Şimdi Ara

Under Armour Hovr İnfinite 2 494Tl YANIYOR /Akıllı Ayakkabı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
2
Favori
23.602
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de o fosfora takıldım tam siyahını buldum dedim.Fosforu gördüm yeşili çok tuhaf olmuş napsak alsak mı acaba onu indirimli siyah tek o var.
  • duramo 9 ve bu ayakkabı arasında kaldım hangisini önerirsiniz
  • Valve Corporation kullanıcısına yanıt
    O yeşil cidden kötü çoğu yerde spor ayakkabı kullanan biri olarak vazgeçtim laciverti alacağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Under Armour Hovr İnfinite 2 494Tl YANIYOR /Akıllı Ayakkabı

bershkadan 100 liraya aldığım ayakkabılardan koleksiyon yaptım
    günde 20 km yürüdüm bana mısın demedi
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    bershka dan 200 liraya bi benzerini aldım tam çöp çıktı 3 ay önce falan almıştım tabanları çok kalitesiz ve sert

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CockroachHunteR

bershka dan 200 liraya bi benzerini aldım tam çöp çıktı 3 ay önce falan almıştım tabanları çok kalitesiz ve sert
    taban vurdu mu
    bende 20 km yürüyünde topuk tabanında sızı var ama soyulma veya vurma yok
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Hocam tabanı sert ve esnek olmadığı için ayağımı acıttı ama fiyatına göre bakmak lazım bershka zara vs gibi markalar zaten şekil üretir tarzına uygun olsun diye alır kombinlersin ben hep üst seviye spor ayakkabı giydiğimden rahatsız etmiş olabilir ben o ayakkabıyla yürüyüş yapmam ama kafeye arabayla vs gideceksem kombin yaparım 100 200 liralık ayakkabılar sonuçta

• ayakkabıyı alan arkadaşlar bluetooth nasıl çalışıyor, ayakkabı da pil falan mı var bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

ayakkabıyı alan arkadaşlar bluetooth nasıl çalışıyor, ayakkabı da pil falan mı var bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim
    Ayakkabıyı ilk telefona bağlarken ayakkabıyla yere vur falan diye komut veriyor sonra direk bağlanıyor. Güncelleme yapıyor ayakkabıya. Daha sonra her uygulamaya girdiğimde direk otomatik bağlanıp ayakkabıdaki verileri çekiyor ve ekranda gösteriyor. Pil için herhangi bir yer görmedim. Muhtemelen değiştirilebilir bir şey değil ve hareketle şarj oluyor diye düşünüyorum.

Edit: Uygulamada ayakkabı bölümü şu şekilde gözüküyor.

Under Armour Hovr İnfinite 2 494Tl YANIYOR /Akıllı Ayakkabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FALCREB -- 28 Temmuz 2020; 15:10:58 >

• Veriler doğru mu hocam. Karşılaştırma imkanınız oldu mu?

• Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Bu özellik için ayakkabıya bluetooth bağlantısı falan koymaya ne gerek varki cebinde 100ü liralık telefon olan herkes görebilir zaten

• Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Bu dimi hocam lacivert dediğiniz model? Benim de ayağım da kalıtsal bir sorun var topuğum da topuk dikenin ağrısının 4 katı ağrı çekiyorum.Yürümekte zorlanıyorum.Sırf taksitle almak istiyorum rahatsa ayaklarımı hissetmiyorum bazen acıdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valve Corporation -- 28 Temmuz 2020; 23:33:31 >
    Bu rengi aldım internette yok mağzalarda var yakından harika duruyor sihah beyazda indirim yok 2. tercihim lacivert kırmızı olurdu ama yakından pek beğenmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 29 Temmuz 2020; 0:41:57 >
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Hocam mağazalar da aynı indirim geçerli mi? Varsa mağazaya gidip siyah filan varsa ondan bakmak isterim.

Bu triple black mesela.
    Mağzada devam ediyormu bilmiyorum en son pazar akşamı hanıma 3 çift ayakkabı daha aldık (stan smith süper star falcon) o gün vardı ne zaman bitecek dedim belli değil dediler size tavsiyem arayıp sorun burdan illaki 3 kişi çıkar 630 tlye bedava resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 29 Temmuz 2020; 1:15:6 >
    Hayırlı olsun hocam.Benim de sağlık sorunu zaruri ihtiyaç.O attığım komple siyah modeli çok beğendim.İndirimsiz görünüyor site de ama mağaza da varsa çok iyi olur 744 tl ye de razıyım.

air max 90 midnight blue var ben de çok rahatsız ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valve Corporation -- 29 Temmuz 2020; 1:22:46 >
    Geçmiş olsun hocam
    Bi mağzaya gidip deneyin ona göre internetten alırsınız yine ama düz siyah ve siyah beyaz indirime girmiyor genelde! doktora danıştnızmı doktor nasıl ayakkabı öneriyor? belki rahatsızlığınız için özel ayakkabılar vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 29 Temmuz 2020; 1:29:15 >
    Bunların her biri ne kadara geldi acaba ?

• korkmazharun K kullanıcısına yanıt
    Boost olan 630 diğer beyazlar 300 hocam

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.