Şimdi Ara

Üniversiteye Gittikten Sonra Kızlar Değişir Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
12.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk olarak kız arkadaşımla ilişkimizin 6 yıllık olduğunu söylemek istiyorum. Çok şükür ciddi düşünüyoruz bir çok şey atlattık ve hala beraberiz hiç bırakmadık birbirimizi. Benim ailem teyzemler filan biliyolar. Onunda teyzesi ve annesi biliyo ancak izin vermiyolar her zaman gizli gizli buluşuyoruz arka sokağımızda oturduğundan tanıdık görme korkusu hat safhada. İkimizde birbirimizin ilk sevgilileriyiz.

Asıl soruya gelecek olursak. Ben 19,5 yaşındayım. Üniversiteye gidiyorum üniversiteye hazırlanmadım direk 2 yıllık geçiş yaptım Bilgisayar Programcılığı okuyorum. Üniversite ortamında birçok kız olmasına rağmen ihanet olmasın gönlüm kaymasın diye kız ortamına hiç sokmadım kendimi. Ve okulu bitirdikten sonra dgs ile 4 yıllık öğretmenlik yada mühendislik hedefilm. Olmazsa 2 yıl açıktan okuyup 4 yıla tamamlamak istiyorum. Veya tekrar hazırlanıp başka 4 yıllık bölüm okumak istiyorum.

O ise 17,5 yaşında. Şuanda üniye hazırlanıyo. Dersleri filan çok iyi. Çok güzel hazırlanıyo ve başalarılı. Eczacılık bölümü düşünüyo. Ben buna inanıyorum başarıcak.
    Sevgilim bu arada gerçekten çok masum ve güzel bir kız Allah nazardan saklasın. Beni sevdiğine hiç kuşkum yok.

Ancak şimdi gideceği bölüm çok iyi orda güzel ortamlar olur. Erkekler filan salça olur kesinlikle. Bende üni ortamına ve o bölüme girince değişirsin diyorum. Değişmem kesinlikle diyo ama ben ikna olamıyorum içim içimi yiyiyo sürekli. Rahat olamıyorum onu kaybetme korkusu var sürekli içimde. Bunu anlatıyorum ona keşke ilişkimiz yeni başlasaydı gibi şeyler söylüyo. Acaba onunda mı içine doğuyo değişiceği yada benden sıkalacağı. Yada ben kuruntu mu yapıyorum boş yere.

Sizce bu söylediklerime göre değişir mi ? yada böyle bildiğiniz bu kadar gelip ayrılan uzun ilişkiler var mı ?

• Var desek de yok desekte seninkinin var olup yada yok olucağını nereden bilebiliriz?
  • Üniversiteye giden birçok kız değişir orta okulda lisede belirli kurallar içerisinde büyüyen birisi üniversitede rahatlığı görünce bide şehir dışındaysa değişir istisnalar tabiki vardır anlatmak istediklerimi tam anlatamadım ama umarım sizin ilişkinizde bir değişiklik olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTi*

Üniversiteye giden birçok kız değişir orta okulda lisede belirli kurallar içerisinde büyüyen birisi üniversitede rahatlığı görünce bide şehir dışındaysa değişir istisnalar tabiki vardır anlatmak istediklerimi tam anlatamadım ama umarım sizin ilişkinizde bir değişiklik olmaz

İşte bende bu yüzden korkuyorum. Ailesi özellikle babası çok düşkün kızına açıkçası biraz şımarık yetişmiş bir dediği iki edilmemiş kız ama bana göre hiç öyle değil. Hali tavırları yerinde. Zaten böyle olmasaydı bu kadar gelemezdik. Şimdi üni ortamında bölümde iyi filan rahatlık var. Üniversiteye gitmeyi çok istiyo. Eğer kendini değiştirirse ben onun için şuan girmediğim ortamlara pişman olurmuyum duygusu bende hat safhada.

