Şimdi Ara

Üniversite bitti, askerlik bitti. Yaş 23, şimdi? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
17
Favori
23.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Conor McGregor

Peki bir insanın kendini geliştirmesi için ilk adımı ne olmalı hocam? Şunu keşke ilk yapsaydım dediğiniz şey

Alıntıları Göster
    Egitim dil ogrenmek ve dunyayi gezmek

Oncelik bunlar olmali

Malasef ben bunlarin cogunu is hayatina atilinca yaptim keske okurken yada gencken yapsaydim diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Birebir aynı durumdayım sadece ailemin bir dükkanı var oradayım toplamda 6 yıl oku sonra dükkanda otur insanın gücüne gidiyor maalesef
    Sende yinede dükkan varmış bir uğraşın var. Bende o da yok evde psikolojikmen bittim resmen. Acilen biryer bulmam laızm ama neresi

Orijinalden alıntı: Stand Alone

İsteyen istediği bölümü okumakta özgür, beni bağlayan bir durum yok lakin ülke gerçekleri de ortada. Üniversite mezunuyum ayrıca, tanımadığınız insanları yaftalamaya çalışmayın.

Alıntıları Göster
    İsteyen istediği bölümü okumakta özgürmüş sağolun efendim lütfettiniz

Üniversiteyi okurken bunları hiç düşünmedin mi ? aynı bölümden mezun adamlar çatır çatır yurt dışına gidiyor.
    Cehalet havuzunda yüzen arkadaşlar için;İktisat girmesi kolay okuması zor bir bölümdür.

-Heh, işte şimdi sevgimizi anlamışsındır!-

∞ BU SEVDANIN SONU GELMEZ ∞
  • ANTİ BUG kullanıcısına yanıt
    Okul hiç bitmeyecek gibi öğrencilik yaşadım. Canım ne istediyse onu yaptım. Artık daha farklı düşünüyorum. Pişman da değilim, yaşanması gerekiyormuş başka şeyler, yaşadım :)

-Heh, işte şimdi sevgimizi anlamışsındır!-

∞ BU SEVDANIN SONU GELMEZ ∞
  • Tipik 1 Doksanbesli kullanıcısına yanıt
    Doğrudur, benimki de bi fikirdi, uygulamak size kalmış subay

Orijinalden alıntı: Tipik 1 Doksanbesli

Okul hiç bitmeyecek gibi öğrencilik yaşadım. Canım ne istediyse onu yaptım. Artık daha farklı düşünüyorum. Pişman da değilim, yaşanması gerekiyormuş başka şeyler, yaşadım :)
    Aslında en güzelini yapmışsın da Türkiye şartları buna uygun değil artık millet çocuğunu ilkokul 1. sınıftan hayata hazırlıyor.

Orijinalden alıntı: Batalla16

herkes o bankadaki eleman gibi şanslı değil orda anlatılan 10.000 de 1 olur boşuna hayal kurma 10k maaş alıcam diye, çoğunluk 2000 3000 arası maaş alıyor ya da hiç iş bulamıyor

Alıntıları Göster
    Fazla karamsin dostum herkes sansli olur olmaz o ayri ama sen hicbirsey yapmaz isen zaten hicbir sansin yok

Sosyal olun ve sanal dunyadan uzaklasin ozellikle instagram tweter facebook gibi olusumlarin realiteden cok uzak yerler oldugunu unutmayin

Karamsar olmayin dunyada calismayanla calisan arasinda farki herkes biliyor

Bence fikirlerinizde hata var duzeltin derim

Bankaya ilk basladigim yillarda asgari ucretin biraz ustunde aliyordum

• dükkat aç bişeyler sat bi 10 15 yıl aç kal evsiz damsız kal para biriktir kazanırsın ama o paradan tat almassın yada baban anan zengin olacak seni bi yerlere geleceksin yada dayi falan olcak yüksek makamlarda bi noktaya geleceksin hiç biri yoksa kafa fazla takmıyacaksın sonuçda ölüm var diyip asgari ücret yada ne kazanıyorsan kazancaksın ülke nin durumu bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam askerde bende hayaller paris kuruyordum bi geldim yaşantım Suriye :) Asıl hayat şimdi başlıyor bilginiz olsun. Hele ki o iş arama süreci VS ölüm ya neler geçirdim ve düzgün iş bulamadım daha. Piyasa ölmüş bitmiş.

