Şimdi Ara

Ünide Geçirmeyeceğim Ayağı Yapıp Herkesi Geçiren Hoca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bizim bölümde son sınıfta sadece son sınıflara giren ve bölüm dışı bir dersimiz var. Sanırım herkesi kötü not olsa da geçiriyor. Ama tabii çok bilemiyoruz çünkü geçirdiklerinin hepsi mezun yani hepsiyle iletişimimiz yok. Ama konuştuklarımız kadarıyla boş kağıt verdim geçirdi vs. diyen biri var biri de merak etme hoca iyi geçirir diyor ama hoca tam bir ego manyağı

Ünide böyle hocaya rastladınız mı hiç ?? Geçirmeyeceğim ayağı yapıp herkes geçiren

• Yukarı
  • Geçirmeyeceğim diyip cidden geçirmeyen hocalar tanıyorum sayılır mı?
  • Ben rastladım fakat beni etkileyen bir durum olmadı.

Çünkü dersimi çalışıp iyi not alan bir öğrenciydim.

Zaten hocamız da beni sınıftakilerden ayrı tutardı.

Biraz da hocanın gözünden bakmak lazım olaya; sen üniye geliyorsun karı-kız alem, orası senin burası benim derken sınav haftası gelince kuluçka tavuğu gibi telaşa kapılıyon. Sonra yok efendim çok çalıştım, vay efendim ben bu puanı hak etmedim falan da fişman.

Hocadan önce kendimizi tartsak fazla sorun olacağını sanmıyorum.
  • Bizim okulda geçirmem diyen hocalar genelde geçiriyordu ama geçirmekten ne anladığınıza bağlı.
  • Bizde tam tersi bir hoca var , dersi 300-400 kişi alıyor geçen sayısı 30 oluyor son sınıfta ancak tek sınavları ile geçebiliyorsun o da mezuniyeti uzatıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burası ekşi mi hocam o başlık ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hoca camide
  • Seveerim oyle hocalari

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mezun olsunda seneye bunla uğraşmayım yine diye geçiriyorlar genelde, yoksa 1-2 sınıfta falan onu yapan hoca azdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.