Bir şirket portfolyosu için istek doğrultusunda oluşturmuş olduğum Sci-Fi türündeki bu proje için, henüz Epic Games motorun nihai sürümünü yayınlamamış olsa da mevcut hali ile Unreal Engine 5 kullandım. Projenin bitişi ve onaylanmasının üzerine paylaşım yapıyorum. Bu sahnenin aydınlatması için yeni nesil ışık motoru olan Lumen ile beraber RTX kullandım. Sıfırdan oluşturduğum için Lumen teknolojisi üzerine daha net bir analiz yapma fırsatım oldu. Her ne kadar RTX'in yerini çoğu zaman tutabilen ve performans bakımından da üstünlük sağlayabilen bir teknoloji olsa da, isabetlilik bakımından tam olarak RTX'i yakalayamadığını fark ettim. Ancak bu fark, özellikle de oyun oynarken farkına varılacak büyüklükte değildi. Motor içerisinden alınan Renderlar, DH'de düşük çözünürlüklü ön izleme olarak görünüyor ancak üstüne tıklarsanız gerçek çözünürlüğünde görebilirsiniz: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 16 Ocak 2022; 2:59:19 > |