Şimdi Ara

Üniversiteye kaçıncı sıradan girdiğimizi nasıl öğrenebilirz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
38.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben trakya üni yi kazandımda arkadaşlarda soruo diğer üni lerden üni yi kaçıncı sırada girdiğimizi öğrenmek istioz da olabilir mi öğrenilebilir mi

• Yapay Zekanın Yanıtı

Üniversiteye Kaçıncı Sıradan Girdiğini Öğrenme

Üniversiteye kaçıncı sıradan yerleştiğini veya bir bölüm ya da sınıfta kaçıncı olduğunu öğrenmek, devam eden eğitiminizi planlamak ve ilerlemenizi izlemek için önemlidir. İşte bu bilgileri öğrenmenin yollarından bazıları:

• Öğrenci İşleri Ofisi: Üniversitenizin öğrenci işleri ofisine başvurarak kayıt numaranızı veya öğrenci kimlik numaranızı kullanarak üniversiteye kaçıncı sıradan girdiğinizi öğrenebilirsiniz.
    • Online Öğrenci Bilgi Sistemi: Çoğu üniversite, öğrencilerin çevrimiçi olarak hesaplarına erişebilecekleri bir öğrenci bilgi sistemi sunar. Bu sistemde, üniversiteye giriş sıranız da dahil olmak üzere akademik kayıtlarınıza erişebilirsiniz.
    • Bölüm Danışmanlığı: Bölüm danışmanınıza başvurarak bölümünüzdeki sıralamanızı öğrenebilirsiniz.
    • Sınıf Listeleri: Bazı üniversiteler, öğrencilerin sınıf listelerini çevrimiçi veya duyuru panolarında yayınlar. Bu listelerde, sınıftaki sıralamanızı görebilirsiniz.

Üniversiteye kaçıncı sıradan girdiğinizi veya bir bölüm ya da sınıfta kaçıncı olduğunu öğrenerek, akademik performansınızı değerlendirebilir ve gerekirse iyileştirme alanlarını belirleyebilirsiniz. Bu bilgiler, eğitim hedefleriniz için bilinçli kararlar vermenize yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • numaran belli oldugunda öğreneceksin zaten son 2\3 rakamı sıran olacak çünkü!
  • kayıt sırasında öğrenebilirsin...
  • ösym sitesine bak en üst puan senin se 1. girmişsindir en alt puan seninse sonuncusundur aradaki dereceni bilmek için az beklicen

• Okul numaranı öğrenince öğrenebilirsin ancak...
  • okul numarası için sınav sonuç belgesnde yada kargoda gönderilen şeyde mi yazıo yoksa kaytta mı öğreniriz sadece
  • kayıt sırasında panodan öğrenmiştim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anadolu da okul numarası tc kimlik no bazı ünilerdede farklı olabilir bulunduğun fakültenin öğrenci işlerine sorunca direk söylerle telefonla filanda ulaşabilirsin belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

numaran belli oldugunda öğreneceksin zaten son 2\3 rakamı sıran olacak çünkü!

Sanırım bu kural her üniversitede geçerli değil. Mesela bizim okulda numaralar alfabetik sıraya göre, başarı sırasına göre değil
  • Gazi Üniversitesinde okul numarasına göre değil bnm numaramın sonu 032, 32den aşağılara sordum kaç puanla girdiniz diye puanları benden az çıktıa(tabi çok çıkanda var)
  • bize öss sonuç belges gelcekmi yani üni kargo falan yollucak mı yok buraya gelceniz bilmemne kayıt tarihleri şu şu flan die
  • bu sene gelmicek... netten takip et! ama bazı üniler yolluyo kazananlarına!
  • osmangazi üniversitesi yazıyordu sitesinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.