Birde şöyle bir düşünce var. Eğer açıktan bitirmek zorunda kalırsam 4 yıllık filan. onunda bölüm güzel. Tanıdıkları daha iyi okumuş senin ayarında birini bulamadın mı gibi laflar söyle diye korkuyorum. Çünkü akrabaları filan çok dedikoducu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

quote:

Üniversiteye giden birçok kız değişir orta okulda lisede belirli kurallar içerisinde büyüyen birisi üniversitede rahatlığı görünce bide şehir dışındaysa değişir istisnalar tabiki vardır anlatmak istediklerimi tam anlatamadım ama umarım sizin ilişkinizde bir değişiklik olmaz

İşte bende bu yüzden korkuyorum. Ailesi özellikle babası çok düşkün kızına açıkçası biraz şımarık yetişmiş bir dediği iki edilmemiş kız ama bana göre hiç öyle değil. Hali tavırları yerinde. Zaten böyle olmasaydı bu kadar gelemezdik. Şimdi üni ortamında bölümde iyi filan rahatlık var. Üniversiteye gitmeyi çok istiyo. Eğer kendini değiştirirse ben onun için şuan girmediğim ortamlara pişman olurmuyum duygusu bende hat safhada.

Birde şöyle bir düşünce var. Eğer açıktan bitirmek zorunda kalırsam 4 yıllık filan. onunda bölüm güzel. Tanıdıkları daha iyi okumuş senin ayarında birini bulamadın mı gibi laflar söyle diye korkuyorum. Çünkü akrabaları filan çok dedikoducu.

Kardeşim kıza bağlı bunlar ünidesin az çok görmüşsündür kızları kimisi var sevgilisi olduğu halde bakmadığı adam kalmaz herkesle içli dışlı kimisi var sayıları azda olsa sevdiğine sadık olup erkeklerle muhabbeti sadece merhaba merhaba olanda var bunların arasınıda yapanlar var verdiğim uç örnekler olabilir ama bu konuda kız arkadaşına güvenmekten başka yapabileceğin birşey yok

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim kıza bağlı bunlar ünidesin az çok görmüşsündür kızları kimisi var sevgilisi olduğu halde bakmadığı adam kalmaz herkesle içli dışlı kimisi var sayıları azda olsa sevdiğine sadık olup erkeklerle muhabbeti sadece merhaba merhaba olanda var bunların arasınıda yapanlar var verdiğim uç örnekler olabilir ama bu konuda kız arkadaşına güvenmekten başka yapabileceğin birşey yok

Malesef güvenmekten ve dua etmekten başka çarem yok... Ama içim içimi bitiriyo bu aralar. Ona güveniyorum. Ciddi anlamda 6 yıl önce nasıl çocukken aşık olduysam şuanda öyle aşığım ona. Eğer biterse ilerde inanın çok büyük bir acı yaşarım. Birde geçmiş hırsı alma gibi şeylere kalkışabilirim bundanda çok korkuyorum.

• @Rallyman61
    6 yıl gerçekten çok uzun bir süre her ne kadar gireceği ortamlar hayatındaki bazı şeyler değişecek olsada daha bu yaşta 6 yıldır birlikte olduğu birisini bırakması bıraksa bile unutması çok çok zor olur

Edit:Pmden ulasa bilme imkânın varmı bi konu hakkında birşey söylemek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuTi* -- 26 Kasım 2012; 4:51:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sana aşıksa bişey farketmez
  • 6 Yıl Sevgili Çok Uzun Ne Öyle Karı Koca Gibi
    Kız Alkol Kullanıyorsa Allah Kurtarsın Diyorum. Erkek/Kız Arkadaşlarla Birlikte Cafe/Bara Gidip Eğlenebilirler. Aklı Başı Yerindeyse Sıkıntı Yapmaya Gerek Yok.
  • İnsanları para değiştirir.
    Parada=Ortam.

Daha açıklayıcı olsun, ben babamın fabrikasında işleri devr almak zorunda kaldım. Bu nedenlede okuyamadım.
    Kız arkadaşım çok zeki, uçak mühendisliği kazanabilecek derecede. Daha 1 yıl oldu bizim ki sonradan pişman olacağıma üzüleceğime şimdiden ayrıldım.
    Biliyordum ki orada değişecek. Ki değişmesini geçtim illa ki kuşkular doğacak kıskançlıklar falan. Onun için hayırlısı buydu benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNKaWaReZ

6 Yıl Sevgili Çok Uzun Ne Öyle Karı Koca Gibi
    Kız Alkol Kullanıyorsa Allah Kurtarsın Diyorum. Erkek/Kız Arkadaşlarla Birlikte Cafe/Bara Gidip Eğlenebilirler. Aklı Başı Yerindeyse Sıkıntı Yapmaya Gerek Yok.

