Şimdi Ara

üniversiteyi ilk sene kazanamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meslek lisesiyim bu sene sınava giricem ama ilk sene ygs de bilgisayar öğretmenliğinin puanını tutturmama imkan yok gibi.. önümüzde 3 ay gibi süre kaldı ama ben hala geometri,biyoloji,fizik,kimya yı yapamıyorum matematiktense 14-15 net yaparım galiba ygs de . uzun lafın kısası sınava seneye girsem 1 sene vakit kaybına değermi 2.yıl kazanabilirmiyim tavsiye önerilerinizi bekliyorum (koskoca 3 sene yatınca böyle olur tabi)

• olur neden olmasın. şimdi kendine temel yapmaya çalış ilerde üstüne kat çıkarsın. ha umudunuda kaybetme bu sene kazanacakmış gibi çalış. yoksa zaten seneye tekrar gircem mantığıyla bu senen boşa gider.
  • quote:

ben hala geometri,biyoloji,fizik,kimya yı yapamıyorum

hevesini kırmak gibi olmasın ama bu yazdıklarında ciddiysen 2. senende çok işin var demektir
  • Arkadasin dedigi gibi bu sene kazanacakmis gibi calismaya devam et. Seneye calissam mi olayi puan gelince dusunulecek is.

Kazanirmisin olayina gelince, kazanmayi istiyorsan elinde sonunda olur. İki arkadasim var biri ilk senesinde digeri ikinci senesinde girdi bizim okula. Ama sonucta ikisine de bogazicili deniyor. Orada okurken kimse sormuyor sana kacinci senede girdin die. İlkinde kazanman sadece avantajina olur. Ama kazanamayip vazgecersen veya simdiden ilk seneden umidi kesersen coook buyuk zarar edersin.
  • Impossible is nothing.

Ben üniversite 2. sınıf okuyorum. Bu sene yeniden gireceğim. Daha iyi bir okul için. Anladın mı dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k4n44t

meslek lisesiyim bu sene sınava giricem ama ilk sene ygs de bilgisayar öğretmenliğinin puanını tutturmama imkan yok gibi.. önümüzde 3 ay gibi süre kaldı ama ben hala geometri,biyoloji,fizik,kimya yı yapamıyorum matematiktense 14-15 net yaparım galiba ygs de . uzun lafın kısası sınava seneye girsem 1 sene vakit kaybına değermi 2.yıl kazanabilirmiyim tavsiye önerilerinizi bekliyorum (koskoca 3 sene yatınca böyle olur tabi)

Değer. Eğer sonunda başaracağına inanıyorsan değer. Maddi durumun varsa dershaneye de gidersin.

Ben ilk girişte kazandım. Ama pişmanım. Bu üniversitede 5. senem ama olmuyor. Bitiremeyeceğim okuduğum üniversite de. Sevemedim bir türlü. Boş yere çırpındığımı anladım. Bu sene bir daha girip Marmara Otomotiv öğretmenliğini kazanmak için çabalayacağım. Şimdi diyorum keşke o zaman tercih yapmasaydım bir sene daha hazırlansaydım diye ama giden 5 seneme oldu.

• Orcunsau, seninle aynı görüşü paylaşıyorum. Eğer okuduğun yerden memnun değilsen, daralıyorsan kesinlikle üniversite sınavında yine şansını deneyeceksin.

Sakarya güzel yerdir tüm yıllarım orda geçti. Fakat metropolde büyümüşsen kabullenmen zor olabilir tabii. Hak veriyorum. Üniversitesi hakkında yorum yapmak istemiyorum ama.

Ben de Kütahya'da okuyorum. Bu sene tekrar gireceğim. Yukarıda da belirttiğim üzere. Anadolu'yu hedefliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 SENEDE TIP KAZANMAK
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anlaşılan gaz almak için açmışsın bu konuyu. şu kadarını söylim, azimle çalıştıktan sonra herşeyi başarırsın. yeter ki umudunu, isteğini kaybetme. bu seneden temele birşeyler at yan gelip yatma. eğer sınavın kötü gecerse, yaz aylarında sistemli bir çalışmayla devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k4n44t

meslek lisesiyim bu sene sınava giricem ama ilk sene ygs de bilgisayar öğretmenliğinin puanını tutturmama imkan yok gibi.. önümüzde 3 ay gibi süre kaldı ama ben hala geometri,biyoloji,fizik,kimya yı yapamıyorum matematiktense 14-15 net yaparım galiba ygs de . uzun lafın kısası sınava seneye girsem 1 sene vakit kaybına değermi 2.yıl kazanabilirmiyim tavsiye önerilerinizi bekliyorum (koskoca 3 sene yatınca böyle olur tabi)

Oldumu kardeş ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.