Şimdi Ara

Ter kokusundan muzdarip arkadaşlar (ÇÖZÜM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
4.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1-2 parfüme bakmak için bu tarafa doğru geldim ve ter kokusuyla ilgili bir iki konu gördüm

benim yöntemimi yaparsanız hayvan gibi terleyin banyo yapmadan ertesi gün kalkın uygulayın yine hayvan gibi terleyin fakat yine kokmuyorsunuz

3.gün felan artık kokmaya başlıyor az az ama bir zahmet banyo yapın artık

Çok zor birşey değil arkadaşlar öncelikle koltuk altımızı birazcık suyla nemlendiriyoruz yıkamayın elinizle 1-2 damla nemlendirin

Elinize karbonat döküyosunuz bildiğimiz karbonat heryerde satılıyor paketlerde bu karbonatı koltuk altınıza sürüyosunuz güzelce ve olay bitti

gün boyu hayvan gibi terleyebilirsiniz ıslaklıktan başka hiçbirşey olmaz koku felan 2 senedir bu yöntemi kullanıyorum

• Hocam bence karbonat çok kullanışlı yöntem ben 2 senedir kullanırım herhangi bir sıkıntı yaratmadı.

Ben sadece 3-4 tane konu görünce arkadaşlara önerdim gerçekten kullanışlı bence nemlendir biraz karbonatla iş tamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Dünyada barış doğru değil, acı yada zaman belirtisi yok
    Kırmızı, puantiyeli fular
  • Hocam alt tarafı karbonat yani kalıcı bişey yapmıyosunuz bir deneyin ter kokusu oluşmuyor

aşırı derecede terlerseniz ıslaklık var sadece koku olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Stay With Me

Kadinlar kulübü :)

Doğrudur hocam bende zamanında kendim keşfetmedim internette buldum yine

sonuçta zor değil az biraz karbonatla ter kokusu gidiyor oldukça kullanışlı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeokinQ

yakmazmı hocam daha yeni banyo yaptım keşke önceden görseydim konuyu :d ama bir sonraki banyoya deneycem

Hocam niye yaksın bildiğiniz tuz gibi bişey bu karbonat

banyodan banyoya yapmanıza gerek yok

biyere gideceksiniz demi ? üstünüzü değişirken suyla ıslatıp hemen sürün giyinin çıkın bitti
  • quote:

sakın pudra sürme karartır

neyde hocam ten de mi yoksa elbisede mi ?

Orijinalden alıntı: X-Ray // 7

quote:

sakın pudra sürme karartır

neyde hocam ten de mi yoksa elbisede mi ?

Hocam karbonatın ne gibi bi zararı olabilir zaten eriyip gidiyo saniyeler içinde

pudra koltuk altını zenciye çevirir yaz tatilinde havuza tşörtle girersin

hocam karbonat bir tutam yetermi sürmek için

Hocam ben koltuk altını ıslatıyorum hemen sol avcuma biraz döküyorum 2 parmağımı birleştirip batırıp önce sola sonra sağa iyice sürüyorum tamam

hemen üstümü giyip çıkıyorum
  • ölçüyü nasıl tutturucaz.çok karışık geldi.diyelim duş almadım,çıkmam gerekiyor.Zaten terliyim yani.önce koltuk altımı çok az ıslatıyorum.sonra karbonatı alıp 1 çay kaşığına yakın karbonat alıp iyice sürüyorum.galiba karbonat emilmiş gibi mi oluyor,yani beyazlık kalıyor mu.yıllarca aradığım şey bu

Orijinalden alıntı: lilwaynetr

ölçüyü nasıl tutturucaz.çok karışık geldi.diyelim duş almadım,çıkmam gerekiyor.Zaten terliyim yani.önce koltuk altımı çok az ıslatıyorum.sonra karbonatı alıp 1 çay kaşığına yakın karbonat alıp iyice sürüyorum.galiba karbonat emilmiş gibi mi oluyor,yani beyazlık kalıyor mu.yıllarca aradığım şey bu

Hocam bazen benim öyle bi acelem oluyorki iki avcuma serpiştirip sürüyom hızlıca ölçüsü yok yani

koca bi avuç sürdüğümde oldu fazlalıklar döküldü zaten

al avcuna iki parmağınla sür gitsin

video çekecem artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.