Şimdi Ara

Unforgiven (1992) ( Affedilmeyen) | Clint Eastwood (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    en kısa zamanda izleyecegim
  • Film ilk 1 saat beni izleme arkadışım diyor.Ama siz inatçı davranıp izleyecem ulan derseniz,Tavsiyem bu yöndedir izlemeye devam edin , ilerleyen dakikalarda, tamam ulan sen kaşındın dercesine yakanıza yapışıyor.

İlginç yorum oldu ama güzel oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

Film ilk 1 saat beni izleme arkadışım diyor.Ama siz inatçı davranıp izleyecem ulan derseniz,Tavsiyem bu yöndedir izlemeye devam edin , ilerleyen dakikalarda, tamam ulan sen kaşındın dercesine yakanıza yapışıyor.

aynen hocam sonu muhteşemdi özellikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don-Vito Corleone

quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

Film ilk 1 saat beni izleme arkadışım diyor.Ama siz inatçı davranıp izleyecem ulan derseniz,Tavsiyem bu yöndedir izlemeye devam edin , ilerleyen dakikalarda, tamam ulan sen kaşındın dercesine yakanıza yapışıyor.

aynen hocam sonu muhteşemdi özellikle.

Harika bir final sahnesi diyebiliriz.Keşke filmin başından beri böyle olsaymış dedirtiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

finali beğenmedim açıkçası clint ustanın ölmesini bekliyordum

8/10

bu arada 93 yılında Ralph Fiennes gibi bir oyuncu Schinler's List ile döktürürken en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülü nasıl Gene Hackman a gitmiş bi türlü anlamadım

orası muamma.

Potansiyel katliam yapma izlenimi vardı zaten nasıl böyle birşey beklediniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shaddar

quote:

8/10

bu arada 93 yılında Ralph Fiennes gibi bir oyuncu Schinler's List ile döktürürken en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülü nasıl Gene Hackman a gitmiş bi türlü anlamadım

orası muamma.

valla o izlenimi ben alamadım aksine o yaşlı ve yorgun halinin daha fazla dayanamayıp öleceği izlenimini aldım

gerçi birazda gran torino dan etkilendim
    malum orda delik deşik oluyordu

ondandır :) o zaman.

Çoğu filminde zaten ölümle başbaşa kalıyor son anda yırtıyor. Torino'nun yönetmeni izlenimlerinden etkilerek çekmiş heralde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

8/10

orası muamma.

valla o izlenimi ben alamadım aksine o yaşlı ve yorgun halinin daha fazla dayanamayıp öleceği izlenimini aldım

ondandır :) o zaman.

Çoğu filminde zaten ölümle başbaşa kalıyor son anda yırtıyor. Torino'nun yönetmeni izlenimlerinden etkilerek çekmiş heralde.

torinonun yönetmenide eastwood

muhahah x)

• quote:

quote:

quote:

8/10

orası muamma.

filimde aktarılmakta olan, "yaşamaya değer insanlar uğruna ölmek.. ondandır ölmesi"

• Film güzel ama çok yavaş ilerliiyor ama finali hareketli.Güzel bir film EastWood Hayranı herkesin izlemesi gereken film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Film güzel ama çok yavaş ilerliiyor ama finali hareketli.Güzel bir film EastWood Hayranı herkesin izlemesi gereken film.

Oscarlık film hocam.
  • Eastwood'un ismini daha onceden westernden duymustum ama, western izlemedigim icin onunla ilk tanismam million dollar baby ile oldu....film beni cok etkiledi...daha sonra yeniden eskiye filmlerini izlemeye basladim...gran torinio mystic river
    ..en sona westernleri saklıyordum..iyi kotu cirkin ve one cikmis yapitlari izledim en sona unforgiveni biraktim....sunu diyebilirimki bu film clint ustanin gecmisine saygi durusu yaptigi bir basyapittir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En overrated filmlerden biri olsa da Clint Eastwood için izlenir.
  • Unutulmaz.
  • Western sevenlerin mutlaka izlemesi gereken bir film.
  • Film sıkıcı falan değil. Western pek tercih etmem ama baya etkilemişti beni.
  • Efsane.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir film ama mükemmel diyemem.
  • Sergio Leone ustanin westernlerinden sonra en basta bu film gelir benim icin. Cok begenmistim ben, konunun, oynculuklarin ve western olmasinin yaninda goruntuler de cok iyiydi. Western turunu sevenler kacirmasin diyecem ama izlemistir seven herkes muhtemelen.

Edit. Bu filme bile overrated diyip asil overrated olan super kahraman filmlerini yuceltenler bu baslikta da turemisler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 26 Ekim 2014; 17:34:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filme verilen ödüller ve yapılan yorumlar ne kadar iyi bir film olduğunu gösteriyor, listeme ekledim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.