Şimdi Ara

üniversitede kız akraba ile aynı evde kalma (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
182
Cevap
7
Favori
11.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen zannediyorsun ki kızla yakınlaşma olacak vs. ama unut onu arkadaşım.. Olacak şeyi söyleyeyim sana.

Kız senin yanında diye ailesi ilgilenmeyecek kız da rahat olacak ve istediği gibi ortamlara akıp sevgili olaylarına girebilecek rahatlıkla.. Bazen sana diyecek ki ahmet bu akşam sınıftan yakın kız arkadaşımın yanında kalacağım, bizimkiler ararsa erkenden yattığımı söyler misin lütfen ? Sonra sana şöyle bakış atacak

• quote:

Orijinalden alıntı: tiner kokusu

quote:

Orijinalden alıntı: bamyalamus

Birincisi babalar bir ise öz kardeştir. İkincisi akraba ilişkilerini tasvip etmiyoruz. Ne kadar zor olabilir ki kuzeninle aynı evde kalman biraz nefsine sahip çık sorun olmaz. Hem daha güzel yemek falan yapar evi temizler.

ben nefsime sahip cıkabilirim kendime güveniyorum.ya kız ?

Sakin ha. Akraba ile asla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

Sen zannediyorsun ki kızla yakınlaşma olacak vs. ama unut onu arkadaşım.. Olacak şeyi söyleyeyim sana.

Kız senin yanında diye ailesi ilgilenmeyecek kız da rahat olacak ve istediği gibi ortamlara akıp sevgili olaylarına girebilecek rahatlıkla.. Bazen sana diyecek ki ahmet bu akşam sınıftan yakın kız arkadaşımın yanında kalacağım, bizimkiler ararsa erkenden yattığımı söyler misin lütfen ? Sonra sana şöyle bakış atacak

• sen şimdiden niyeti bozmuşsun neden konu açtın ki her lafında akrabayız ama erkeğim amcamın kızı ama bekarım gibi şeylerle yol yapıyosun kendine
  • quote:

Sen zannediyorsun ki kızla yakınlaşma olacak vs. ama unut onu arkadaşım.. Olacak şeyi söyleyeyim sana.

• Birader şimdiden böyle düşünüyorsan kıza söyle kendi iyiliği için gelmesin
  • Tabikide hayır de dostum.Bırak tek takıl.Eve kız atma gibi bir şansın var bunu iyi değerlendir üniden ayıkla eve getir ve ye onları evlat
  • quote:

Bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

burada sorun olan şu.her ne kadar akraba olsakta sonuçta evde sadece ikimiz olcaz ikimizde bekarız.ateşle-barut misali yani.

kötü yanı ise işte evde yalnızız yakınlaşma olur mu durumu var.kendime güveniyorum bu konuda aslında kıza yan gözle bakmam ama bekar bi erkeğiz işte.

bunları söylüyosan sana tavsiyem ne kadar yalvarıp yakarsalar da o kızla aynı evde kalma derim.ayrıca ben irademe sahip çıkarım diyosun ama orasını da bilemeyiz nihayetinde erkek çok kolay tahrik olur.ben kalma diyorum kısaca karar senin tabii.
  • Usta bi soru sorcam kiz güzel mi? Bende sakarya dayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creav

bunu düşünmen bile kendine hakim olamayan bir insan olduğunu gösteriyor yani akrabam diyorsun üstüne amca kızı diyorsun ne kadar üvey olursa olsun. acaba diye düşünmen bile benim açımdan saçmalık. kız arkadaş edin kendine bence kafanı ona verirsin sadece. ben de öğrenciyim evde kalıyorum benim de birçok akrabam ve ya normal kız arkadaşım geldi kalmaya misafirliğe aklıma bile gelmedi öyle şeyler. yaşam tarzıyla alakalı bir durum bence. . .

+1 Güzel cevap katılıyorum.
  • Sakat bir durum. Kendime güveniyorum demişsin ki bu kızla evde kalmaktan daha da sakat. Bu işte kimsenin bir başkasına garanti verebileceğini kesinlikle düşünmüyorum. Ayrıca temizlik ve yemek işini de kafandan at. Ben senin kölen miyim diyebilir kız. Açıkçası ben olsam bir mazeret bulur kızı cemaat evine filan postalamaya bakardım...
  • olayı görüyon mu be vay anasını

@thailano çok güzel demişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 9 Eylül 2013; 21:50:33 >
  • quote:

hiç bir yoruma inanma okuma hepsi hayal ürünü fakat bu arkadaşın dedikleri gerçek %99.99 da bu olacak
  • Nikah düşen bir bayanla aynı evde kalmak sıkıntılı, dinen haramdır.(müslüman isen eğer dikkate almanı öneririm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaripKuark -- 9 Eylül 2013; 21:55:16 >
  • sen kızı mahremin olarak görürsen olmaz öyle bir şey. niyetin baştan bozuksa bilemem. kuzen bildiğin kızla bi çatı altında yaşayamayacaksan kime güvenebilirsin ki?
  • ben senın yerınde olsam uni bitene kadar kalabilecegini soylerdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurb3

ben senın yerınde olsam uni bitene kadar kalabilecegini soylerdım

sanmıyorum.

bir veya iki dönem kalabilir ama fazlası olmamalı.

bende evde rahat olmak isterim.mesela sıcak havalarda ben evimde ustum cıplak altımda sortla veya boxerla dolasırım.ama bu kız varken bu rahatlıgı yasayamam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onurb3

ben senın yerınde olsam uni bitene kadar kalabilecegini soylerdım

sanmıyorum.

bir veya iki dönem kalabilir ama fazlası olmamalı.

bende evde rahat olmak isterim.mesela sıcak havalarda ben evimde ustum cıplak altımda sortla veya boxerla dolasırım.ama bu kız varken bu rahatlıgı yasayamam

bıraz kısıtlanacagın dogrudur fakat hem ev isleri bolunmus olur hemde evde konusucak biri olmus olur fena mı ayrıca 1-2 sene tanıdıgın adamın yanında kalmasındansa bı akrabanın kalması daha mantıklı en azından huyunu suyunu bilirsin
  • bilmiyorum kafam cok karışık

okulun açılmasınada 2 hafta kaldı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.