Şimdi Ara

Üniversite Hocasi ve Dilekçe!!!!! Üniversite Öğrencileri Bi Baksın!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bizim bölümde bir almancaci var kursuna gitmeyenleri HER DÖNEM bu geçerli geçirmiyor!!! (Dönem Geçme Parası 240 Milyon!!!!Ben de Inat ettim bu Karıya para yedirmem diye..Gerçi geçende oluyor onlarda tipik en ön sıra tipleri bilirsiniz... 2 senedir ben de zorlaya zorlaya geçiyorduk.. Vize de kagidimi inceledim özellikle diikatimi çekti puanlama yapmamis.Dedigim kaç puan verdiginiz suraya 10 puan 20 puan falan salliyor... ve En ustte toplam puani Kursun Kalemle yazmis.Neyse Vizeden 35 aldim... Hadi dedim birsey demedim.Özellikle kursa giden elemanlari inceledim hepsi 50 üzeri..

Neyse dedim finallde toplariz Eşşek gibi çalıştım SOnuç şimdi Üniversitenin sitesine girdim ve Baktim ki 15 TEKRAR diyor... Ben aslında bu kadini vize döneminde dilekçe vermeyi düşünüyordum. Direk Üniversite Başkanlığına(Bölümede değil) o da kesmezse YÖKe yazacagim.Zaten okulun kadrosunda da degil bu kisi!! Final sonucunu görünce iyice depreşti bu dilekçe olayi!!

Zamanında Lisedeyken Sınıfta Psikoloji hocasi bir laf etmişti ondan sonra kadını Psikolojik olarak Göçertmiştim ve KADINI ağlatmıştım 40 kişilik sınıfta... Yani damarıma basılınca anlayın ne kadar fesat birisi oldugumu. Bu almancacida KARA LİSTEME girdi!!

Şimdi Dilekçe için nasil bir yol izlemem lazim yardimci olursaniz ya da başka ne yapabilirim merak ettim!!! Zira Dilekçe verecek bir sürü arkadaş var ama hepsi korkuyor!! Bazi kesimimiz koyun gibi birisi adim atmadan kimse birşey yapmiyor. Ben bunu Göze aldim.. Varsin olsun bu kadin taksin zaten taksada birşey olmaz.Bu kadin 2.Dönem hariç dersime giremeyecek.Okulum da 1 sene uzamişti zaten. Ben bu kadina taktim... Bakalim sonuç ne olacak!!!!

Ayrica Tek dilekçede herkes imza atmayacak Ayrı ayri dilekçe yazilacak ve bu da Disiplin cezasini önleyecek

Başka fikri olan var mı?

• Üniv. de mutlak suretle uygulanması gereken kurallar :

1. Hocalarınla iyi geçin. öğrenciye bi taktılarmı tam takarlar
    2. Hocalarınla iyi geçin. öğrenciye bi taktılarmı tam takarlar
    3. Hocalarınla iyi geçin. öğrenciye bi taktılarmı tam takarlar

ama dediğin gibi olağan üstü bidurum varsa toplanın verin dilekçenizi ama dikkat et arkadaşların seni gaza getirip sonra yalnız bırakmasın lar
  • Ya ne dilekçesi Moralin bozulmasın ama hiçbirşey elde edeceğini sanmam dilekçe yerine 2 3 ipsiz topla ama adamlar sağlam olsunkafasını gözünü kırsınlar evet çok ciddiyim ama aynalı dövsünler ne bileyim evinin camlarını falan kırın arabasına zarar verin korkutun merak etme insanlar gerçekten korktularmı melek olurlar melek sakın bu msj mı barbarca bulmayın bence hakeden herkes dayak yemeli kolu bacağı kırılsın bak nasıl kuzu gibi oluyor
  • sınav kağıdına itiraz edebilirsiniz, bu durumda tekrar değerlendirilir ve eğer hak ettiğinizi düşünüyorsanız, bu ortaya çıkacaktır, tabii karşılaştırma yapın geçenlerle derim yada cevap kağıdıyla... sonuçta girdiğiniz sınav kağıtları belli bir süre saklanıyor itiraz olabilir diye böyle bir hakkınız var üstelik birkaçyıl süreli sanırım yanlış hatırlamıyorsam...

eğer hoca ders verdikleri yerden değilde kursda gösterdikleri yerden soruyorsa ve kasten bırakıyorsa gelmeyenleri o zamanda itiraz edin işlenmemiş konudur diye

Always arkadaş sağol biliyom bunlar.. 4 senedir Üniversiteyi.. sonuçta 2.dönem hariç bir daha dersime giremeyecek o kadin

Kibarfeyzo bakacaz artık. Bizim okuldaki hukuk hocamızla bir görüşeyim ne getirir ne götürür ona göre hareket edicem...

