Şimdi Ara

üniversitede kız akraba ile aynı evde kalma (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
7
Favori
11.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tiner kokusu

kız sakaryayı kazandı.yani benim okudugum yeri.kzı tabi benim sakaryada okdugumu ve evde kaldıgımı biliyodu.kız kazandıktan sonra yanıma gelip benim evimde kalmak istediğini söyledi.tabi ilkten şaşırdım.daha sonra kıza bunu ailesiyle konusmasını söyledim.kızın ailesi izin vermiş bu işe.daha sonra ben görüşmeye gittim.kızın babası kızın lisede iken yurtla ilgili kötü bi anı yaşadıgını söyledi ve kızın yurtta kalmak istemediğini söyledi.kızın babası yani amcam bana beni sevdiğini bana güvendiğini söyledi.kız ilk dönemden arkadaş bulunca arkadaşlarıyla eve cıkana kadar yanımda kalmasını söyledi.bende olur dedim.

bunlar bizle akraba tabi şöyle.babamın üvey kardeşinin kızı oluyor bu kız.yani babaları aynı anneleri farklı.babasıyla ilişkim iyi.hatta babasını bizim sülalede en sevdiğim insan diyebilriim.babası muhabbeti güzel bi insan. sık sık görüşürüz.evleri zaten bi 500metre kadar uzakta yani.kız ise arkadaş ortamını bilmiyorum ama dışardan davranışları iyi helal süt emmiş kız derler ya öyle işte.

burada sorun olan şu.her ne kadar akraba olsakta sonuçta evde sadece ikimiz olcaz ikimizde bekarız.ateşle-barut misali yani.

benim açımdan iyi olur bu.nedeni ise sonuçta evde kız olcak ve evde yemek pişecek :).ev derli toplu olacak.geçen dönem erkek arkadaşımla kalıyodum evi görseniz girmezdiniz.yani benim açımdan bu iyi olacak

kötü yanı ise işte evde yalnızız yakınlaşma olur mu durumu var.kendime güveniyorum bu konuda aslında kıza yan gözle bakmam ama bekar bi erkeğiz işte.

bilmiyorum kabul etsemmi etmesemmi kafam karışık.arkadaşlarımla konustum bu olayı ama hepsi olayı direk bildiğimiz malum olaya bağladı.hepsi daha ergenlikten cıkamamıs.

sizinle paylaşmak istedim.böyle bi durum yaşayan varmı.tavsiyeniz varmı napayım ?

eğer kız biraz meyl ederse bu işin sonu yatakta biter.
    birlikte alkol almayın sakın, eve alkollüde gitme.
    biz ne olaylar gördük imkansız denilen.
    eğer imkanın varsa kızı alma evine yada dediğimi yap
  • haram bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kız sana sarkarsa işini bitir kendini tutma.Sarkmazsa sıkıntı yok zaten devam Ayrıca kız evine misafir geliyor rahat ol biraz istediğin gibi dolaş istediğini yap evinde nedir bu gerginlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 9 Eylül 2013; 22:21:54 >
  • Lan amcanın kızı. Hasta mısın. Böyle bir şeyin aklına gelmesi yanlış zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiner kokusu

benim açımdan iyi olur bu.nedeni ise sonuçta evde kız olcak ve evde yemek pişecek :)

Sen kız öğrenci görmemişin. Tamam üç beş sapsız bir araya gelince evi dağıtabilirler, çünkü muhabbet varsa iş ile bölünmez. Ama gelmişiniz ev dağınık, masanın başına geçmeden bi toplayalım da ferah ferah yayılalım dersen bütün ev yarım saatte derli toplu olur. Kız öğrencide böylesini görmedim. Onların temizlik günü vardır; "dursun şimdi, pazar temizleyeceğim nasıl olsa; şuraya atayım, pazar yıkayacağım nasıl olsa; kül kırıntı döküldü dursun, pazar süpürge açarım nasıl olsa, bulaşıkları üst üste koyayım, pazar yıkayacağım nasıl olsa; çöpü şurda biriktireyim, pazar atacağım nasıl olsa" diyerek follofoş eder evi. Duvarlar boyanır, afiş yapıştırılır, düşer boyayı söker... O kadar çok kıyafet, o kadar çok makyaj malzemesi, parfüm, aksesuar, çerçeve, oyuncak ve her türden araç gereçleri vardır ki her yer her yerdedir. Tabiri caizse kız odası toplamakla uğraşacağına benzin dök ateşe ver.

Bilmiyorum da; kadın, öğrenciyken kadın değildir. Ya da ben karşılaşmadım henüz. Ayrıca helal süt cart curt; şunu kesinlikle biliyorum ki, zamanında bir şeyler görmemiş ergen üniversite çağına geldiğinde şaşırıyor, kendini dağıtıyor. Gördüğün insan bildiğin insan olmayacak. İyi olan aranız bozulmasın sonra.
  • abi akraba ya, kardeş gibi, kardeşine de mi kalkacak

aklına acabaların gelmesi bile saçma,kaç yaşına gelmişsin. Bir de sakaryadasın, valla yaşatmazlar seni
  • Üvey ama
  • Ben olsam yarım dönem kalmasına izin verirdim ama yarım dönemden sonra istediği kadar yalvarsın izin vermezdim. Akraba sonuçta yardım etmek lazım.

