Şimdi Ara

Atarax kullanan var mı?(Uyku için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben YGS'ye girmeden önceki gece uyuyamadığım için LYS'ye girmeden psikiyatriste felan gideyim. Bir ilaç felan verir. Mışıl mışıl uyurum diye düşündüm. Psikiyatriste gittim. Atarax diye bir ilaç verdi. Sınava kadar kullan önceden de denemiş olursun dedi. Neyse 22:30 gibi bu ilaçtan bir tane aldım. Yarım saat sonra yatayım dedim. Uykuya dalmam yine de kolay olmadı. Yarım saatte felan anca yatabildim. Sonra durmadan uykumdan ara ara kalkıp tekrar uyuyordum. Berbat bir geceydi. Sabah kalkınca da sanki hiç uyumamışım gibi hissettim. Şu an yorgunum. Bugün tamamen ders çalışmaya planlamışken kendimi şu an mal gibiyim. Yine Allah'tan dün denemişim. Sınavdan önceki gün deneyip bu şekilde sınava girmek ölüm olurdu benim için. Böyle ağır etki yaşayan var mı? Yoksa bir bana mı oldu böyle?

Ayrıca sınav gecesi yoğurt, ayran, her ne b*k varsa deneyip uykuya dalamamıştım. Hatta o gün gezip dolaşmıştım. Sınavdan önceki gece uykuya dalmamı sağlayacak bir şey var mı?

• tranko buskas
  • kardeş destan gibi yazmışsın okuyamadım.ben ataraxın hem hapını hem şurubunu kullandım ama etki etmedi bana.bir kaç arkadaşımda etki etmiş.ben daha ağırını, remeron kullanıyorum.1/2 doz şeklinde, yarım saat sonra garanti uyku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gel Maltepe sahilde basket oyna bizimle.Yorgunluktan bayılırsın direk denenmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Hand Luke

Gel Maltepe sahilde basket oyna bizimle.Yorgunluktan bayılırsın direk denenmiştir

uyku sorunu o kadar basit bir şey değil malesef dostum.yorgunluktan uyuyamadığımı bilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

quote:

Gel Maltepe sahilde basket oyna bizimle.Yorgunluktan bayılırsın direk denenmiştir

uyku sorunu o kadar basit bir şey değil malesef dostum.yorgunluktan uyuyamadığımı bilirim.

Tabii haklısın yaşayan bilir o sorunuda.Benim hiç böyle bir sorunum olmadığı için pek yorum yapamıyorum ama allah kolaylık versin arkadaşa sınavla birleşince inanılmaz stres oluyordur.
  • Aslında insanın uykusunun gelmesi çok problem değil. Önemli olan uykuya dalabilmek. Çok uykum olmasına rağmen uykuya dalamayıp çıldırdığım zamanlar oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ritalin kullanan var mı
    7 yıl önce açıldı
    Uyku apnesi olanlar var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

quote:

Tabii haklısın yaşayan bilir o sorunuda.Benim hiç böyle bir sorunum olmadığı için pek yorum yapamıyorum ama allah kolaylık versin arkadaşa sınavla birleşince inanılmaz stres oluyordur.

aman hocam Allah vermesin diyorum başka bir şey demiyorum :)

@barman

remeron ilacına bak istersen.ama ağır bir ilaçtır, ilk kullanımda sıkıntı çıkarabilir.senin için tek çözüm bu ilaç gibi gözüküyor.

• bende uzun zamandır bunu yaşıyorum ama artık alıştım.,

eğer sınav stresi değil de uzun süredir bu sorunu yaşıyorsan 2-3 günde halletmen kolay olmaz.
  • Sınav gecesi uyuyabilmenin en etkili yolu o sabah erken kalkmaktır.Ve bir haftalık uyku periyodunu aynı düzende devam ettirmektir. İlaç felan boş iş .Kullanan arkadaşlarım var.Yalnız çok verim aldıklarını duymadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.