Şimdi Ara

Universitede okuyan erkekler icin canta tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
20.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar universiteye gectik, haliyle pek fazla canta kullanan erkek yok. Fakat liseden aliskanlik olsa gerek, cuzdan, anahtar, ipod ve telefonu cebimde tasimiyorum cunku hep cantaya koyardim lisede. Cebimde tasimayi da zaten normalde hic sevmem. Hani sizin de bildiginiz soyle guzel universiteli bir erkegin takabilecegi canta tavsiye eder misiniz? Yardimci olanlara simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çanta takanlarda liseliye benziyor , elde filen taşı derim tabi karar senin
  • msjım bulunsan banada lazım
  • Kim?
  • Al kaliteli bir sırt çantası, sırta takma yerleri falan kalın olan. Kütüphaneye giderken laptop falanda alırısn. Kitapları elde taşırsam kesin unuturum çantada telfon falan oluyor hep elimde o yüzden
  • omza takılan yan çantalardan al ama bence sırtçantası jan sportun güzel bi modelini al çokda güzeller uzunda bi garanti süresi var :D sırtçantalrı üniye güzel gidiyo hem isstediğini sokuyosun okula :) az biraz sokmadık okula kilitli terasına camdan girip içiyoduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagkan90 -- 29 Eylül 2010; 0:17:38 >
  • sonucta uniforma yok uzerimizde, pek de liseliye benzemeyiz bence. Deri olabilir mesela, cocuk isi olmasin. Mumkunse resim koyarsaniz memnun olurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence güzel bi notebook çantası al hem laptop koyarsın hem diğer eşyalarını
  • Evet beyler resimli olsa iyi olur. Bana da lazım. Spor çantası türü olabilir mi acaba?
  •  Universitede okuyan erkekler icin canta tavsiyesi
  • benimde bu sene dersler biraz ağırlaştı kitap sayısı falan arttı hep de heves etmişimdir çantayla okula gitmeye bende alıcam bi çanta liseliye de benzesek başka bişeye de hevesimi alıcam hiç yoktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: H^^ERO
    Evet beyler resimli olsa iyi olur. Bana da lazım. Spor çantası türü olabilir mi acaba?

spor cantasi sacma olur sanki, cok buyuk olur bence. Aklimda bi secenek var, hani yandan takilan, deri ve normalde dikdortgen olan cantanin KARE olani vardi. Gecen gun LcWaikiki'de gordum. Acaba oyle canta nasil gider? Erkege yakisir mi sizce? Biraz escinsel tarzi sanki, nette arastirirsaniz bi cantayi, yada bigun yolunuz magazaya duserse gorursunuz. Laptop koyulmaz ama defter koyulur.
  • El cantalarından al. Kitapları da elinde tasırsın.Zaten bir günde en fazla 2 kitap götürürsün arasına bi A4 kagıdı sıkıstır tamamdır.

Küçük el cantasına da telefon kalem cüzdan falan koyarsın.
  • aslinda adidasin omuzdan askili kucuk ek cantasi var ama onu okulda kullanacagimi sanmiyorum, amacim hem kitaplari cantaya koymak, hem de cebimde tasimam gerekenleri icine koymak. Kisin cok rahat ederim, elimde eldiven varken acarim fermuari icinden alirim, her defasinda cikarmak zorunda kalmam. Yazin da cok ise yarar, mesela su zamanda bile cuzdani cebime koyunca terletiyo cep kismini, en nefret ettigim seylerden biridir zaten :D el cantasini da ayrica sevmiyorum. Bi tane canta alirim, herseyimi icine koyarim. Aslinda bi canta var ama laptop cantasi. Case Logic markali yesil renkli. 100 TLye almistim ama sadece laptop icin kullanabilirim. Normal canta olarak kullanilacak birsey degil bence. Bu arada arada harfleri yanlis yazabilirim, telefondan yaziyorum. Kusura bakmayin.
  • üniversite hayatım boyunca elimde cüzdan dışında bişey taşımadım
  • Küçük el çantalarından al
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearBear
    üniversite hayatım boyunca elimde cüzdan dışında bişey taşımadım

bi kitap tasisaydin :S amac neydi hocam? Neden hic defter kalem kitap goturmedin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moskva

quote:

bi kitap tasisaydin :S amac neydi hocam? Neden hic defter kalem kitap goturmedin?

kitap yoktu ki taşıyim kardeş amaç makara kukara ama şu an okul benle makara geçiyo
  • neyse canta tavsiyesi olanlar resim koyarsa memnun olurum.
  • quote:

Lütfen bana cüzdan-telefon-sigara paketi üçlüsünü avcunun içine alıp isaret parmagına da araba anahtarı geciren tiplerden olgunu söyleme.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.