Çok şükür öyle biri değil ve bende öyle değilim. Kız arkadaşım kapalı ve dinine düşkün birisi. Aile yapısıda öyle benimde öyle. Bu konuda en ufak şüphem yok.

Ancak benim bir çok arkadaşım(kız olarak) üni ortamına girince değişti. Ancak onların böyle uzun ilişkileri yoktu. Beni asıl bunu düşünmeye iten şey o birçok değişmem diyen kız arkadaşlarımın değiştini görmekti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaNKaWaReZ

6 Yıl Sevgili Çok Uzun Ne Öyle Karı Koca Gibi

Çok şükür öyle biri değil ve bende öyle değilim. Kız arkadaşım kapalı ve dinine düşkün birisi. Aile yapısıda öyle benimde öyle. Bu konuda en ufak şüphem yok.

Ancak benim bir çok arkadaşım(kız olarak) üni ortamına girince değişti. Ancak onların böyle uzun ilişkileri yoktu. Beni asıl bunu düşünmeye iten şey o birçok değişmem diyen kız arkadaşlarımın değiştini görmekti.

Dinine Düşkün Olduğuna Göre Kız Değişeceği Sanmıyorum İçin Rahat Olun.

Kızlar Üniversitede Değişme Sebebi Arkadaşlarla Gönül Eğlendirecek Kişileri Bulduktan Sonra Eski Arkadaşları Yüzüne Bakmıyorlar. Netten Tanıştığım Kız Var. 4 Yıldır Tanıyorum Eskiden Her Gün MSN/SMS Yapardık Kendisini Arkadaş Olarak Severdim. Üniversite Hayata Girdiğinde Ne Arar Ne Sorar Umursamaz Oldu. Bunları Yapmak Umrumda Bile Değil. Kız İzmirde Oturuyor, Üniversite Ankara'da Okuyor ve Alkolde Kullanıyor. Değişim Olması Bana Normal Geliyor. Alkol Kullanmadığım İçin Benim İçin Bir Sorun Yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaNKaWaReZ -- 26 Kasım 2012; 5:27:47 >

• Ev arkadaşımın 5 senelik bir sevgilisi vardı.Onun da teyzesi falan biliyordu.Çok güzel bir ilişkileri var(mıy)dı.Sonra kız çocuktan ayrılmak istedi.Bitmez diyordu bizim dost ama bitti.Yalnız bu tamamen kişilik meselesi.

Difficult to tell.Always clouded the future is.

Master yoda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 26 Kasım 2012; 5:28:34 >
  • Kız değişsin veya değişmesin sende ki bu 'kız eğer beni bırakırsa ben o ortamlara girmediğim için pişman olur muyum' düşüncesi olduktan sonra, senden bi yol olmaz.
    Samimiyetine güvenmedim.
  • Bir de şöyle düşün kız senin için üniversite hayatını zindanda gibi geçircek.Acaba sen ona gerçekten değecek misin?Üniversite hayatı da şimdi önemli bir zaman.Kızı biraz rahat bırak,kız karar versin buna.
  • kişilik oturmadığı için değişir.
  • sen 19sun sevgilin 17. ilişkiniz 6 yıllık. yani çıkmaya başladığınızda kız 11 yaşındamıydı ?
  • Sevgilin gidici kimse kusra bakmasın.O kadar erkeğin içinde elbet senden daha iyisi vardır.Muhabbet falan derken bir bakmışsın bir mesaj "yürümüyor la" diye.

• Subyanci misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

sen 19sun sevgilin 17. ilişkiniz 6 yıllık. yani çıkmaya başladığınızda kız 11 yaşındamıydı ?

13 de baslamis adam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.