Şimdi Ara

Ünlü Olmak İsteyen Arkadaşlar Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar ilgilenenlere yardım edelim

1-Johnny Sins gibi bir işe başlayabilirsiniz : ) (gayet eğlencelidir) (+ yön ) Yokluk çekmezsiniz (- yön) Hastalık kapma ihtimali var ve böbreklere dikkat

2-Youtube'a video koyarak (haberlere bile çıkabilirsiniz) (+ yön ) milyon dolarlar kazana bilirsiniz (- yön ) Rezil olabilirsiniz ve milyonların diline düşebilirsiniz

3-Canlı yayın yapan haber muhabiri rezil edip adınızı söylediğiniz anda ünlü olabilirsiniz ( + yön ) Ünlü olabilirsin ( - yön ) kızgın bir muhabir

evet arkadaşlar daha aklıma gelmedi yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçekbu -- 20 Temmuz 2012; 22:21:06 >

• Ya da benim gibi fenere gol atarak ünlü olabilirsiniz.
  • Araştırayım
  • YouTube'dan nasıl milyon dolar kazanacağız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.l.p.r

YouTube'dan nasıl milyon dolar kazanacağız ?

belirli bir izleme olunca video kanal açılımı için istek geliyo youtube dan izleme başına para ödeniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçekbu -- 20 Temmuz 2012; 22:32:31 >
  • Johnny Sins'in işine nerden başvuru yapıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edson

Johnny Sins'in işine nerden başvuru yapıyoruz

brazzers
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçekbu

quote:

belirli bir izleme olunca video kanal açılımı için istek geliyo youtube dan izleme başına 1 izleme başına 5 kuruş geliyo diye biliyorum

1 mi 5 mi ?
  • quote:

quote:

belirli bir izleme olunca video kanal açılımı için istek geliyo youtube dan izleme başına 1 izleme başına 5 kuruş geliyo diye biliyorum

Partner olayını diyorsun.Onunla çok az para kazanılıyormuş Türkiye'den para kazanmak çok zormuş falan diyorlar.

Egeyleminecraft oynuyoruz diye bir tane kanal var toplam 1.5 milyon izlenmesi var ama sadece 2.50 $'lik bir çek vermişler ona.
    Bende ondan duydum pek bir bilgim yok.

Senin dediğin gibi olsaydı adam para basıyordu.
  • quote:

quote:

quote:

Partner olayını diyorsun.Onunla çok az para kazanılıyormuş Türkiye'den para kazanmak çok zormuş falan diyorlar.

Egeyleminecraft oynuyoruz diye bir tane kanal var toplam 1.5 milyon izlenmesi var ama sadece 2.50 $'lik bir çek vermişler ona.
    Bende ondan duydum pek bir bilgim yok.

Senin dediğin gibi olsaydı adam para basıyordu.

tmm düzeltyorum teşekkürler bro

• VER ODUNU VER ODUNU
    VER ODUNU VER ODUNU
    VER ODUNU VER ODUNU
    VER ODUNU VER ODUNU
    VER ODUNU VER ODUNU
    VER ODUNU VER ODUNU
    VER ODUNU VER ODUNU
  • Hemen brazzers`a başvuruyorum
  • Brazzers başvuru formuna bakmıştım ciddi anlamda belirli kaslarınız olması gerekiyor ve malum alet 22 cm'nin altında olmaması gerekiyor ingilizcenizin çok iyi olması gerekiyor ana dil gibi pasaport vize vs.vs.vs bu özelliklerin hepsi varsa direk başvurun
  • Trimax'ta Aktör olmak seçeneğini de ekleyebilirsiniz. ( Şahin K. hocamızın önderliğinde )
  • adam gibi okul okuyup iyi yerlere gelmeden hiçbir halt olamazsınız

oğlum bak gitteki çocuk şuan porscheye mi biniyor ? hayır.ama yine ünün getirdiği birşeyler var.babası şahini satın doğan almış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ate$

Trimax'ta Aktör olmak seçeneğini de ekleyebilirsiniz. ( Şahin K. hocamızın önderliğinde )

Trimax şirketi hala yaşıyor mu ya
  • saçmalamak böyle bişey olsa gerek
  • Eğer youtube a profesyonel videon 40 milyonu geçerse VEVO açılıyor. Vevoda 100 milyonu gecersen para verirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bzarres ın françoisini alamıyoz mu ? istanbul şubesini açalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce o niki değiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.