Tabi ben nefsime hakim olabilirim. 40 yıllık abaza değilim. Ama sen aksi durumdaysan alma
  • benide abaza yaptınız ya ne diyeyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LivingDeads69

quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

"Bir erkek bir kadınla baş başa kalırsa, onların üçüncüsü mutlaka şeytandır”
    ( Hadis-i Şerif ) Tirmizi
    Dayanırım desende ben dayanabileceğine asla inanmıyorum.

Birincisi, hadisler zaten kafayi seksle bozmus. Tabii sozde hadis. Bir sey uydurup hadis, ayet diye koyuyorlar milletin onune.

Seytan her yerde cikar karsina bu iki. Ben yillardir ne kizlarla kaldim hicbir sey olmadi cunku akrabamdi ya da yakinimizdi diye asla boyle seylr dusunmedik. MESELE NEFSE HAKIM OLMAKTIR! AKRABA ES DOST ILISKILERINI GOZ ONUNDE TUTMAK ve KAFAYI KULLANMAKTIR. hadis ayet gostergeleri gercek degil.

Ucuncusu ; (Yukarida soylediklerime karsin) elbette erkektir kizdir birbirini ceker. Ani bir yakinlasma sonucu tensel iliski bile olabilir. Bunu onlemenin yolu beyni kullanmaktir.

• Okullarda ibadethane normalmis!
    • Kız kardeşim çok dar giyiniyor
    • Cemaat yurdunda kalıcam öneriler.

Yukarıda ki konular başta olmak üzere diğer konularda yazdıklarınızı da inceledim.
    Öncelikle hadis ve ayeti ayırt edelim.Müslümanın uyanıktır her önüne koyulanı yiyeceğini düşünmediniz inşallah.
    Yukarıda sözde hadis diye bahsettiğiniz hadisi Tirmizî rivâyet etmiş, Elbânî de "Sahîhu'l-Câmi'; hadis no: 2165'de hadis sahihtir, demiştir.
    Kitabı açıp kendiniz kontrol edebilirsiniz.
    Binlerce hadisi" seksle itham etmeniz hadislerin değil sizin düşünce sisteminizin bozukluğundan kaynaklanıyor.Problemi öncelikle kaynağında, kendinizde arayınız.
    Haram olan kişilerle aynı oda da yalnız kalınca sen istesende istemesende düşüncelerin istemediğin tarafa yönelmeye başlayıp iş işten geçebilir ki burda beynini, mantığını kullanamayabilirsin.Çünkü mantığın çoktan devre dışı kalmış nefsin ile harekete geçmiş olabilirsin.
    Kendiniz söylemişsiniz akrabalarla, yakınlarla diye bende size diyorum ki Allah'ın nimetlerinden biridir ki ; " insanın nefsi kız kardeşe, yakın akrabaya uyanmaz" Düşünsene kız kardeşine, yakın akrabalarına saldırdığını...
    Şeytan her yerde insanın karşına çıkamaz bunu sizinde bildiğinizi biliyorum.

Diyorum ki ;

Tüm mesajlarınız öfke içeriyor

Biraz düşünün , olmayın çok katı.
  • amca kızı falan bekar adamsın yani sen birşey yapmasan bile kızın belki sapık yönleri vardır belki kız bakire değil seninle işi bitirip amcanlar kızı senin üstüne atacak evlen diye bunlara dikkat et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bückstabu189 -- 9 Eylül 2013; 22:45:16 >
  • kesınlıkle olmaz bence.yolun sonunda uzulursun.yok yok olmaz.

• bence olur ensesten kimseye zarar gelmez
  • ya zaten akrabalık varsa yanaşmanız söz konusu olamaz. çünkü biliyosun sonu yok bu ilişkinin psikolojik olarak sizi durdurur bu. akrabalarda genetik hastalıklar kolay ortaya çıktığı için çocukların özürlü olma ihtimali çok fazla.

bence asıl sıkıntı şu:

sen eve kız arkadaşını rahatça getirebilir misin? yada o erkek arkadaşını? babalara laf götürür müsünüz yada birbirinizi ayıplar mısınız?

yok sıkıntı olmaz diyosan ne ala. sen kızın arkadaşları ile panpa olursun kızdan senin çocuklarla. geniş çevreniz olur karşı cinsten.
  • Arkadaş olur işte sana kız arkadaşlarıyla falan tanışmış olursun
  • Sanki zimmetine geçiriyorsun 1-2 ay deneyin olmadı amcana aç telefonu durumu anlat. Ama yok anlaşıyorsunuz aranızda bişey yok vs kız ayrı eve çıkana kadar yardım et. Kendi açından bakıyorsun hep kızıda düşün tanıdığı bir evde olmak var bide yurtta kalmak.
  • kardeşim saçmala akraban o sonuçta . Kendine hakim olamıycakmısın. diyorsun ki kız kötü niyetliyse vsvs . saçmalayın kızın size tecavüz etcek hali yok. ayrıca hiç öyle bir niyeti oldugunu sanmıyorum herkese kötü gözle bakmayın
  • Evde kız kardeşin var gibi davran bu senin dürtülerini dizginler. Onada evde öz abisi varmış gibi davranmasını soyle buda onun ynalış düşüncelere kapılmasını önler.

Yemek falan işine gelirsek pek güvenme eve uğramayabilir, dersim var deyip hiç iş te yapmayabilir.
  • Yaşlarınız yakınsa veya kız güzelse o iş olmaz hacım akraba durumlarında bile bu kadar düştük malesef millet kardeşlerine bile hallenebiliyor bence yapma

• kendin demişsin ateş ile barut diye
    hem de bir gün bir hafta değil 3-4 ay kalacak

artık daha yakın akraban olur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.