Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEDE FARK EDİLEN GERÇEKLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
5
Favori
5.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesin mutsuz olduğu. Ben mutsuz olacağını kabullenen bir insanım zaten, bunu anlamam uzun sürmedi. Durmadan yalan söyleyen, çıkarcı, yavşak arkadaşlarınız olunca çevrenizde, böyle düşünmeye başlıyorsunuz. Bir de çok düşünüyorsanız, kimse mutlu olamaz gibi geliyor, asıl mutlu olduklarını zannettiklerimiz de mutlu olamaz gibi geliyor. Çünkü herkesin mutlu olmak için (aslında egolarını tatmin etmek için) hırs yaptığı, kimsenin kimseyi tanımadığı, hiç beklemediğiniz yerden kazık yiyebileceğiniz, acımasız bir dünyada kimse kendini gerçek anlamda mutlu hissedemez. Yalnız kalmayı denersiniz, gene mutsuz olursunuz. Çevre edinirsiniz, gene mutsuz olursunuz. insanlar hırslarından öfkelerinden vazgeçmediği sürece her şey böyle olacak, insanlık tarihinin başlangıcından beri bu böyle. insanı insan yapan "değerler", kıskançlıklar kinler vs. hayata hiç olumlu bakmıyorum. Ümiversitede de öyle. Umarım hepimizin karşısına samimi insanlar çıkar.

Ve birde öğrenilecek ve öğrenmeye bir ömrün yetmeyeceği pek çok şeyin olduğu gerçeği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-76F513060 -- 13 Nisan 2017; 23:42:58 >

• Reşit olmuş,olgun insanlarla karşılacağını düşünürken lise kafasında olan insanlar,"çocuklar"ın olması. Bunu gördüğümde nerdeyim lan ben, burası üniversite mi gerçekten ? oldum.Ve evet o filmlerde,dizilerde gördüğünüz arkadaş ortamları,dostluklar yok. Ha istersen bulursun ama bunu buldugunda da herkesin cıkarcı ve samimiyetsiz,ruhsuz oldugunu görüp bu durumdan uzaklaşıyorsun. Sonra da yalnız kalıyorsun. Ama olsun ruhsuz bir ortamda durmaktansa yalnızlıktan kendimi yiyip bitirmeyi tercih ederim.
  • Üniversitedeyim samimi bi arkadaş var o da okula uğramıyor vize ve final haftası hariç onun haricinde 2-3 kişiyle muhabbetim var sınıftan o kadar.

Çok boş insan var arkadaşın dediği gibi yalancı çıkarcı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite ve askerlikte o kadar farklı şehirlerden gelen değişik insanlarla tanışıyorsunuz ki çok kişinin olduğu yerdede illaki her tür adam oluyor. Bende birçok şey yaşadım tespit ettim şimdi insanları daha iyi tanıyabildiğimi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qweqweqwe123456789 -- 14 Nisan 2017; 1:45:59 >
  • orda mutlu olamazsan iş hayatında ne yapacaksın en ufak fırsatta yalakalık yapan,başkalarını itibarsızlaştırıp kendini yükseltmek isteyen tipler. işten anlamayan,maillerini takip etmekten aciz milleti yönlendirmeye çalışanlar. yıllar mısırlıları daha da sevmeme sebep oldu kısasa kısas gibisi yok. bana yanlış yapan elime düşünce acımıyorum, tekrar aynısını yapmaya cesaret edemesin diye intikam almak gibisi yok. çok takma az kişi de olsanız etkinlik yapmaya çalışacak bir grup oluştur. üniversitenin tadını çıkar.mutsuzluğu kabulleneceğine, mutluluğu kovala.
    ek:takımının üni kulubüne üye ol. Beşiktaşlıyım keşke daha çok onlarla vakit geçirebilseydim demişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 13 Nisan 2017; 23:55:57 >

• Okumak boşuna.Tamamen zaman israfı.
  • Yalancı ve çıkarcı insanlar hayatta her zaman olacaktır. Bunun etkisi daha çok iş yerinde görülür. Çünkü işteki çıkarcı insanların hepsi birilerinin ayağını kaydırıp kendini güzel bir yere atmanın derdine düşer. Bu nedenle üniversitedeki çıkarcı ve yalancı insanlarla gezmekten çekinmeyiniz. Onların her hareketini izleyin o insanları iyice tanıyınız. Bu sayede tecrübe kazanırsınız ve hangi insan tipine güvenip hangisine güvenmeyeceğinizi daha iyi seçersiniz. Sizde o insanlara karşı çıkarcı olunuz yoksa hayatta hiçbir yere gelinmez. Bunu sütten ağzım yana yana iyi tecrübe ettim.

Kendimden biliyorum.

Bir de benim hem ilkokuldan beri nerdeyse tüm arkadaşlarım ( hiç yakın arkadaşım olmadı ) çıkarcı, yetmezmiş gibi akrabalarım da çıkarcı. Bir anne babam var, onlar da beni anlamıyor zaten.

Alışıyorsun ama çok duygusuz insanın biri olup çıkıyorsun.