Tercümesi: Eşek koştu koştu koştu, suya düştü... Boğuldu!
  • hiçbirşey olmaz böyle durumları bölüm başkanına götürmelisin ve eğer iyi not aldığını düşünüyorsan tekrar inceletmelisin onun dışında dilekçe boşuna yazarsın...
    Lise mezunu ne iş yapabilir?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

Üniv. de mutlak suretle uygulanması gereken kurallar :

ama dediğin gibi olağan üstü bidurum varsa toplanın verin dilekçenizi ama dikkat et arkadaşların seni gaza getirip sonra yalnız bırakmasın lar

katılıyorum
    Mürekkebimin ateşi çıkmış,
    Islak kağıtla yatıştırma eylemindeyim,
    Az sonra geçer umarım,
    Şuan tam derindeyim

• 15 gün içnde sadece hocaya itiraz hakkın var diye bilyorum ben ama o da doğru olabilir. Dilekçeni vermekten çekinme bence. Eğer yaptıklarının doğru olduğuna inanıyosan itiraz et. Bşka hocalar sınıftaki diğer kağıtlarıda inceleyerek hak ettiğin notu verir.

Ayrıca hoca zaten takmış 2 defa geçememişsin git itiraz et geçemezsen yaz okuluna git ordan geçersin.
    Keaton doesn't believe the god, but he has fear of it.
    I believe in the god, but my only fear is KAISER SOZE
  • Cümleten geçmiş olsun

Orjinalden alıntı: fuzbing

hiçbirşey olmaz böyle durumları bölüm başkanına götürmelisin ve eğer iyi not aldığını düşünüyorsan tekrar inceletmelisin onun dışında dilekçe boşuna yazarsın...

+1 hehe bizim okulda elemanın biri hocaya bir kafa atmış panoya sokmuş adamı bölüm başkanı işe yaramazsa korkutun bayan olsun ne farkeder
    sıvası dökülmüş apartmanın önünde, oturma odasındaki rengi solmuş perdenin dibinde, mutfaktaki emektar masanın yanında veya pastan üzerindeki boyası atmış bahçe kapasının yanı başında, olmadı sokakta hareket etmeyen iş makinesinin dibinde takım elbisesiyle çektirdiği fotoğrafı facebook profiline yükleyen canlıya öğretmen denir.
  • Bu ne biçim öğrencilik anlayışıdır. Gençler burası Teksas değildir. Sorununuzu hocanıza içtenlikle anlattığınızda gerçekten sizi anlayacaktır.
    Daha farklı çözümler sizi üzebilir.
  • bir analiz hocamız vardı ön sırada walkmen dinliyormuş cocuk döve döve çıkarmış sınıftan(gececilerdenmiş göremedik maalesef ) o gene iyi en azından birinden çıkarıyo hırsını diğerleri tüm sınıfa kan ağlatıyor.Hocaların hepsinden bahsetmiyoruz heryerde böyle 1-2 hoca vardır psikopat yoksa işini yapana lafımız yok
    sıvası dökülmüş apartmanın önünde, oturma odasındaki rengi solmuş perdenin dibinde, mutfaktaki emektar masanın yanında veya pastan üzerindeki boyası atmış bahçe kapasının yanı başında, olmadı sokakta hareket etmeyen iş makinesinin dibinde takım elbisesiyle çektirdiği fotoğrafı facebook profiline yükleyen canlıya öğretmen denir.
  • arkadaşım eğer bölümü bitirme acelen varsa tüm yasal haklarını kullan ,ama acelen yoksa git otur adam gibi dersini çalış ve haksız yere gelecek senede bırakırsa hemen itiraz et .eğer yine sonuç alamazsan hakkını helal etmezsin olur biter ,zaten ona verilebilecek en büyü ceza budur ,temyizi yoktur ,Allah bile affetmez.
  • quote:

Süper bir cevap tebrikler

• neyse cevaplara sağolun kağıdımı incelemek için bi dilekçe verem bakem

Orjinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Süper bir cevap tebrikler

• İzlenebilecek iki yol var.

Sınav kağıdına çok güveniyorsan Bölge İdare Mahkemesi'ne başvur.
    Ancak izlenecek prosedür için mutlaka bir avukata danış.
    Mahkemeye mutlaka git ve hakime mezuniyet durumunda olduğunu söyle, yırtarsın.
    (Aynı dalda farklı üniversitelerden hocalara okutulan kağıttan geçtiğini varsaydım.)

İkinci yol ise;
    Hocana işte çalıştığını o nedenle kursa katılamadığını veya
    sınav notun düşükse sınav günü öncesinde trafik kazası geçirdiğini söyle. Mutlaka çiçek al.

Her iki yol da denenmiştir. Her ikisi de başarılı.
    1. ile 3 arkadaşım 2. ile ben dersten yırttım.

Mezun oldum ya guru kesildim anasını satayım.

İyi şanslar.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.