Şimdi Ara

üniversitede kız akraba ile aynı evde kalma (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
182
Cevap
7
Favori
11.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuç ne oldu? naptı taşındı mı kız yanına?
  • hayır kabul etmedim.

kız ev arıyodu en son naptı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiner kokusu

hayır kabul etmedim.

kız ev arıyodu en son naptı bilmiyorum

Yazık kıza. Neden kabul etmedin ki? Ev bulunca çıkardı zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bişey olmaz aklınız uçmuş sizin
  • Arkadaş ortamını kurup gider herhalde. Yani senin için birşey diyemeyeceğim ama ben olsam izin verirdim. Tabi temiz, güzel yemek yapan bir kız falansa

Diğer konuda bence birşey olmaz kuzenin sonuçta ne olsun ki?
  • Almama nedenin evde tek başına, tek kafa daha rahat edeceğini düşünmense bir şey değil de kötü düşündüğün içinse vah senin haline. Gerçi rahatlığı da geç kız kişilik olarak iyi biriyse almanda bir sakınca olmazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pes Etmek YOK!

Sus ve tadını çıkar ben bile burdan bi hoş oldum lan sölemesi bile güzel :D

Aynisini diyecektim koyver gitsin her sey olacagina varir korkma

• kuzenini ilk defa mı görüosunda bu kadar problem ettin kendine.

not: adriana lima sanki kuzenin.

• Eğer sen böyle bir durumun gelişmesine müsade etmezsen ileride pişman olacağın uygunsuz olayular yaşamazsın, bu tamamen irade meselesidir, böyle birşey olmaz diyeceksin ve olmayacak net.

Not: Bu arada kabul etmediğini gördüm, bir yakınını ihtiyacı varken yüzüstü bırakmak adama yakışmaz, hele bu senin belirttiğin mazeretle ağır ayıp olur.
  • bu konuyu açman bile kendinden şüphe etmen demektir.Kendine sahip çıkacan ağırbaşlı takılacan ve abisi gibi davranacaksın.
    Yinede içinde bir şuphe oluyorsa bana arkadaşlarından bi kız ayarla kardeşim filan dersin herzaman abisiymiş gibi davran ve onuda buna alıştır.
    ve 2.Dönem başında arkadaşlarınının yanına şutla 3 4 ay kalması yeterli olur zaten oda büyük ihtimal arkadaşları ile bir eve çıkmak isteyecektir..
  • eger kuzenin güzelse güzel arkadaşları olur ve ortamlara akardın
    degilse yazmadım farz et
  • Ergenlikle alakası yok dışarıdan baktınmı kız sana boş değil gibi duruyor :)

• burada cok tepki aldım o yüzden kabul etmedim.

sonuçta bir kız bir erkek aynı evde kalması zor olur.
  • scapin kullanıcısına yanıt
    Kıyamet alameti hocam iğrençlikler hat safhada .Ahir zaman bundan birkaç yıl sonrada kız kardeşimle ben aynı evdeyiz acaba cinsel yakınlaşma olur mu? yada playboy erkekle aynı evde yanlızım diye konularda açılabilir.Bide şöyle düşün kızın kafasında tilki olup olmadıgı nerden belli? tamam çok zor durumda kalmışsa 3-5 gün misafir edersin sonrasında çözüm bulmaya bakarım.Ben kalmam ama kalanada mani olmam sonuçta her koyun kendi bacagındna asılacka öbür tarafta
  • Durum fena .......
    Alim olmaya gerek yok bu soruya cevap vermek yorum yapmak için...
    Şeytanda bir melek sonuçta sözü geçer lafı dinlenir onunda..
  • Gecenlerde 3-4 senede bir gordugumuz bi akrabamizla konustum. Kiz uni hayatini anlatirken laf yurt ev konularina geldi kiz diyoki 2 kiz arkadasimla evde kaliyoduk 2siylede aramiz bozuldu bende evden ciktim abim gibi gordugum birinin evinde kaldim bikac ay dedi. Ardindan devam etti odamin kapisini kilitliyodum gelen arkadaslari oldugu zaman odadan cikmiyodum dedi. Bende icimden hadi lan ordan dedim kimbilir kac kere caktirdi veya uyku ilacini basip caktilar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • söyle bir durum var : Kızın kız arkadaşları eve gelir sende onlarla tanışırsın alsana nükleer bomba. kuzenin sayesinde daha rahat tanışırsın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melankolik Paranoyak

kendin demişsin ateş ile barut diye
    hem de bir gün bir hafta değil 3-4 ay kalacak

artık daha yakın akraban olur

inceyi basmış adam
  • En kısa yoldan dön arkadaş sen şimdiden kızı hizmetçi gözüyle bakıyorsun yok yemek temizlik yapar filan yarın sevgili diğer gün karın olur :D evcilik oynarsınız..gün olur arkadaşların gelir eve ona sulanırlar başın belaya girer hem arkadaştan hem akrabadan olursun.gün olur kız arkadaşın gelir iniltileri kız dinler sonra çok değişik ilişkiler ortaya çıkar..gün olur kız arkadaşlarını eve getirir sende bundan faydalanırsın.gün olur erkek arkadaşını getirir çocuk sana pis pis bakar bunlar ne ayak lan diye sonrada sana peçeteci muamelesi yapar giderken elini sıkar..en iyisi sen evi kıza ver yurda çık hahah :D
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.