Ama bak ne diyecem : ONLARA BENZEMEKTEN İYİDİR. Çünkü böyle bir çevrede büyüyenler genelde birbirlerine çekerler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • üniversiteden önceki hayatımda çok sakin saf temiz bir insandım,insanlara küfürü bırak mal,aptal,salak gibi kelimeler bile kullanmıyordum,üniversitede insanları tanıdıktan sonra hayatı karşı büyük bir hayal kırılığı yaşadım,satan mı dersin,yavşayan mı dersin kullanan mı dersin her tipten insan mevcut iyi bir insana hiç denk gelmedim,4 farklı kişiyle eve çıktım hepsiyle kavga ettim sorun kesinlikle bende değil kimisi kirayı ödemiyordu benden borç alıyordu kendi parasıyla kız arkdaşını burger kinge,sinemaya götürüyordu,kimisi evde dota oynamaktan başka yaptığı hiç birşey yoktu ,kimisinin piskolojisi bozuktu hayata bir kez bile olumlu bakıp düşünemiyordu benim de piskolojimi bozdu piskaytrise gittim onun yüzünden sonra fetöcülerin yurdunda kaldım sözde abi olan herif balkonda sigara içtim diye babamı aradı bak üniversite yurdunda ?,adamla tartışdım yüzüne sigara izmariti attım ordan çıktım nurcularda kaldım evde internet bilgisayar herşey yasak eve en geç 7 de olmam gerekiyordugeç kalınca hesap soruyorlardı çok zorda kaldığım için orda kaldım 1 dönem zar zor, en son 4.sınıfın başında tek başıma eve çıktım 1+1 mis gibi daire abimde ankarada üniversiteyi yeni bitirmişti o zaman, kendi eşyalrını bana göndermişti, annem geliyor arada evi toparlıyor yemek yapıyor,evimde televizyonumdan tut internetime kadar herşey var ve en önemlisi bana ait 1.sınıftaki o saf aklım olmasaydı o zamandan tek başıma ev tutardım şu an gerçekten mutluyum ve aklım başımda olduğuna inanıyorum ve okulda arkdaşlık ettiğim insanları çok iyi seçebiliyorum benden sonra gelecek arkadaşlara en büyük tavsiyem herkesle konuşmaya çalışmayın,az ama gerçekten yanında mutlu olabileceğiniz arkdaşlar edinin yoksa benim gibi hayal kırıklığı ve sinir hastası bir insana dönüşebilirisniz ama şükür toparlanıyorum şuan :)

• GÜNCEL
    "Yanlış adamla dövüşüyor olsanız bile en azından doğru silah seçin."
  • Bende 1.sınıfım.Liseden sonra acı gerçekleri ve insan yüzlerini tanıdım.Şimdi hayla beni hayrete düşüren çıkarcı insanlarla tanışıyorum.Benim izlediğim taktik ise şu.Herkesle selamlaş tanış ama kimseye yüz verme özellikle üniversitede gerçek arkadaş cidden az sayıda.Bakalım belkide ileride tanışacağım iyi arkadaşlar vardır.

Bide herkes imzacı arıyor bu konuda bende artık çıkarcıyım

Sulu davrandıkları zaman görmezden geliyorum,afedersiniz ama yavşaklaşırlarsada artık tepkimi koyuyorum o zaman dengeleniyor :-)

bir tanesi geldi zorla 1 hafta full imza at diyor.He oldu canım dedim bende gitmiyorum ya falan dedim kurtuldum direkt

• Uzaktan ilişkinin yürümediğini farketmek. 4 yıldır çıkıyoruz lisede başladı işte 2 yıldır da farklı şehirlerdeyiz o ankarada kaldı ben farklı yere gittim. Çok pişmanım keşke hiç çıkmasaydık bıraksam bırakamıyorum yüz üstü bırakmış gibi oluyorum devam etsem içimden gelmiyor 2 3 ayda bir görüşüyoruz.. Yapmayın beyler lise de sevgili yapmayın. Diğerleri yazılmıştır zaten

• ben universitede insanlarun birbirine muhtac olduklarini gordum bunu en cok kendi icimde hissettim . baskalarina muhtaciz butun hissiyatlarimizin temeli bu ihtiyactan kaynaklaniyor, kiskanclik sevgi cikarcilik.. hersey..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    türkiyede yılda en az 90 BİN kişi zatüreye (tamamen bulaşıcı viral- bakteriyel, ve sağlıklı insanlarda da mevcut.) yakalanıyor. bunu 12 aya bölsen bile 7500 aylık; 250 günlük vaka yapıyor. yani az veya çok olan birşey yok. türkiyede herşey normal, hastalık anormal bir hastalık değil.zatüreye yol açıyor. yani korona dediğin şey bir zatüre. yılda 10.000-20.000 kişinin türkiyede zatüreden öldüğü biliniyor. NEDEN BUNLARIN KONUŞULMADIĞINI BİR DÜŞÜNÜN .hem hükümetimizin hem halkımızın artık uyanması lazım gerçekten..AŞI İÇERİKLERİNİ ARAŞTIRINIZ ÖNEMLİ :https://www.instagram.com/isuda/
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.