Şimdi Ara

Bilinçsiz üniversite ve bölüm tercih ettim, 30 yaşımda bile pişmanlığı yaşayacak mıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19luk bir çıtır olarak girdiğim o yerden 25 yaşımda bir moruk olarak mezun olacağım.
    Şuan 23.5 yaşımdayım. 30'a pek bir şey kalmadı.
    Gerek sosyal gerek eğitim bomboş geçti ve suçlusu %80 oranında o okul.
    O okul benim hayatımı yaktı, gençliğimi çaldı, umutlarımı söndürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 24 Şubat 2020; 22:23:42 >

• hocam ben 21 yaşındayım, geçen sene üniversiteyi bıraktım. bu sene büyük ihtimalle 2 yıllık bi bölüm tercih edeceğim. mekatronik veya makine düşünüyorum. tr'deki 4 yıllık bölümlerin çoğu bu ülke için gereksiz. belki kontenjan ve üniversite sayısı bu kadar artmış olmasaydı el üstünde tutuluyor olabilirlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ellie_Williams -- 24 Şubat 2020; 4:19:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ellie_Williams

hocam ben 21 yaşındayım, geçen sene üniversiteyi bıraktım. bu sene büyük ihtimalle 2 yıllık bi bölüm tercih edeceğim. mekatronik veya makine düşünüyorum. tr'deki 4 yıllık bölümlerin çoğu bu ülke için gereksiz. belki kontenjan ve üniversite sayısı bu kadar artmış olmasaydı el üstünde tutuluyor olabilirlerdi.
    Bölüm hukuk. Her türlü sürünücem bari üni hayatım güzel geçseydi. Okul dandik okul kocaeli olunca o da b*k gibi geçti. Oraya uyum sağlayamadım. Zaten benim gibi elit liselerden mezun olup hasbelkader o b*k çukuruna düşenlerin çoğu kafayı kırıp uzattı.
    Keşke uzamasaydı bari ama o da benim suçum değil ankarada değil kocaelide hoca olduğunu unutup zor soranların suçu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness

Bölüm hukuk. Her türlü sürünücem bari üni hayatım güzel geçseydi. Okul dandik okul kocaeli olunca o da b*k gibi geçti. Oraya uyum sağlayamadım. Zaten benim gibi elit liselerden mezun olup hasbelkader o b*k çukuruna düşenlerin çoğu kafayı kırıp uzattı.
    Keşke uzamasaydı bari ama o da benim suçum değil ankarada değil kocaelide hoca olduğunu unutup zor soranların suçu.

Alıntıları Göster
    ben manisaya yarım dönem zor dayanabildim hocam. sevdiğim bölümü okuyordum ama gelenlerin çoğu laylayloma gelen tiplerdi. bunlar yüzünden bölümümden soğudum.

• Merhaba,

Hangi lise mezunusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epamuk -- 24 Şubat 2020; 12:36:3 >
  • Tam zamanında bitirenler nadir.
    bende lanet bölümümde 5.yılımdayım ve tonla kişi tanıyorum 6-7.yılı olup daha bitirememiş olan [4yıllık lisans]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 24 Şubat 2020; 23:33:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkiyede ki eğitim sistemi yanlış yapılandırıldi. Her ili geçtik. İlçelere bile üniversite kurmak yanlıştı.
    Üniversite okumaktaki öncelikli amaç meslek sahibi olmaktır. Özellikle teknik branşlarda neresi olursa olsun düşüncesi yanlış. 25 li yaşlarda düşük puanlı bir üniversitenin mühendislik bölümünü bitirmek pek bir şey kazandırmaz. Bu öğrenciler Zamanında meslek liselerine gitseydi daha fazla pratik uygulamalar ogreneceklerdi. Ama mühendislik fakültelerine gidip matematik ezberlettirildiler. Meslek yüksek okulları içinde bu böyle.
    20 yıl ve daha eski meslek liselerinden mezun olanlara bakın. Hem pratik hem teori bilirler. Ama halkımız ve devletimiz meslek liselerini onemsemedigi için şimdiki durum iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil altın -- 25 Şubat 2020; 0:23:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dert etme hemen hemen benzer yaşlardayız bende mezun oldum 5-6 ay önce bilinçsiz bir tercih yapmıştım, sadece bununla da kalmadı okurkende kendime yatırım yap(a)madım şimdi başka bölüme başlamayı düşünüyorum napalım hayata tutunacağız bir şekilde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.