Şimdi Ara

Under Armour Hovr İnfinite 2 494Tl YANIYOR /Akıllı Ayakkabı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
216
Cevap
2
Favori
23.602
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    700-200 kampanyasıyla mi aldınız acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Erkek için superstar alabilir miyim 300 350 için şu an kampanyalarla

• korkmazharun K kullanıcısına yanıt
    Mağazalarda 3 al 2 öde vardı hocam 944 den 3 çift boost aldım tanesi 630 a geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Veriler doğru mu hocam. Karşılaştırma imkanınız oldu mu?
    Huawei watch gt 2 ile karşılaştırdım. Akşam aralarında 1500 adım fark vardı. O farkta ayakkabısız attığım adımlar diye düşünüyorum.
  • Anadolu yakasında 3 al 2 öde almak isteyen varsa ben katılabilirim şu ayakkabıda da gözüm kaldı mütiş sarıyordu basketbol ve koşu için mükemmel

https://www.adidas.com.tr/tr/edge-xt-ayakkabi/EG1399.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • börü06 kullanıcısına yanıt
    Tam ayak numaramı aldım biraz sıktı bir büyük numarası ile değiştirdim. Bakalım bakalım bu nasıl olacak
  • CockroachHunteR kullanıcısına yanıt
    çok iddialı konuştunuz bakalım ua gelince görecez. adidas boostun koşu rahatlığını geçmek için 1000 fırın ekmek yemek lazım

Özel hariç ilgilenmiyorlar.Baştan savma söz konusu bıktım valla.En temizi kendim çözüm bulmam en az masrafla.
    Çok güzelmiş gerçekten şehrimde mağaza olsa alırdım

• eskikarateci kullanıcısına yanıt
    2 ayakkabıyıda 5 dakika arayla denedim ultraboost aldım ua yı neden bukadar övmüşler anlam veremedim koşuda iş görür ama kesinlikle yürüyüş ayakkabısı değim hocam

• Valve Corporation kullanıcısına yanıt
    https://www.adidas.com.tr/tr/edge-xt-ayakkabi/EG1399.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Hocam şunada bir bak mutlaka bilekleri çok güzel sarıyor ve orta kısımda geniş bir x işareti var bu kısım boşluk alttan hava alıyor ve bu kısma hiç baskı yapmıyor bugün bunuda aldım boost kadar beğendim bilekleri çok iyi sarıyır mağaza fiyatı 580 tl internette 490 civarı 3 al 2 öde ile 360 a getirdim bedava resmen

ben de öyle tahmin ediyorum. hocam bende ultraboost yok. energyboost ve nmdnin boostu var. bunlar farklı tabanlar mı bilginiz var mı.
  • eskikarateci kullanıcısına yanıt
    Hocam boost taban teknolojisinde kullanılan malzeme ultraboost taban tamamen boost malzeme diğerlerinde boost miktari giderek azalıyor

• https://www.adidas.com.tr/tr/edge-xt-ayakkabi/EG1399.html

bu ayakkabıyı avrupa yakasında almak isteyen varmı? 200 lira indirim ve 3 al 2 öde 360 a geliyor.
    Puma adidas yan markası bilirsiniz,puma nrgy serisi var boost tabana benziyor denemiştim bir kere gayet rahattı

Under Armour Hovr İnfinite 2 494Tl YANIYOR /Akıllı Ayakkabı

• radko kullanıcısına yanıt
    Hesapta 100/40 indirim var.Ama kargo 10 lira.Kargodan kurtulmanın bir yolu var mı acaba.

• Sta07 S kullanıcısına yanıt
    46 olsa kaçırmazdım,gidipte bi ayakkabıya 700-1000₺ verecek aklım mantığım yok benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 30 Temmuz 2020; 15:6:45 >
  • tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    Hem 200 lira indirim hem 3 al 2 öde nasıl oluyor anlatabilirmisiniz bende alacağım

• tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    Bu ayakkabıyı bugün aldım inanılmaz hoşuma gitti ekstrem sporlar ve basketbol için süper bir ayakkabı ayağı zorlayan dönüş hareketlerinde Bileği çok iyi kavrıyor ve Yere sağlam basıyor kesinlikle ayağınızın burkulmasını her türlü engelliyor mağza fiyatı 580 tl 3 al 2 öde ile bana 360 civarına geldi indirimsiz fiyatı 900 e yakın boosttan bile daha çok beğendim nerdeyse resmen bedava kaçırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 30 Temmuz 2020; 19:11:51 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.