Şimdi Ara

Üniversiteye başlayıp da değişmeyen kız arkadaşlarınız var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ciddi merak ettiğim bir konudur, zira üniversiteye başlayan kızların ciddi bir çoğunluğunda kendinden geçme durumu, ortam görünce afallama meydana geliyor. Nasıl gelmesin ki zaten? binlerce azgın delikanlı o güzel kız arkadaşlarımızın etrafında onlara salça oluyor, akıllarını çelmek için binbir türlü oyun oynuyorlar. Üniversite ortamı gerçekten iğrenç bir ortam. Güya en üst eğitim kurumu dersin ama içinde okuyanların %80'i cahil cüheladır. Tabii bu üniversiteye göre değişim göstermektedir. Neyse, zamanında bir kız arkadaşım vardı, sabahlara kadar konuşurduk, buluşurduk, her dakikamız beraber geçerdi. Taa ki üniversiteye başlayana kadar, 1 yıl içinde öyle değişmişti ki, artık konuşamıyorduk, çünkü konuşmak istemiyordu, anlıyordum ama yüzüme direkt söylemediği için bende anlamamazlıktan geliyordum. Sonunda sevgilisi de olunca yılların arkadaşlığını bitirdi, bir daha yüzüne bile bakmadım.

Sonraları bir sevgilim vardı, o ayrı üniversitede ben ayrı üniversitedeydim. Bu kız arkadaşım ise ilginç bir şekilde üniversitede değil, ayrı eve çıkınca değişti ve ayrılmak istedi. Onla da kestim tüm ilişiğimi. Şimdi yine yıllardır konuştuğum kız arkadaşım var ve aramız çok iyi, kendisine bundan bahsettim hatta, üniversiteye gidince değişeceksin bunlar son konuşmalarımız vs. diye birkaç kez söylesem de ben öyle biri değilim ve bilirim oraları, korkma değişmem dedi.

ama biliyorum ki... her güzel şey gibi o da değişecek ve bitecek, şimdiden kendim soğumaya çalışıyorum ki ileride o anın sıcaklığıyla yakmayayım kendimi.

• her insan değişmez ama değişme potansiyeli vardır her insanda, iyi ya da kötü..hem zaten insan büyüdükçe değişir öyle yada böyle..bunda üniv. etkisi yok değil..
  • karakter meselesi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: silvestet

her insan değişmez ama değişme potansiyeli vardır her insanda, iyi ya da kötü..hem zaten insan büyüdükçe değişir öyle yada böyle..bunda üniv. etkisi yok değil..

güzel bir değişim, gelişim herkes ister. ama bu öyle değil işte. bu ortam yanılgısı, üniversitedeki çıkar uğruna dönen ilişkilerin ortasına düşme ve onlara dönüşme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Has Yoğurtçu

karakter meselesi...

+1
  • Değişmekten değil o içinde hep olan şeyleri aile baskısı da olmayınca dışarıya vuruyorlar. Birde lisedeki kimlikleri çoğunun hoşuna gitmiyor ondan kurtulup bambaşka birisi olmaya çalışıyorlar. Daha sosyal, daha çekici vs. Tabi kendilerince...

Üniversiteler konusunda ben de senin gibi düşünüyorum. Okumaya gelenlerin sayısı az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Has Yoğurtçu

karakter meselesi...

abi öyle diyosunda yoğurt bile sıcak ortamda bozuluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • house partisi yapamıyoruz degisecekler tabii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizden daha çok eğlendikleri için mi kıskanıyorsunuz?
  • Evde ailelerinin yanında baskı gördükleri için oldukları gibi davranamıyorlar. Ailedn uzaklaşıp üniversite ortamına girincede ayarı tutturamıyorlar.
  • Üniversite Arkadaşlara Özenip Hayatını Yaşıyorlar Ne Yapsınlar 24 Saat Bilgisayar Başında Vakit mi Geçirsinler
    Asosyal Olmamak İçin Eğleniyorlar Çok İyi Oldu Çokta Güzel Oldu Tamam mı
  • Üniversiteye giden herkes değişir ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dboz

Üniversiteye giden herkes değişir ki...

ben niye değişmedim? niye?
  • Öyle bir yaşam istiyorlar ki.

Özellikle kızlar. her gece bir erkeğin evinde kalmak onunla yatmak istediği gibi davranmak içki içmek sosyal ortamlarda gece klüplerinde barlarda bulunmak.

burası amerika değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

karakter meselesi...
    --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 8:52:0 >
  • değişiyor büyük bir çoğunluğu hocam. kendi kız arkadaşımdan biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Ronaldo

değişiyor büyük bir çoğunluğu hocam. kendi kız arkadaşımdan biliyorum.

kötü durum hocam ben çok yaşadım işte, mevlam kimseye yaşatmasın böyle karakteri oturmamış insanlarla bir şeyler yaşamayı.
  • Üniversiteye başladıktan sonra sonra kızlar müthiş bir değişime uğrarlar. Birde üniversiteden sonra işe de girdilermi ... ... ... abooooovvvvvvvv... ...
  • Bu bir döngüdür aklından hiç çıkartma.
    İnsanlar değişecek ve gelişecek. Böylece sana olan duyguları ve düşünceleri değiştiğinde ne olacağını göreceksin. Göreceksin ki gerçeklerle yüzleşebilesin. Gerçeklerle her yüzleştiğinde bil ki olgunlaşırsın ve nihai kararlarını aldığında arkasında kale gibi durabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.