Şimdi Ara

Lise mezunu ne iş yapabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ne yazık ki şu yaşıma kadar kendimi para kazanabileceğim herhangi bir konuda yetiştirmedim. Şimdi yaşım 18 ve üniversite okuyorum. Üniversiteyi bıraksam ne iş yapabilirim? Lise mezunları için KPSS varmış galiba(bilmiyordum). Memur olabilir miyim? Bu konuda veya başka konularda bilgi verebilecek var mı? İnternette çok bölük bilgiler bulabildim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• valla bende lise mezunuyum 2-3 ay market sektöründe çalıştım bıraktım şimdi ki hedefim askere kadar boş rahat bir işte çalışmak ardından askerde uzman olarak kalmak.Kendine bir amaç belirlersen sıkıntı çekmezsin.
  • Bekçilik, infaz memurluğu, uzman askerlik vs. Bunun dışında girişimci adamsan sermaye varsa zaten aç kalmazsın.

Günümüzde üniversitenin bir espirisi yok.Adı olan üniden mezun değilsen ve torpilin yoksa zaten senelerin boşa gitmiş oluyor.
  • bir esnafın yanına gir çırak olarak çalış,meslek öğren, benim önerim terzicilik.
  • Meslek lisesi mezunuysan git cnc operatörlüğü kursuna, işi öğrenene kadar 3 k alırsın. 3-4 sene sonra x2 maaş alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İriKıyım kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam. Yaza kadar düşüneceğim. Bu yıl sınıfta kalıyorum gibi zaten.

• Sol gözümde tembellik var o mesleklere almazlar. Diğer konuda katılıyorum hocam. Sağ olun yorumunuz için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    En mantıklısı bu gibi hocam. Keşke küçük yaşlardan başlasaydım ama şu anki hallere düşeceğimi kestiremedim. Teşekkürler yorumunuz için.

• reallist55 kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam. Sağ olun tavsiye için.

• Vasıfsız isleri yapabilirsin garsonluk felan . Gerçi onlarada gereksiz üniversitelerden mezun olan insanlar çalışıyor artık ama şansına ne düşerse işte . Garson okucam dersin bı bakmışsın elinde süpürge sokaklari temizliyosun. Devir kötü yüksek lisans yapan bile aylarca iş arayabiliyor. Lise mezunuyum diyosun bide en mantıklı şey dediğin gibi askerde kalman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_fear -- 11 Ocak 2020; 5:28:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.