< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Üniversiteyi birakmak

-
-
hangi okul?
-
bence devam et çünkü zor dersler ama olayı mantığı anlamışsın öğretmenlerin sorularını az çok biliyorsundur mesela düşünsene senin bölümüne biri geçiş yapıyor kim bilir nasıl afallardı ben de bazen bırakmayı düşünüyorum ama aklıma bu durumu getirip aman diyorum benim de bitirmeme 1 sene kaldı önlisans benim
-
Selcuk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Derslerin zorluğunu geçtim, sonu nereye varacak belli değil okuduğuma degmezse asıl sıkıntı.quote:
Orijinalden alıntı: meola147ofbence devam et çünkü zor dersler ama olayı mantığı anlamışsın öğretmenlerin sorularını az çok biliyorsundur mesela düşünsene senin bölümüne biri geçiş yapıyor kim bilir nasıl afallardı ben de bazen bırakmayı düşünüyorum ama aklıma bu durumu getirip aman diyorum benim de bitirmeme 1 sene kaldı önlisans benim
Başka bir planın yoksa devam et
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben 3. sınıfta okulu bıraktım memnunum halimden :) yedek plansız bırakma.
-
ayıp ayıp yarılamışın bari devam et ayıp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lisans 3. sınıfa geçmişsen ve okul uzamayacaksa bence bir an önce bitirmeye bak. Eğer başka bir bölüm okumak istiyorsan sonrasında tekrar başlarsın. 3. sınıf değil de 2. ya da 1. sınıf olsaydın merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş yapabilirdin ama şimdi yatay geçiş yapsan da azami süre sıkıntı çıkaracak. Mesela önümüzdeki sene başka bir bölüme geçersen 4 yıl içinde bitirmen gerekecek. Ayrıca açıköğretimde ikinci üniversite ile sınavsız kayıt imkanın var. Eğer açıköğretimde okumak istediğin bir bölüm varsa bunu değerlendirebilirsin. Bunun dışında okulu bırakıp piyasada "LİSE MEZUNU" olarak iş aramanı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Alanın dışında bir iş yapacak olsan bile özel sektörde 4 yıllık bölüm mezunu olmak pek çok iş için şarttır.
-
Teşekkürler hocam cevap için, myp ile başka bölüme geçmeyi düşünüyordum dediğiniz gibi olmuyorsa sıkıntı. Onlisansa geçmeyi düşünüyorum piyasada işsiz ve kpss deneyen atanamayan mimar, mühendisleri görünce bende onlisans sağlık mı okusaydım keşke diyorum bazen. Bölümüm piyasaya göre fena değil ama çok zorluyor + şehir disi okumakta zor geliyor. Verdiğim emeğe acıyorum.
Bir planın varsa bırakılır ama plansız bırakmanın bir mantığı yok.
-
Okulunu bitir. Sonra tekrar okur ya başka işlere bakarsın. O diploma hiçbir zaman eksi olmaz sana. Zaten önümüzdeki iki yıl seçim, savaş, resesyon derken verimsiz geçecek. Çok fırsat kaçıracağını sanmıyorum. Şu an tam okumalık, dinlenmelik, adım atmamalık dönem. Asıl yarış ekonomiler tekrar büyümeye başlayınca başlayacak. O zamana dek kendinizi geliştirin.
-
3.sinifa kadar gelmişsin bu saatten sonra bitirmek daha mantıklı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bir planın varsa bırakılır ama plansız bırakmanın bir mantığı yok. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X