Şimdi Ara

Üniversiteyi 3 yılda bitirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
2.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu konu ile ilgilii ne biliyorsunuz? Tanık olduğunuz var mı? (Kolay olmadığı belli zaten lütfen kolay değil türevi cevaplardansa zor bile olsa nasıl yapılır ona odaklanalım.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• emre kacar 3.5 senede bilkent ee'yi 4.00 ortalama ile bitirdi diye biliyorum. öss'nin tüm soruları doğru yapan tek birincisi, ales'te de 0 yanlış ile 1. oluyor.

ulan ben çok hakim olduğum bir konudan bile soru kaçırabiliyorum ne bileyim dikkatsizlik, işlem hatası vs. adam girdiği merkezi sınavların hiçbirinde yanlış yok bilkent ee'de de her sınavdan 100 alırmış. robot herhalde xd

• emre kacar 3.5 senede bilkent ee'yi 4.00 ortalama ile bitirdi diye biliyorum. öss'nin tüm soruları doğru yapan tek birincisi, ales'te de 0 yanlış ile 1. oluyor.

ulan ben çok hakim olduğum bir konudan bile soru kaçırabiliyorum ne bileyim dikkatsizlik, işlem hatası vs. adam girdiği merkezi sınavların hiçbirinde yanlış yok bilkent ee'de de her sınavdan 100 alırmış. robot herhalde xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB6B71D1A -- 30 Ağustos 2022; 21:58:17 >
  • Gerçekten öyle hocam helal olsun diyebiliriz ancak. Katkınızdan dolayı teşekkür ederim.

• Overload+yaz okulu ile mümkün

• Bence "gerek var mı" asıl soru olmalı.

Üniversiteye/bölüme de bağlı.

Zorunlu staj nasıl olacak?

• Wilter kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, detaylandırabilirseniz çok daha iyi olur.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam, zorunlu staj bu durumda ne şekilde ayarlanabilir veya ayarlanabilir mi duyduğunuz örnek vb. var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3BBC98E80 -- 30 Ağustos 2022; 22:7:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    üniversiteyi 2,5 senede bitirmek
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Danismanin (ve okula gore bolum baskani filan) izin verirse neden olmasın, ama izin vermeleri cok cok zorluyor bana vermemislerdi. Ama dersler birbirini cok baglamiyorsa danismana filan kalmadan halledilebilir (buna da tanik oldum)
    Bu arada simdi aklima geldi gecen yillarda ie phys double major 3 yilda bitiren bi bounlu kiz vardı sanki, yapilabilite olarak ona ulasmak en mantiklisi olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 30 Ağustos 2022; 22:16:31 >
  • 2den 3e gecerken de yaparsin ki, ben bu yaz 2 staj yaptim mesela. Burada yine bolumun tavrına bakiyor, ben 2.staji 3ten 4e gecerkenki staja saydiramadim

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Hocam çok katkıda bulundunuz sağ olun size ek olarak soracağım şey niye 2. Stajı saymadıkları, size bilgi verildi mi neden diye?

• Ayni donemde 2 stajı sadece son senede mezuniyet durumu olursa yapariz dediler, ben önümüzdeki sene full research filan yapicam dedim ama dinlemediler pek, 3ten 4e gecerken daha çok şey bileceğin icin o staj sana daha faydali olur dediler (hakli bi arguman ama benim icin staj isi formalite tabi bunu desem beni bölümden atarlardi ). Sene basinda danismanimi ikna etsem muhtemelen sayilirdi ikisi de

Yani danışmanlık ile arayı sıkı fıkı tutmak bu konu için oldukça önemli diyebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3BBC98E80 -- 30 Ağustos 2022; 22:27:2 >
  • Npc

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim danismanim da 3 yilda bitirmeye çalışmış izin vermemişler   Yoksa kendisi ile aram baya iyi, daha cok okulun bakis açısına bakıyor, simdi bolumu baska bisey icin taciz ediyorum bakalim ben mi kazanicam bilkent mi gorucez, 3 yilda bitirtseler rahat rahat takılcaklardi ne guzel

Benim gibi en sonunda ben bir an önce buradan kurtulmaya çalışıyorum demeyin yeterli  

Hocam umarım başarılı olursunuz. Verdiğiniz bilgiler değerliydi teşekkürler.

Hocam danışmana ne dedinizki izin alırken yoksa ilk olarak bir şey demeden üstten ders mi almaya çalıştınız o tanık olduğum dediğiniz kişi direkt hiç danışmana filan bir sey demeden üstten ders mi ekleyerek erken bitirdi acaba

• Altuğ Özpineci odtü fizik+matı 3 senede bitirmişti onu biliyorum bi
    Ekşide 2 bölümü 4 ort ile bitirdiği söyleniyor ne kadar doğrudur onu bilemem
    Ayrıca kendisinin excel videolarından bi nane anlamıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi great student onizuka -- 30 Ağustos 2022; 22:53:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Avcı Bekılayv kullanıcısına yanıt

Ustten ders veriyolardi zaten formla, bi gun kendisi ile konuşurken secmeli dersler hakkinda hocam bu arada ben 3 yilda bitirmeye de calisicam diye konuyu actim o da dedi ki sakin, bolumun izin vermesi cok zor bana vermediler filan dediydi sonra ikna etti beni. 2.staji saydirma en sikintiydi onda ariza cikarirlar pek sicak bakilmaz demisti asil sebep olarak.

O dedigim kisi 90larda kaliyor ta, çok karisik onun hikayesi, zaten hukuktu (iuhf). Sanirim on sart filan pek islemiyormus aynı anda 2 3 4 derslerini beraber filan vermisti devsm zorunlulugu filan olmadığı için

• Uçağı çekecekte memleketi kurtaracak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Anladım hocam sağol

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.