Şimdi Ara

Unforgiven (1992) ( Affedilmeyen) | Clint Eastwood

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Unforgiven (1992) ( Affedilmeyen) | Clint Eastwood

Eskiden acımasız, çılgın bir katil olan William Munny, eşinin vefatından sonra artık tüm zamanını küçük barakasında çocuklarına bakarak geçirmektedir. Ta ki, The Schofield Kid ismindeki genç onu ziyarete gelene kadar.. Big Whiskey kasabasındaki fahişelerin koydugu ödülün haberini genç adamdan alan Munny ilk başta bu teklifi kabul etmez ama daha sonra fikrini değiştirecektir. Serüven burdan başlayacaktır.

Bir Eastwood hayranı olarak bu filminden o kadarda etkilendiğim söylenemez.. Diğer western filmlerindeki gibi hareket beklediğim için olabilir.. İşleyiş bakımından ağır işleyen bir western olduğunu söylemekte fayda var.. Final bölümünde film hızlanıyor ve hareketleniyor. Clint baba severler zaten kaçırmamışlardır bu filmi.

Western seven birisi olarak izlerseniz keyif alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaddar -- 1 Şubat 2013; 0:56:07 >

• Bende izledim her nekadar biraz sıkıcı bulsam da western hayranı oldğum için sonuna kadar izledim fena film değildir.
  • Clint Eastwood hastası insan seni x)
    Western filmlerini sevmen güzel.

Unforgiven Final bölümü hariç çok durağan bir filmdi. Sonunda gene yapacaklarını yapmışlar demiştim.
    Western severler muhakkak izlemişlerdir.
  • Morgan baba oynuyorsa izlerim. En sevdiğin artistlerden biridir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

Morgan baba oynuyorsa izlerim. En sevdiğin artistlerden biridir

Kadro sağlam bayağı bu filmde de.
  • Clint'in yönetmen olarak en büyük zaferidir benim gözümde. Klasik olmuştur izlenmesinde fayda var.
  • 93 yılında oscar alan Clint Eastwood filmi. İzlemeyin ve görün neler olduğunu.
    Tavsiye edilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Se7en (1995) | David Fincher
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cnbc Western kuşağında yayınlanacakmış öyle duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necochea

93 yılında oscar alan Clint Eastwood filmi. İzlemeyin ve görün neler olduğunu.
    Tavsiye edilir.

İzleyin, süper filmdir.
    />
  • quote:

93 yılında oscar alan Clint Eastwood filmi. İzlemeyin ve görün neler olduğunu.
    Tavsiye edilir.

Geçen baktım evdekiler izliyormuş filmin sonuna yetiştim; tabi hemen çöktüm mısır patlatmışlar, çay koymuşlar.
    final sahnesi en beğendiğim yeridir tekrar izlemek nasip oldu, ve bir daha sevdim.
  • Ne kadar az izleyen var mış bu filmi.
  • quote:

Ne kadar az izleyen var mış bu filmi.

şaşmamak elde değil x)
  • morgan için izlemiştim, gayet hoştu. Clint eastwood yine çok iyi oynamış
  • Heralde bir 10 kere falan izlemişimdir.

Harikulade bir filmdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rancorous

Heralde bir 10 kere falan izlemişimdir.

Harikulade bir filmdir.

aynen ya.
    yakın zamanda da birkaç dolar içini seyretmem lazım.
  • Clint Eastwood'un gerçek bir yönetmen olduğunu ilk kez gösterdiği film. Hakikaten müthiştir, ağzım açık izlemiştim her sahnesini.
    Şimdiki 3:10 to Yuma'nın bu filmden esinlenmediğini anlamamak için kör olmak gerekir heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokě

Clint Eastwood'un gerçek bir yönetmen olduğunu ilk kez gösterdiği film. Hakikaten müthiştir, ağzım açık izlemiştim her sahnesini.
    Şimdiki 3:10 to Yuma'nın bu filmden esinlenmediğini anlamamak için kör olmak gerekir heralde.

ufak sahne değişikliğiyle biraz benziyor doğru.
  • yeni izledim. filmin sonu yeter aga
  • kovboy denince aklıma ilk gelen adam müthiş film akıcı değil ama ders verici...
  • Ağır ilerlemesine rağmen çok etkileyici bir film.Sabun köpüğü gibi filmlerin doldurduğu sinema endüstrisinde mutlaka izlenmesi gerek bir yapıt.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.