da bakıcam bakalım ordaki ne diyecek

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Bende sana diyorum ki avrupa bölgesine oyun türkçe olarak geliyor sende bunu anlamıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 30 Ağustos 2015; 11:01:30 >
  • brknsmnc kullanıcısına yanıt
    Bence boşuna ugrasmışsın overgame den siparis verseydin çoktan oyunu almistin forumda çoğu üye dr siparişini iptal edip bu siteden aldılar aynı gün kargoya veriyorlar hemde 179 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 30 Ağustos 2015; 11:02:27 >
  • quote:

Bende sana diyorum ki avrupa bölgesine oyun türkçe olarak geliyor sende bunu anlamıyorsun

Avrupa bölgesinde çıkan her oyunda Türkçe dil desteği yok. PAL oyunlar kendi aralarında farklı bölgelere ayrılıyor.

TR PS Store'daki oyunun kodu CUSA00194, UK PS Store'daki oyunun kodu ise CUSA01913. Yani UK PSN'deki oyunda TR dil desteği yok, olsa kodları aynı olurdu. inFamous 2, Killzone Mercenary, The Last of Remastered, Killzone Shadow Fall, Knack gibi oyunların UK sürümünde TR dil desteği yok.

https://store.playstation.com/#!/en-gb/games/until-dawn/cid=EP9000-CUSA01913_00-UNTILDAWN0000001

https://store.playstation.com/#!/tr-tr/oyunlar/until-dawn/cid=EP9000-CUSA00194_00-UNTILDAWN0000001
  • Tr psnden önsipariş vermenin bi avantajı varmıydı arkadaşlar?önsiparişle almıştım ama bi extrasını göremedim hiçte okumamıştım ne veriyor diye.

• İlk oynayışta hiç yardım almadan herkesi kurtarmak imkansız gibi birşey sanırım.Yazı tura atıp parayı dik getirmek gibi birşey

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.