Şimdi Ara

Universitede okuyan erkekler icin canta tavsiyesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
1
Favori
20.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.pislick.net/v3/?pislick=urunler&o=urunlistele&urun_kategori=11
    http://www.pislick.net/v3/?pislick=urunler&o=urunlistele&urun_kategori=30

İki link'e de bak derim ve kimseye özen gösterip ya onlar takmıyor ben de takmam deme kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran emin ol o zaman herkes sana özenecektir..

İki link sport ve kaliteli bişi olduğu için verdim.. ;) Karar senin

• Şöyle bir şey al, fazla büyük olmasın küçükte olmasın. Bence kare şeklinde ve ince olanlar bu dikdörtgen bavul gibi olanlardan çok daha iyi oluyor. Tabi bunda Led Zeppelin falan var da sadesini de bulabilirsin herhalde, bu resmi örnek olsun diye koydum. Bunun şeklinde sade bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokomatif Portakal -- 29 Eylül 2010; 23:20:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HITM@N

jansport un sırt çantaları var. Bazıları laptop için de uygun. 2 kollu olan modellerinden al. IPOD vs. için bölümleri de oluyor.
    Kabarık durmayan modelini öneririm.

şu acayip yandan takmalı çantaları alma (fotoğrafları verilmiş bu başlık altında da) , ben her gördüğüme içimden top diyorum. Belki başka diyenler de vardır

İçinden değilde yüzüne desene bakalim neler oluyor.
  • ya ben uzatmadan bitirdim üni yi hiç de çanta lazım olmadı vala
    elinde bi kağıt kalem taamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Jansport'un modellerini ben sevmiyorum şahsi fikrimdir gerçi ama.

Converse veya Quicksilver bakabilirsin.Bu tarzlara postacı çanta denir.

misal ;

Universitede okuyan erkekler icin canta tavsiyesi

Deri olanları da var bunların.Fiyatı da baya tuzludur.Diesel'de falan da var.Vakko da var deri olanlar da...
    Ama deri bence yaşa uygun olmaz.Ama spor görünümlü bişeyse tercih edilebilir tabiki.

bunun modeli nedir?güzelmiş

• ben de bunu almayı düşünüyorum :

http://www.hepsiburada.com/Liste/karrimor-global-gapper-6515-seyahat-ve-sirt-cantasi-1aw07n145/ProductDetails.aspx?productId=sporatl15834&categoryId=1300939

çekçekli seyahat çantalarına sinir oluyorum,yürürken bir yandan çantayı düşünmek zorunda oluyorsun aynı zamanda bir elin doluyor.merdivenlerden çıkmak bir işkence oluyor vs

ama bu tip seyahat çantaları resmen normal bir seyahat çantası kadar eşya alabildiği gibi sırtta da yükü dengeli ayarlıyorlar ve çok fazla da rahatsızlık vermiyor. sıksık sağa sola giden birisi için bunu tavsiye eder misiniz arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

Üniversiteye giderken değilde mesela üniversiteden ara sıra memlekete dönerken bavul yerine yanıma alacağım iyi bir sırt çantası nereden bulabiliriz?

kuruyemişciden bulabilirsin
    çantacıları gezmeye nedersin ?
  • Orijinalden alıntı: yunusyunus

Her ne kadar erkekler kullansa da takma seklinden dolayi bu tip cantalar bana oglan cantasi gibi geliyor. Belki cevremde gordugum tipler de kiriklik oldugundan dolayidir.

Canta ariyorsan al sana babalar gibi canta.

bu cantanın adı nedir.. veya nerde bulabiliriz...

tam adı mehmet ali ama memo diyolar çevresinde.

esenler pazarlarında takılıyomuş

• arkadaslr uni bitirmiş biri olarak (devlete ogretmen atanamadık ama neyse) bu postacı cantalardan takın... karizmadır bunlar.. sırt cantaları ne kadar kaliteli olsada lise yıllarını hatırlaattıgı için bence pek bulasmayın. onuda takın ama hergun onla okula gidilme.z.z..z kızla cafeye gitcen yanında sırt cantanımı gezdircen.. takarsın cantanı

• laptop canta incelemeleri iicnwww.gunesindostu.blogspot.com
  •  Universitede okuyan erkekler icin canta tavsiyesi

bak bu iki süper ama çok araman lazım kaldıralı 3-4 ay oldu belki mağaza geçen seneden kalmış olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 23 Ocak 2011; 15:31:13 >
  • Konu yeniden çıkmış yukarı, aldım çanta, memnunum da. YKM'den aldım 100TL.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.