Şimdi Ara

Universitede okuyan erkekler icin canta tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
20.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile
    quote:

Orijinalden alıntı: xmucit
    Belki sinir olcaksın ama tekrar söylürum taşıma çanta. Biz aramıza bile almazdık öyle tipleri..

Ne olur beni aranıza alın benimle arkadaş olun yalvarırım

Böyle ezikleri dinleme hiç hocam.Bunlar 4 sene boyunca bütün gün kahve de batak oynamaktan başka bir b.k bilmezler

Kültür seviyeleri oyun kağıtlarıdır aynen. Sosyallik sıfır.. Biriside gitmiş postacı çantalarına bayan çantası gibi demiş nasıl bir cahilliktir bu.. Bunun erkeğide var bayan olanından da var, genelde hem bayan hem erkek, yuniseks modelleri satılıyor..

Bu tasi bana attiysan ben bayan cantasi demedim, oglan cantasi dedim. Bunlar farkli seyler. Bazi oglan tiplerin bayan cantasi takmasini tercih ederim, hic degilse bayan cantalarinin bir zerafeti var. Cantanin, berberin, cuzdanin ve ayakkabinin unisex i sakata girer. Hani 7-8 yasinda olursun da neyse. 20 yasinda koca delikanli Unisex canta takarsa kusura bakma o cantaya unisex oglan cantasi derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rascon

quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

quote:

quote:

Belki sinir olcaksın ama tekrar söylürum taşıma çanta. Biz aramıza bile almazdık öyle tipleri..

Böyle ezikleri dinleme hiç hocam.Bunlar 4 sene boyunca bütün gün kahve de batak oynamaktan başka bir b.k bilmezler

Kültür seviyeleri oyun kağıtlarıdır aynen. Sosyallik sıfır.. Biriside gitmiş postacı çantalarına bayan çantası gibi demiş nasıl bir cahilliktir bu.. Bunun erkeğide var bayan olanından da var, genelde hem bayan hem erkek, yuniseks modelleri satılıyor..

Bu tasi bana attiysan ben bayan cantasi demedim, oglan cantasi dedim. Bunlar farkli seyler. Bazi oglan tiplerin bayan cantasi takmasini tercih ederim, hic degilse bayan cantalarinin bir zerafeti var. Cantanin, berberin, cuzdanin ve ayakkabinin unisex i sakata girer. Hani 7-8 yasinda olursun da neyse. 20 yasinda koca delikanli Unisex canta takarsa kusura bakma o cantaya unisex oglan cantasi derim.

O şu an cevap verebilcek durumda değil:)

• Demiştim..
  • Haklıyım..
  • Yolda şurda burda elinde defter kitap eziyet çekeceğine al bi çanta rahat et daha mantıklı bence.

• kafam kadar 2-3 tane kitap+defteri elimde gezdireceğime çanta kullanırım

şuan kullandığım çanta 9 yıllık, çok pintiyim
  • Çok iyi oluyor tavsiye ederim.Hem sırtta hem elde rahattır

Universitede okuyan erkekler icin canta tavsiyesi
  • quote:

quote:

quote:

Kıskançlığın lüzumu yok.şYeri gelince batak oynardım, yeri gelince kızla takılırdım, yeri gelince alem yapardım, yeri gelince sınava çalışırdım. 4 yılda da üniversiteyi bitirdim. sen yapamadın diye hıncını sanal alemde çıkarmaya çalışma :P Millete de yanlış yol göstermeye çalışma. Nasıl mutlu oluyosan öyle yaşa..

Össye ilk girdiğim sene kazandım.Hazırlığı rahat geçtim şimdi birinci sınıf okuyorum..Girdiğim okul ve bölüm,barajı geçen herkesi toplayanlardan değil için rahat olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 29 Eylül 2010; 13:20:00 >

• BİM poşeti kullan
    içinde yuva pizza olsun havan olur
  • illa kullanıcaksan postacı derim

• quote:

Orijinalden alıntı: MortingenStrasse

illa kullanıcaksan postacı derim

tıpkısının aynısı bende var.hiç rahat değil bence yandan takılan çantalar.bende o yüzden sırt çantası alıcaktım bugün, tesadüf.

sportive'e gidicem jack wolfskin almayı düşünüyorum.

•  Universitede okuyan erkekler icin canta tavsiyesi

•  Universitede okuyan erkekler icin canta tavsiyesi

Daha klasik bişey arıyosan,

• Kirmizi
  • jansport un sırt çantaları var. Bazıları laptop için de uygun. 2 kollu olan modellerinden al. IPOD vs. için bölümleri de oluyor.
    Kabarık durmayan modelini öneririm.

şu acayip yandan takmalı çantaları alma (fotoğrafları verilmiş bu başlık altında da) , ben her gördüğüme içimden top diyorum. Belki başka diyenler de vardır

• Her ne kadar erkekler kullansa da takma seklinden dolayi bu tip cantalar bana oglan cantasi gibi geliyor. Belki cevremde gordugum tipler de kiriklik oldugundan dolayidir.

Canta ariyorsan al sana babalar gibi canta.

bu cantanın adı nedir.. veya nerde bulabiliriz...

• Bende Jansport'un sırt çantası var Lise 1'de almıştım.Hala taş gibi en ufak birşey olmadı.Cok güzel cantaları var Jansport'un.Tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.