Orijinalden alıntı: sermer

İktisat diploman ile Bim, A101, Şok mağazalarında kasiyer olarak çalışabilirsin
    emin ol 250 puanla okunan iktisat fakültelerinden bile çok iyi ve zeki iktisatçılar çıkıp senin maaşını belirliyorlar, rahat ol.
    Asus Strix Nvidia GTX 1080 Sli, 2x8 GB Corsair DDR4 3000 MHZ, Fsp Platinum 1000W, Amd Ryzen 7 1800X, Asus Prime X370-Pro, Pny 240 GB Sata SSD, Samsung M2 NVMe 970 Evo 240 GB, WD10EZEX, Corsair Void Pro Wireless 7.1 Headset, AOC G2460PF 144 HZ, BenQ GW2270H...
    Xiaomi Mi MIX 3,Opel Grandland X 1.2 130 HP AT6 Excellence 2018, Dacia Sandero Ambiance 1.0 2018, Peugeot 308 1.2 Puretech 130 HP Allure 2014.
  • bölümünden bi sürü mezun var. hiç biride iktisatçılık yapmıyor :D

o bölümü okuman bir hataydı.

büyük ihtimal zengin ailenin evladısısındır.

yoksa fakirlerin böyle iş bulamayacağı bölümleri okuması üzücü olurdu.

bol şans.

Orijinalden alıntı: hadjimurat

Fazla karamsin dostum herkes sansli olur olmaz o ayri ama sen hicbirsey yapmaz isen zaten hicbir sansin yok

Sosyal olun ve sanal dunyadan uzaklasin ozellikle instagram tweter facebook gibi olusumlarin realiteden cok uzak yerler oldugunu unutmayin

Karamsar olmayin dunyada calismayanla calisan arasinda farki herkes biliyor

Bence fikirlerinizde hata var duzeltin derim

Bankaya ilk basladigim yillarda asgari ucretin biraz ustunde aliyordum

Alıntıları Göster
    Kazandığın para fena değil ama başarı hikayesi olarak da anlatılabilir mi, bilemem. Aslında anlatılır, evet. Zira İktisat ve türevi bölümler işsizliğin bir nevi sembolüdür ve sen 10000 kişiden birinin yapabileceği bir şeyi yapmışsın hakikaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hadjimurat

Egitim dil ogrenmek ve dunyayi gezmek

Oncelik bunlar olmali

Malasef ben bunlarin cogunu is hayatina atilinca yaptim keske okurken yada gencken yapsaydim diyorum

Alıntıları Göster
    Şuanda böyle bir şansınız olsaydı hangi ülke(lere) giderdiniz ve nereleri gezerdiniz merak ettim?
  • 10 gün sonra 24 yaşına giriyorum ve daha haziranda mezun olacağım :) Sen mi kötüsün ben mi hocam bir düşün bakalım :) MIS okuyorum, canım ülkemin bilişimciye çok ihtiyacı var ama hepsi en az 3 yıl tecrübe istiyor. Donanım, yazılım vs. hepsi var ama tecrübe yok. Bakalım sonumuz ne olacak...

Orijinalden alıntı: the_japan

Şuanda böyle bir şansınız olsaydı hangi ülke(lere) giderdiniz ve nereleri gezerdiniz merak ettim?

Alıntıları Göster
    Asya ulkeleri favorim herhalde hepsini gezerdim

Cin singapur ve macao ya gittim az geldi :)

Asya kulturu farkli ben seviyorum

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.